ראבאק! השקעת בפראדו, תשקיע גם
ראבאק! השקעת בפראדו, תשקיע גם בצמיגים הכי טובים שיש, לא בקומו.
ראבאק! השקעת בתשובה תשקיע בהמל
ראבאק! השקעת בתשובה תשקיע בהמלצה. אני צריך המלצה לצמיג הטוב ביותר ושוב תודה
טוב, אתה צודק... לי יש ניסיון
טוב, אתה צודק... לי יש ניסיון מצוין וארוך טווח עם צמיגי השטח של ברידג''סטון, לא זולים אבל לדעתי, שווים כל שקל. לא פחות טובים וכנראה אפילו יותר הם הבי אף גודריץ '' למישלין יש גם צמיגי שטח מצוינים. בארה''''ב כמעט כל אנשי השטח נוסעים עם סופר-סוואמפר או מיקי תומפסון, קשה למצוא אותם בארץ ואם תמצא (אצל עידו מפרדס-חנה לדוגמא) אז הם לא זולים בכלל, אבל כמו שכתבתי בתגובה הקודמת, השקעת בפראדו, אז יאללה, תשקיע בטופ גם בצמיגים.
טוב, אתה צודק... לי יש ניסיון
טוב, אתה צודק... לי יש ניסיון מצוין וארוך טווח עם צמיגי השטח של ברידג''סטון, לא זולים אבל לדעתי, שווים כל שקל. לא פחות טובים וכנראה אפילו יותר הם הבי אף גודריץ '' למישלין יש גם צמיגי שטח מצוינים. בארה''''ב כמעט כל אנשי השטח נוסעים עם סופר-סוואמפר או מיקי תומפסון, קשה למצוא אותם בארץ ואם תמצא (אצל עידו מפרדס-חנה לדוגמא) אז הם לא זולים בכלל, אבל כמו שכתבתי בתגובה הקודמת, השקעת בפראדו, אז יאללה, תשקיע בטופ גם בצמיגים. בכללי, כמו בהרבה דברים, אני חושב שככל שהצמיגים עולים יותר, כך התמורה שתקבל מהם גבוהה יותר. אני לא חושב כך לגבי כל נושא אבל בנושא צמיגים, לדעתי, הכלל הזה תופס.
מסכים עם כל מילה של חנן!!! הל
מסכים עם כל מילה של חנן!!! הלוא הדבר היחידי שמקשר את הרכב לכביש זה חתיכת צמיג ואם שם חוסכים כסף אז במקרה הטוב משלמים רק בכסף מאיר
אני מקבל את העצות. זה לא עניין
אני מקבל את העצות. זה לא עניין של כסף במו של חוסר ידע ונסיון. תודה
הצמיג של קומו בכלל לא רע, שיהי
הצמיג של קומו בכלל לא רע, שיהיה ברור, אך הצמיגים שחנו הזכיר הם באמת טובים יותר ויקרים יותר. צמיג טוב נוסף הוא היוקוהמה גיאולנדר . מהדרישה לצמיג כביש שטח אני מבין שהכוונה לAT . כמובן שלשמושי שטח ''''נטו'''' מציג MT עדיף. פרוט נוסף קיים באתר של אבירם ברקאי וכאן בפורום, ואצל גפני.
אהלן אין ספק שלטוב יש יותר ט
אהלן אין ספק שלטוב יש יותר טוב וכן יקר.... הכל עניין של עלות=תועלת.... רכשתי לאחרונה 2 צמיגי קומו חצי כביש חצי שטח... לטעמי ודעתי צמיגים מאוזנים ביותר שיפרו את תחושת ההיגוי ועושים את העבודה גם בשטח.. בעלות של קוריאני מול כל ה''''גזענים'''' הרודפים אחר מותג... לידיעתך ועדכונך..... מ...הירשל.....
רכשתי בי אף גודריץ'' לפראדו של
רכשתי בי אף גודריץ'' לפראדו שלי, הם נותנים את הסחורה, אבל קשים כמו אבן, מרגישים בכביש ובשטח כל גרגר אבק שעולים עליו.
AVIC, לפי התשובה שלך אתה בוודא
AVIC, לפי התשובה שלך אתה בוודאי נוסע עם אותו לחץ אוויר בצמיגים בשטח ובכביש, ואם כן, לא נורא, מה שלא הורג, מחשל...