פורומים

- שטח 4x4

פאגרו קינג

27 בדצמבר 2001 ב 20:43 10 תגובות 69999 צפיות אורח/ת

לא מבין מדוע במיצובישי לא מבינים,גם בדגם הקודם וגם בחדש כמה חשוב לרכב שטח מהלך מיתלה!מהלך מיתלה גדול יותר היה הופך את הפאגרו למלך אמיתי ובילתי מעורער בשטח!מה זה בא לי לנענע איזה מהנדס יפני רדום !ואל תגידו לי שלהוסיף איזה 10-12 סמ זה כזה ביג דיל כשמתכננים רכב מראש!.

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. KRIPTON 09 בספטמבר 2002 ב 18:26

פג'ארו אחלה ג'יפ!

עכעכעכעכ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. KRIPTON 15 בדצמבר 2002 ב 21:42

אני חוזר בעצמי

פג'ארו חרא של ג'פ!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. שמעון בר 03 באפריל 2003 ב 16:19

פאג'רו קינג

עלק קינג... לאחר כמה טיולי ג'יפים בימי חמישי בערב הגעתי להחלטה עצמית שהפאג'רו קינג חרטא של אוטו!!! לדעתי הפאג'רו הישן הרבה יותר טוב, יותר אמין ויותר חזק!!! אם אתם מתכוונים לקנות פאג'רו המלצה אישית חפשו את הפאג'רו הישן פחות כסף יותר ביצועים!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 17 ביוני 2009 ב 22:28

אחלה ג'פ

הקינג מעולה אין עליו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 17 ביוני 2009 ב 22:31

אתם סתם ...

שהקינג מוגבה אין לו תחרות מניסיון הוא עבר כמו כל ג'פ גם במעלה ורדית בלי שום מכה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 14 במרץ 2010 ב 20:37

קינג פגרו אורכה רצחנית...

אחלה אותו אחי יש לאחי כזאת חדשה יפה אוטו מרביץץץץץץץץץץץץץ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 14 במרץ 2010 ב 20:39

שלומי..

באמת אחלה אותו יש לא אני מכיר אותו אחלה רכב זה מבטייח הגיעו איתו ל 200 בלי להיתאמץ ...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image עדי וייזל 15 במרץ 2010 ב 08:31

פאגרו קינג

אין עוןררין על העבודה כי הפאג'רו עד שנת 2000 - הרבה יותר מסיבי מהקינג - רכבי השטח מיוצרים לא רק נטו לנסיעה בשטח אלא גם(אם לא בעיקר) כדי לתת הרגשת נוחות ופינוק לנוסעים - הרי ברור לכולנו כי 95% מהזמן נוסעים ברכב/ג'יפ בכביש ויש דרישה לפינוקים.
    הקינג משודרג בהרבה פלסטיקה מהלכי המתלה שלו קצרים ביותר ך לצלמים שבינינו זה עושה עבודה קלה ככל שמדובר בצילומים עם הרמות גלגלים.
    הביצועים שלו בסדר גמור- תמיד יש מה לשפר ואם אתם בקטע של עבירות קשה ומוכנים לוותר על פינוקים, רכשו את הדגמים הישנים - שוב אין זה אומר שהחדשים פחותים הם יותר חזקים והביצועים מעולים אבל נמוכים ופחות מסיבים.
    תמיד אפשר לשדרג את הרכב עי הגבהה, וכיוצב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image Alon-c 14 בספטמבר 2013 ב 13:35

פעם קינג תמיד קינג

עדי צודק!!! צריך לשדרג אותו להגביהה למגן ואין דבר שאחרים עוברים והקימו לא.
    אני מרוצה מאוד מהקינג ככה בדיוק בונים רכב ומבחינת טכנולוגית אין על מיצובישי!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. profile image pijilan 10 באוקטובר 2016 ב 08:59

רכב שטח מפנק

אמנם עברו שלוש שנים מאז התגובה האחרונה, אבל- לאחר שש שנים של נהיגה בגרנד ויטארה דיזל עברתי לקינג קצר 2003, הנוחות בשטח היא מדהימה כולל מעבר מכשולים וטיפוס במעלות קשות . הרכב פשוט מגהץ הכל . אצלי הוא מוגבה וממוגן והפלסטיקה לא פוגעת בפני השטח.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול