פורומים

- שטח 4x4

זקוק לעזרה\עצה דחוף

04 בספטמבר 2007 ב 00:41 1 תגובות 803 צפיות mickeym
הסיפור שלי מתחיל כך .  ברשותי טויוטה פרדו שנת 2000 שעברה 280k לפני כשבועיים בדרכי דרומה עצרתי לתדלק בתחנת דלק במצפה רמון כ100 קמ לאחר התדלוק נדלקהה לי מנורת אזהרה כתומה מיד עצרתי את הרכב התקשרתי למוסך מורשה ושם נאמר לישאני יכול להמשיך לנסוע ובזמן הקרוב לגשת למוסך המשכתי בדרכי למרות שהרכב לא סחב כאילו שנסע על 3 בוכנות לאחר כיומים ו300 קמ נכנסתי למוסך מורשה ההילוך שישי בדרך בן צבי ביפו שם נאמר לי שיש לי נפט במיכל וצריך לשטוף את המיכל להחליף פילטר לשלם 1500 שח והכל יהיה בסדר הסכמתי לטיפול . למחרת התקשרו אליי ואמרו לי שזה לא עזר ויש לי בעיה יותר חמורה ניגשתי למוסך שם נאמר לי שיש נזק בראש מנוע כתוצאה מהנפט בסולר ושנשרף שסתום .הם עדיין לא בדקו את האינגקטורים ולא עשו בדיקת לחצים .לא הסכמתי אם ההבחנה אז אמרו לי שאם הם יפרקו את הראש והשסתום לא שרוף אז הם ירכיבו על חשבונם חזרה . לאחר פירוק הראש נאמר לי שגם האינגקטורים הלכו וצריך לשפץ ביקשתי לראות את השסתום השרוף אז נאמר לי שהראש כבר בשיפוץ והשסתומים כבר הושחזו ביקשתי לראות בדיקת לחצים אז בבהתחלה התחמקו ולאחר מס שעות זה נמצא זה נרשם על דף נייר נקי ולא תדפיס של מחשב ועדיין זה היה בין 15% ל-20% שזהה לא נורא ההרכב עם 280000 קמ כרגע הם רוצים על ההתיקון כ12000 שח דיברתי אם השרות של טויוטהה ובקשתי שישלחו איש מקצוע מטעמם על חשבוני שיברור הם לא מוכנים להיתערב כרגע הרכב במוסך מפורק .אם בעל מקצוע יוכל ליעץ או לעזור לי או כל אדם אחר גם בתשלום אודה לו מאוד (הם בחוסר מקצועיות ההכניסו אותי להוצאה גדולה)דרך אגב הסולר מתחנת הדלק שנשאב מהמיכל נלקח לבדיקה ונמצא כמי שאיננו עומד בתקן
הוספת תגובה
  • 1. אלדד- מנהל פורום 04 בספטמבר 2007 ב 09:18

תשובה

א.איזה תחנה זו ? דלק , פז?
    ב. אתה מבין שגרמת נז לרכב בזה שנסעת ברכב בהמשך
    ג. המוסך ביפו יודע בפולי שטקים שלו יש לך שלוש דרכים
    1. ללחוץ את השרות של טיוטה באיומים והם יכולים לכוף את המוסך ( כבר היה בעבר)
    2. לפנות לאיגוד המוסכים וגם הם יטפלו בנושא
    3. לתבוע לא רק את המוסך גם את טיוטה וגם כמובן את תחנת הדלק וגם את החברה דלק / פז

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול