פורומים

- שטח 4x4

שאלה - סופה...

24 בנובמבר 2000 ב 14:47 7 תגובות 546 צפיות אריק2
אתמול יום חמישי, יצא לי להיות בהר חורשן וגיליתי דבר חשוד ברכבי. כאשר אני במורד ארוך ותלול (לדוגמא הנ.ג) ובולם ע"י ראשון קצר, אני שם לב לעשן לבן היוצא מרכבי (מהאגזוז). אני חייב לציין ש: 1.אני לא לוחץ כלל על דוושת הגז 2.במעלות הללו אין שום בעייה של עישון (אולי בגלל שאז אני כן לוחץ על הגז) יש למישהו מושג ?
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 24 בנובמבר 2000 ב 14:48

היי לצערי אין לי תשובה, אך זה

היי לצערי אין לי תשובה, אך זה קורה גם לי עם סופתי :-(

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוש 24 בנובמבר 2000 ב 17:21

לאריק2 התופעה שציינת מעידה על

לאריק2 התופעה שציינת מעידה על ''''שריפת'''' שמן במנוע בדוק האם גם לאחר הפעלת המנוע בסיבובי סרק למשך כעשר דקות ולאחר מכן לחיצה מהירה בדוושת הדלק קיימת אותה התופעה, אם כן , סבירות גבוהה למעבר שמן לחללי השריפה דרך מובילי השסתומים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. שחר 24 בנובמבר 2000 ב 17:29

איזה צבע העשן? אם הוא בגוון כ

איזה צבע העשן? אם הוא בגוון כחלחל אז הבעיה היא שריפת שמןואם הוא בצבע שחור אז הבעיה היא שריפה לא טובה של הדלק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אריק2 24 בנובמבר 2000 ב 17:50

מוש שלום, (שלום לכולם) אני אבד

מוש שלום, (שלום לכולם) אני אבדוק זאת מחר על הבוקר, אבל אם זה כמו שציינת - מה חומרת המצב ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. לרדו 25 בנובמבר 2000 ב 06:52

אריק שלום העשן הלבן הוא שריפת

אריק שלום העשן הלבן הוא שריפת דלק לא ע''''י ניצוץ ואני מסביר- כשאתה בבלימת מנוע המחשב לא נותן פקודה לניצוץ באותה תדירות התערובת (דלק+אוויר) יוצאת לאגזוז מבלי שנשרפה, ושם עקב החום של האגזוז היא מתחילה להישרף וזה הצבע המנוע בסדר גמור אמיר (לרדו) ענבל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 25 בנובמבר 2000 ב 20:24

תודה רבה לרדו, אכן היום הבקתי

תודה רבה לרדו, אכן היום הבקתי את מה שייעץ מוש - ולא היה שום עשן לאחר 10 דקות עבודה. מה גם שמה שאתה אומר הוא די הגיוני, אומנם המחשב כן נותן הוראה, אך בשבילו ההוראה היא לכמות שמשאירה את המנוע דולק, ובמקרה זה (במורד) הטורים נמצאים אי שם בסביבות ה3-3.5 אלף טורים. שוב תודה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אריק2 25 בנובמבר 2000 ב 20:28

הבקתי = בדקתי

הבקתי = בדקתי

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול