פורומים

- שטח 4x4

כל הכבוד חברה !!

24 בנובמבר 2000 ב 21:24 2 תגובות 488 צפיות Apolo
אני גולש לי להנאתי בגלריה של האתר וכל שיש לי לומר זה כל הכבוד. יש שם מספר לא מבוטל של רכבים שלא מביישים רכבים שראיתי באתרים מחו"ל. רכבים משופרים בצורה נהדרת. רק סמוראים משופרים מאד לא ראיתי, אבל זה מובן כי סמוראי לא צריך שיפורים כאלה כדי לעבור ב.... רק שאלה אחת, עקב ההכרות עם משרד הרישוי - איך אתם עוברים טסט, תגלו לי בבקשה, אם על החלפת צמיגים למידה אחת גדולה יותר עושים פה סיפור, ומה עם חברות הביטוח הששות להתנער מאחריות על כל דבר קטן???? ובקשר לשיפורים לסמוראי, אתם בטח מכירים את האתר הנ"ל אבל בכל למי שאולי לא מכיר שיבדוק אותו.

Calmini co.

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 24 בנובמבר 2000 ב 19:42

יש בחור בשם דובי בפרו ג''יפ

יש בחור בשם דובי בפרו ג''יפ בחיפה שטוען שיש לא המון המון נסיון בשיפורי סמוראי אבל למיטב הבנתי חוץ מהנעילות שבטח אני אשים מתי שהו לא ציך שם תוספות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. זאביק 28 בנובמבר 2000 ב 14:05

כבעל סמוראי לשעבר, שחשב רבות ע

כבעל סמוראי לשעבר, שחשב רבות על שיפורים וכו'', אחת הסיבות העיקריות לחוסר בסמוראים משופרים, הוא המנוע. המנוע של הסמוראי חלש. מאוד. וזה מפריע. בחו''''ל מרכיבים מנועי 4.3 5.7 ליטר וכו'' עם מאות סוסים. בארץ למיטב ידיעתי המקסימום הוא מנוע של ויטרה, וגם זה לא חוקי. כל השאר ניתן בקלות לעשות מתלים, סרנים, צמיגים, וכו'' (זו הסיבה שקניתי סופה - המנוע. הייתי מאוד מרוצה מהסמוראי שלי).

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול