22 בנובמבר 2000 ב 18:08 6 תגובות 787 צפיות פרסום
אורי שלום! דבר ראשון מברוק על הקניה. שים לב שכל מה שכתבו לך על מתלים הוא טוב ויפה, אבל אתה עם CJ5 שהוא רכב קצרצר להפליא וביחד עם מנוע שישה הצילינדרים יש לך בעיה של גל הינע אחורי קצר מאוד. הדבר הזה מקשה על הגבהות מתלים, מכיון שאז אתה נדרש לפתור בעיות של וויברציות מגל ההינע ועוד בעיות, זה לא בלתי אפשרי לפתור את הבעיות באמצעים שונים כמו הנמכת טרנספר או גל הינע CV אבל זה בעייתי. המשך יבוא...
הוספת תגובה
  • 1. פרסום 22 בנובמבר 2000 ב 20:42

... בין אם החלטת בכל זאת לשחק

... בין אם החלטת בכל זאת לשחק מתישהו עם הגבהות ובין אם לאו. יש דברים שקודמים לזה, לדעתי כמובן. צמיגים, אם הרכב שלך הוא למשחקי עבירות בלבד ולא לשימוש יומיומי, אז תמצא לך צמיגים דיאגונליים, סופר סוואמפר או מיקי-תומפסון, 100$ לצמיג בחו''''ל, בארץ יותר מכפול. כננת, כדי שיהיה לך אומץ לנסות כל מה שבא לך בלי לחשוש שלא תוכל לצאת משם, אפשר למצוא משומשות ב2000-2500 ש''''ח. נעילות, שתיים כמובן, 100\\% ואוטומטיות 250$ לנעילה בארה''''ב, בישראל פי שלוש, אל תתפשר על פחות משתי נעילות אוטומטיות. עד עכשיו הוצאת כ7000 ש''''ח על הרכב והוא מסוגל לעלות, די בקלות, את כל המעלות הכי קשים שעל שבילי ה4X4 בישראל כולל מחמל וזיק ולהתחרות, אם תרצה, בצורה מכובדת בתחרויות הטריאל שמתקיימות כאן. אם תרצה להתקדם הלאה לחומר כבד יותר אז אולי תשקול להחליף סרנים, לעבור לצמיגי 35 אינטש ולהחליף סרנים לחזקים יותר אבל כשתגיע לשם כבר באמת לא תצטרך את העצות שלי... בינתיים, לדעתי, כמו שכתבתי, צמיגים, כננת, ושתי נעילות ולא פחות חשוב, אם כי לא חייב להידרש לזה סעיף תקציבי, כלוב התהפכות רציני. אגב, סרני דנה ניתנים לזיהוי במבט מימין לדיפ'' אמור להיות מובלט מספר הדגם. AMC20 ניתן לזיהוי בקלות על ידי מכסה עגול לגמרי ואומים גדולים בקצות הציריות כמו שרן כתב. אל תסתמך על האומים בקצה הציריות כסימן זיהוי יחיד כי היה פעם גם דנה 44 שבא עם ציריות שתי חלקים כמו הAMC20.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פרסום 22 בנובמבר 2000 ב 20:45

ציריות שני חלקים

ציריות שני חלקים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יוסי שנהב 23 בנובמבר 2000 ב 06:47

שלום שלום, יומיים לא שמענו ממך

שלום שלום, יומיים לא שמענו ממך... טוב, קודם כל הרכב לא! נועד לנסיעה במשך השבוע - בשביל זה יש יפאני. יש לי על הגי''פ צמיגים טובים (מידה בפעם אחרת) וכננת אני בטח אשים אבל קודם כל שיסע הממזר!! - אלטרנטור מזורגג. יש לי בעיה יותר חשובה: כמו שאתה ודאי יודע השלדה מתחברת לבודי בחלק האחורי עם ברזלים דמויי ''''ר'''' - אצלי החבור של ה''''ר'''' לבודי ניתק ואני מחפש המלצה למשהו שמתקן את זה, אולי יש המלצות גם כאן?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. יוסי שנהב 23 בנובמבר 2000 ב 07:14

אין לי מושג למה לא רואים את הה

אין לי מושג למה לא רואים את ההודעה (תגובה) הקודמת שלי, אבל בכל אופן קודם כל שיסע הממזר (בעיות חשמל). או.קיי אני רציתי לשאול בקשר לבעיה אחרת: כמו שאתה בודאי יודע השלדה מתחברת לבודי בחלק האחורי עם ברזלים דמויי ''''ר'''', ואצלי הריתוך ניתק בין ה''''ר'''' לבודי באחד הצדדים אז אני מחפש משהו שיודע אם אולי כדאי, בתיקון, להרכיב כבר משהוא יותר רציני מהמקור?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 23 בנובמבר 2000 ב 07:24

אורי, שלום. לא ממש הבנתי את כ

אורי, שלום. לא ממש הבנתי את כוונתך עם ה''''ר''''שים שמחברים בין השילדה לבודי. בדרך כלל זה מתחבר שם עם גומיות שמפרידות ביניהם. אולי אתה מתכוון לתושבות שמחוברות לשילדה ועליהן נשען הבודי כאשר גומיות עגולות מפרידות ביניהם? אם כן, אז אין לי פתרון עבורך אלא ללכת למסגר שיסדר את זה. מסגר טוב ולא שוחט שאני מכיר זה אברהם כהן ברחוב סלמה 100 בתל-אביב, איש מבוגר, חביב וציני שמזכיר נישה שהולכת ונעלמת של זקנים, בעלי מקצוע, שעושים את מלאכתם נאמנה, בלי לנסות לעשות הון על חשבונך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוסי שנהב 23 בנובמבר 2000 ב 08:33

הדופן האחורית של הרכב עומדת בא

הדופן האחורית של הרכב עומדת באופן מאונך לקו האופק וכדי לחבר אותה לאותה תושבת בשלדה שעליה אתה מדבר צריך זיות של 90 מעלות. אותה זיות מחוברת לשלדה עם גומיות שמפרידות ביניהם ולחלק האחורי של האוטו (הבודי) עם ריתוך. בכל אופן התשובה שנתת לי טובה לי ואני אגיע אליו ביום שישי כדי שיראה את הבעיה. תודה. אורי.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול