פורומים

- שטח 4x4

יונדאי גאלופר

16 בספטמבר 2007 ב 20:12 4 תגובות 2429 צפיות profile imagetal_c
שלום  רב. לאחרונה קיניתי יונדאי גאלופר ארוך ידני 2002. סהכ הרכב מצויין ואף יכולותיו בשטח משביעות רצון (בשלב זה). אולם לצערי כל עניין העברת ההילוכים דורש מאמץ מטורף והשילוב להילוך הראשון ניתן  לפעמים רק לאחר מאבק ממושך. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את התופעה ויכול להעניק לי טיפ בעניין. תודה רבה מראש ושנה טובה. טל.
הוספת תגובה
  • 1. dodka 17 בספטמבר 2007 ב 15:13

גש למוסך. צריך המלצה - כתוב לי מייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image גלעד4X4 17 בספטמבר 2007 ב 15:37

זו ההמלצה הטובה ביותר

זו ההמלצה הטובה ביותר גש למוסך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 17 בספטמבר 2007 ב 15:58

מוסך אטוקלינק בפתח תקוה

בראין ושרון אבר ממוסך אוטוקליניק באזור התעשייה סגולה בפתח תקוה הם אנשי שטח ומקצוענים - מוסך מורשה ליונדאי. גש לשם ותקבל שירות מעולה. הטלפון של בראין 052-4264674 ואת הטלפון של המוסך תמצא בחיפוש של גוגל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. mike_xr 23 במרץ 2008 ב 19:40

כיוון קלאצ

tal_c כתב/ה:
    "שלום  רב. לאחרונה קיניתי יונדאי גאלופר ארוך ידני 2002. סהכ הרכב מצויין ואף יכולותיו בשטח משביעות רצון (בשלב זה). אולם לצערי כל עניין העברת ההילוכים דורש מאמץ מטורף והשילוב להילוך הראשון ניתן  לפעמים רק לאחר מאבק ממושך. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את התופעה ויכול להעניק לי טיפ בעניין. תודה רבה מראש ושנה טובה. טל."
    כיוון דוושת הקלאץ - כפי שמתואר בספר היינס לפאגרו - מאחורי הדוושה יש בורג שקובע את מהלך הבוכנה שהציר דוחף. מידי פעם שחרור הבורג הנועל וסיבוב בורג הכיוון כמה סיבובים (ונעילת הבורג הנועל). וההילוכים חוזרים להכנס כמו חמאה. ברור לי שלא ניתן לעשות זאת עד אינסוף אבל אני עושה זאת כבר שנים וזה מעריך את המרחק בין החלפות קלאץ.
    פעולה שמשום מה מוסכי לא ביצע ולוקחת 10 דקות ולא ברור לי למה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול