גיא שלום יכול להיות שהמים נכנ
גיא שלום יכול להיות שהמים נכנסים למנוע דרך סדק בראש צריך לבדוק את המכסה שעל ראש המנוע (המכסה שצריך לפתוח כדי להוסיף שמן) האם יש בתחתיתו מין קצף לבן אם כן המים נכנסים למנוע
בלי פניקה. יכול להיות שלא שמת
בלי פניקה. יכול להיות שלא שמת לב בנסיעה בחול והמנוע התחמם קצת, מים רתחו ויצאו מהמכסה. מלא מים ועקוב אחרי המפלס שלהם, יתכן שאין שום בעיה.
חנן האם זה טיבעי שהאוטו יתחמם
חנן האם זה טיבעי שהאוטו יתחמם כל כך שהרבה מים יברחו ? נסיעה בחול קשה לאוטו אני יודע .. אבל כל כך הרבה ? ולחגי אין שמן במים ומים בשמן .. בדקתי כבר.
גיא, לדעתי לא צריך כל כך להתרג
גיא, לדעתי לא צריך כל כך להתרגש. גם בסמוראי שלי, עם מנוע חדש (הוחלף לפני 11 חודשים), בנסיעה קשה בדיונות, כשאתה מרגיש שקשה לאוטו, עולה הטמפרטורה של המנוע באופן משמעותי. אמנם אין איבוד מים, אבל יכול להיות שזה באמת בגלל שהם רותחים. אבי שוע
אין לי מה להוסיף על מה שאבי כת
אין לי מה להוסיף על מה שאבי כתב.
אני אבדוק בנתיים היום לא התחמ
אני אבדוק בנתיים היום לא התחמם ולא חסרים מים
גיא בטח חיכית לתגובתי. אז באמ
גיא בטח חיכית לתגובתי. אז באמת בחול האוטו מהמאמץ מתחמם ובקיץ אפילו מתחמם מאוד עד כדי כך שעצרתי לתת לו להתקרר מעט סך הכול האוטו קבוע בחול על טורים גבוהים מאוד אז אין מה לילחץ המנוע אמין ויסע עוד הרבה מאוד כך רק להסתכל על המד חום גם בנסיעה בכביש כי בסמוראי בגלל הטורים הגבוהים רק המנוע מענין אז תהנה ושים העין.
שרון הי מה המצב ? איך האוטו
שרון הי מה המצב ? איך האוטו החדש ? אני אבדוק מה קורה בנתיים אני בודק מים כל 10 דקות