26 באוגוסט 2001 ב 21:19 5 תגובות 26659 צפיות dice

קודם כל כתבה טובה המביאה דיי בפשטות את עקרונות הגיר למיניו שנית ברצוני לחלוק קשות אך בעדינות על איכות הגיר הרגיל לגיר הרגיל אין חסרונות כולל תחזוקה ופרט לנוחות יש לו עליונות בולטת על כל שאר התמסורות והקלאצ' שנילקח כאן מבחינת המחיר כאן כחיסרון אינו כל כך יקר כמו שחושבים באים לוקחים שיקלול של עלות קלאצ' פעם בכמה שנים לעומת תיקון אחד בגיר אוטומאטי הקלצ זול יותר חיסרון שכן קיים לגיר הרגיל לעומת רציף/אוטמאטי הוא החובה בנהג מימן יותר בעיקר בשטח אגב נישכחה כאן העובדה שגיר אוטומאטי נוטה להתחמם בנסיעת שטח מאומצת דבר הדורש תכופות החלפת שמן ומסנן יקרים מאוד להתראות בשטח בועז

לכתבה

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 29 באוגוסט 2001 ב 22:13

תשובה

אתה לא חיב להסכים איתי ועם כל תעשיית הרכב שעוברת לגירים אוטומטיים - יכול להיות שאתה יודע משהו שכולם עוד לא למדו. בקשר להתחממות הגיר - תבדוק שוב בכתבה: זה גם נכנס כחיסרון וגם ניתן שם פתרון. אגב החלפת שמן ופילטר היא לא יותר מידי יקרה וצריך לעשות אותה פעם בשנתיים - פרק זמן דומה לפרק הזמן שבו צריכים להחליף שמן גם בגיר רגיל. שמן גיר רגיל טוב עולה הרבה יותר מנוזל הידראולי לגיר אוטומטי. אני חושב שזו שיטה גרועה שפוסלים משהו כדי להצדיק את מה שיש לי באוטו ואני מוכן להמר שאתה נוסע על גיר רגיל. צדקתי? שלכם לרדו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image עמית22 21 בספטמבר 2008 ב 10:01

ג'ימני אוטומט או ידני ?

אני מעוניין לקנות ג'ימני ואני מתלבט בין ידני  לאוטמט הרבה אמרו לי שאוטומט די חלש אם מישהו יודע קצת יותר אני אשמח לשמוע תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 21 בספטמבר 2008 ב 13:31

נוחות המשתמש

כנראה שאוטומט נוח לרב המשתמשים ואף יש לו יתרונות בנסיעה עירונית, בנסיעה איטית ולרב הנהגים גם בשטח חולי. אני מעדיף ידני בגלל הפשטות, השליטה ויכולת החילוץ והגרירה. יש באתר כתבה ישנה בעניין (שאני לא מסכים לכל הנכתב - אבל היא עושה סדר) - קישור

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image Ogash Ofer 21 בספטמבר 2008 ב 13:43

חברתי את השאלה של עמית 22

לשרשור של הכתבה   איזה  גיר?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image עמית22 23 בספטמבר 2008 ב 19:51

תודה

תודה רבה לך אני בחרתי בידני

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול