פורומים

- שטח 4x4

שאלה טיפשית

22 בנובמבר 2000 ב 14:14 6 תגובות 455 צפיות חגי
האם ג'אנטים של דיפנדר מתאימים לסמוראי (חמישה חורים) ואם כן האם החלפה כזאת תוסיף לעבירות הסמוראי ?
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 22 בנובמבר 2000 ב 12:33

יש לדוד שלי טרקטור JCB, הגלגלי

יש לדוד שלי טרקטור JCB, הגלגלים האחוריים שלו (הגדולים יותר) בעלי חמישה חורים...הטרקטור ישן ו...אם בא לך על הג''נטים - רק תגיד.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. חגי 22 בנובמבר 2000 ב 12:46

שכתבתי ''שאלה טיפשית'' לא התכו

שכתבתי ''שאלה טיפשית'' לא התכוונתי שהתשובות יהיו טפשיות. ודרך אגב אריק אני מקווה שלדוד שלך יש גם חוש הומור יותר מפותח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 22 בנובמבר 2000 ב 13:20

די נו...זה לא פייר, מה אסור לצ

די נו...זה לא פייר, מה אסור לצחוק קצת ? שמע כל דבר הוא בשילוב של רצון וממון... את הסמוראי, אתה יכול להגביה ב30 ס''''מ כדי שהגלגל יכנס. אחר כך תצטרך להחליף את כל הסרן שלא יעמוד במאמץ (ללא קשר אפילו אם הגוז''ונים יכנסו או לאו) אח''''כ לדעתי תגלה שאוף...המנוע לא מזיז את האוטו... נו...ואני אפילו לא מבין במכונאות... אתה מבין את כוונתי ? אני אפילו אנסה לצייר: |-----| |_____| |O O| (--) ------- (--) |--| ------- |--| (__) (__)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. חגי 22 בנובמבר 2000 ב 14:05

או בקיצור לא נתן !

או בקיצור לא נתן !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. נמרוד 22 בנובמבר 2000 ב 15:48

חגי שלום, השאלה עצמה לא טיפשי

חגי שלום, השאלה עצמה לא טיפשית, אבל הרגשתך שמשהו מטופש מוצדקת. קח סרגל, גש ללנדרובר שחונה ברחוב, תמדוד את קוטר מעגל החורים וקוטר החורים ותוך שניות תדע אם זה בכלל קרוב ללהיות אפשרי. לי אין מושג, ואני בספק אם מישהו מקוראי הפורום ביצע אי פעם את הבדיקה הזאת ויכול לומר בודאות. אתה לעומת זאת יכול למדוד ולספר לכולנו. ובנוגע לעבירות - באופן כללי צמיג בקוטר גדול יותר משפר את עבירות כל רכב, אבל כמובן שיש מגבלות על קוטר הצמיג שניתן להתאים - מבחינת מתלים, מקום מתחת לכנפיים, יחסי העברה וכו. לחישוק עצמו אין השפעה חשובה על העבירות (יש חשיבות לחוזק ולמשקל החישוק אבל אין השפעה חד ערכית על ''''עבירות'''')

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. חגי 23 בנובמבר 2000 ב 06:51

לנמרוד תודה על התשובה אני פש

לנמרוד תודה על התשובה אני פשוט חשבתי שאולי משהוא פה כבר ניסה או חשב על כך

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול