פורומים

- שטח 4x4

מישהוא יכול להמליץ על מוסך לטו

21 בנובמבר 2000 ב 21:28 4 תגובות 909 צפיות gal@prado
לאחר 6 שנות מיצובישי אני צריך טיפול ראשון לטויוטה שלי ולא מכיר מוסך מועדף. אני גר ליד פ"ת אך אין לי בעיה לנסוע להרצליה ת"א וכד' תודה גל
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 21 בנובמבר 2000 ב 19:40

מוסך ריכמן בצומת סגולה הוא מוס

מוסך ריכמן בצומת סגולה הוא מוסך מורשה מצוין אח שלי מטפל שם הטיוטה שלו(פרטית) והוא מאוד מרוצה מהטיפול ומהשרות בכל מקרה מה שאתה לא עושה לא לטיוטה הרצליה ראה את העצות וה''''ידע'''' ה''''''''מקצועי'''''''' שלהם בעיקר בפורום של המרכז הישראלי לסיור...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 22 בנובמבר 2000 ב 06:41

תיקון טעות לדברי ארז מוסך רי

תיקון טעות לדברי ארז מוסך ריכמן נמצא ברמת החייל . בפ''''ת בסגולה יש את מוסך שפילמן ומנסיוני אני ממש לא ממליץ . אבל ריכמן ברמת החייל שמעתי שהוא מצוין

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4Runner 22 בנובמבר 2000 ב 10:29

כפי שנאמר כאן קודם - שפילמן בס

כפי שנאמר כאן קודם - שפילמן בסגולה ממש לא מנסיון !!! בהתחשב בחובה שלך לגשת למוסכים מורשים בגלל האחריות אני יכול להמליץ גם על מוסך אס או אס בחדרה. יש להם מחסן חלפים טוב ומנהל עבודה מקצועי שעשה רושם כי הוא מתמצא ברכבי השטח של טויוטה. אני אישית לא מתקרב למוסכים כללועושה הכל לבד. בשביל זה תצטרך לחכות כמה שנים...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. גדי מאיר 23 בנובמבר 2000 ב 06:48

גל שלום. אני מטפל בפראדו שלי ב

גל שלום. אני מטפל בפראדו שלי ברייכמן ברמת החייל. מוסך מקצועי ואמין מאוד - הפראדו שלי מטופל שם לאורך 80 אלף הק''''מ שעשה. נתקלתי כמה פעמים בבעיה של מחסור בחלקים במוסך, מה שחיי המתנה ארוכהה לחלפים להגיע מהמחסן של טויוטה בצומת ראם, אבל הבנתי שזוהי בעיה של כל המוסכים בטויוטה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול