פורומים

- שטח 4x4

עליות או לא להיות

25 בנובמבר 2000 ב 18:03 19 תגובות 896 צפיות יוסי שנהב
במזל טוב שחררתי את ה-cj-5 (עם מכלולים של cj-6)שלי לחפשי, והנה צצה לה בעיה ידועה - המנוע כבה בעליות. וכמובן השאלה - מה עושים?
הוספת תגובה
  • 1. יוסי שנהב 25 בנובמבר 2000 ב 16:14

אני אקדים את כל מי שינסה לעשות

אני אקדים את כל מי שינסה לעשות לעצמו חיים קלים - המיכל היה מלא בדלק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. שי ש 25 בנובמבר 2000 ב 17:16

שווה אולי לבדוק את משאבת הדלק.

שווה אולי לבדוק את משאבת הדלק. אם אני לא טועה, אז במנוע הזה המשאבה יושבת מצד שמאל... ושוב אם אני לא טועה, אז למשאבה הזאת יש מכסה דמוי כיפה מזכוכית, ככה שאם הוא נקי (רמז רמז) אתה אמור לראות את זרימת הדלק שם. אם לא, אז אני מניח שזה קרבורטור, וכאן אני יורד מהבמה ונותן לחכמים ממני לענות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ניר ל 25 בנובמבר 2000 ב 18:48

אורי שלום , תגדיר עליות , אם מ

אורי שלום , תגדיר עליות , אם מדובר בעליות לירושליים או בטיפוס בשטח .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 25 בנובמבר 2000 ב 21:03

אהלן אורי ראשית איזה קרבורט

אהלן אורי ראשית איזה קרבורטור יש לך (1 BARREL או 2( יש קיט שאפשר לקנות שמגדיל מעט את צינורות הדיזה ואז לא תהיה לך בעיה של הצפה בזוויות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. יוסי שנהב 25 בנובמבר 2000 ב 21:37

עליות = טיפוסי שטח. למען הא

עליות = טיפוסי שטח. למען האמת אין לי מושג איזה קרבורטור יש לי, אבל הבעיה שלי היא לא הצפה אלא (לדעתי) חוסר הספקת דלק למנוע - אני גם לא יכול להניע את הרכב במצב כזה וזה גורם לי להגיע למצב מאד מסוכן שאני צריך לדרדר את האוטו עם מנוע כבוי למקום מאוזן ואז להנוע מחדש (מאד מאד מסוכן!!!). הקרבורטור נקי ותקין ואין לי בעיות בנסיע מכל סוג אחר, אבל אולי צריך פשוט משאבת הגה חדשה - אם שלי לא תקינה.??

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פרסום 26 בנובמבר 2000 ב 05:30

אורי, תבדוק, אל תחליף משאבת דל

אורי, תבדוק, אל תחליף משאבת דלק סתם. תביא את הרכב לשיפוע בעייתי, נתק את צינור הדלק מהמאייד ותן סטרטר קצר, אם יצאו מהצינור יריקות דלק חזקות אז זו לא משאבה (זהירות משריפה). לכל מי שאני מכיר יש בעיה בהתנעה כאשר הרכב בשיפוע חזק מאוד, עם מאייד. אצלי , כמעט ללא יוצא מהכלל, הרכב מתניע במצב כזה, כאשר אני מחזיק את דוושת הגז על הרצפה, ואחרי כמה שניות סטרטר הוא מניע. אם זה לא פותר לך את הבעיה וגם אם כן, שווה לשמוע מה רן אומר, אני לא ניסיתי קיט כזה ואולי זה עוזר. עם זאת, למיטב ידיעתי, הרחבת דיזות הסרק נועדה דווקא למניעת סתימות בהן, ולא למנוע הצפה בשיפועים. זה גם נשמע לא הגיוני שכדי למנוע הצפה של דלק אתה דווקא תרחיב את גודל דיזות הסרק. אבל, כמו שכתבתי, אני לא ניסיתי את זה ויתכן שזה מה שעובד. למניעת הצפה בשיפועים אני דווקא מכיר פיתרון של הורדה של גובה המצוף.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. יוסי שנהב 26 בנובמבר 2000 ב 06:13

או.קיי אני אנסה את זה, גם שמעת

או.קיי אני אנסה את זה, גם שמעתי שהמשאבות האלו מועדות לפורענות (?) וכדאי להחזיר באוטו אחת ספר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. השמשוני 26 בנובמבר 2000 ב 06:32

משהו לא שיגרתי !!! תנסה לעבוד

משהו לא שיגרתי !!! תנסה לעבוד עם משאבת דלק חשמלית , משאבה של אחת המכוניות היפניות (מיציבושי למשל) תתפלא שפתאום כל הבעיות תיגמרנה..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. יוסי שנהב 26 בנובמבר 2000 ב 07:03

אולי משהו יודע איפה יש מגרש מכ

אולי משהו יודע איפה יש מגרש מכונית שאפשר לפרק שם משאבה ממכונית יפאנית - באזור כפר סבא / רעננה / נתניה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 26 בנובמבר 2000 ב 07:47

אורן חבר שלי שם בעגלאדה שלו שת

אורן חבר שלי שם בעגלאדה שלו שתי משאבות של מיצובישי וכל הבעיות האלו נפתרו לו ....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. השמשוני 26 בנובמבר 2000 ב 10:12

חבל על הזמן !!! תקנה משאבה חד

חבל על הזמן !!! תקנה משאבה חדשה, בכל חנות של חלקי חילוף לרכב. נדמה לי שזה משהו בסביבות 200 ש''''ח.אל תחסוך. תזכור!!!! או לחבר דרך הסוויץ הראשי או לחבר מפסק נפרד.כך שתהייה לך ''''שליטה'''' על פעילות המשאבה. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. השמשוני 26 בנובמבר 2000 ב 10:15

נ . ב . !! רצוי מאוד להוסיף

נ . ב . !! רצוי מאוד להוסיף פילטר דלק נוסף לפני המשאבה. עולה גרושים חוסך ה מ ו ן !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. יוסי שנהב 26 בנובמבר 2000 ב 10:19

אתה מתכוון לומר שאין בעיה לחבר

אתה מתכוון לומר שאין בעיה לחבר אותה בנוסף למשאבה המקורית (על אותו צינור). אם כן אז יש פה קונפליקט - כשהמשאבה החשמלית תהייה כבויה היא לא תתן לדלק לעבור דרכה (תקן אותי אם יש צורך).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 14. השמשוני 26 בנובמבר 2000 ב 10:41

המשאבה החשמלית פועלת ''''בנפרד

המשאבה החשמלית פועלת ''''בנפרד''''!!!! לא ניתן לחבר במקביל, לכן מחברים את צינור הכניסה ממיכל הדלק למשאבה החשמלית,(זכור לאטום את הכניסה של המכנית שלא יכנס ליכלוך). מהמשאבה החשמלית תעביר צינור דלק חדש במקביל לקיים (בטח הקיים הנו ממתכת).גם אותו יש לאטום בסוף. כך שיש לך גם משאבה שעובדת כל הזמן וגם גיבוי של המכנית לכל מקרה (כמובן שבעת הצורך יש לחברה מחדש ,חיבורים סופיים) כל זאת עם לא איכפת לך קצת ''''באלאגן'''' מתחת למכסה מנוע. אבל בעת הצורך. תראה שזה עובד ויעיל!!!! בכל מקרה שים לב לנושא החיבור השמלי!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 15. יוסי שנהב 26 בנובמבר 2000 ב 10:52

או.קיי אז אם אני מבין נכון, אי

או.קיי אז אם אני מבין נכון, אין בעיה לחבר בסדר הבא: צינור מהמיכל מתחבר לפילטר ראשון, מייד אחריו חיבור T (התפצלות) עם צינור אחד למשאבה מקורית וצינור שני לחשמלית (שתהייה מופעלת בנפרד), אחרי שתי המשאבות לחבר עוד T שיחבר את שתי היציאוץ של המשאבות יחד, ואחרי זה עוד פילטר דלק אחד ואז סוף סוף לקרבורטור :-) - יש תגובות?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 16. השמשוני 26 בנובמבר 2000 ב 11:59

הכל נכון..חוץ מ....... תשכח מ

הכל נכון..חוץ מ....... תשכח מה - T. הצינור ממיכל הדלק הולך ישר למשאבה.(או החשמלית או המכנית) כל שינוי דורש העברה ידנית של הצינור. מכאן בעצם הולכים שני צינורות לכיוון המאייד. כאשר כל פעם בהתאם לצורך מחברים או את הצינור שבא מהמשאבה החשמלית או את הצינור שבא מהמשאבה המכנית. נשמע קצת מסובך...אבל בעצם פשוט לגמרי. מוזמן לצפות במערכת עובדת. 09-9591555 בשעות העבודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 17. יוסי שנהב 26 בנובמבר 2000 ב 14:33

משהו יכול לעזור לי למצוא מקום

משהו יכול לעזור לי למצוא מקום לקנות משאבת דלק חיצונית חשמלית - בחנויות לחלקי חילוף מחזיקים רק של סוברו (350-400 ש''''ח לפני מע''''מ).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 18. לרדו 26 בנובמבר 2000 ב 18:10

קרבורטור בו המצוף רוחבי מונע ה

קרבורטור בו המצוף רוחבי מונע הכבות בעליות ואם זכרוני אינו מטעני מה שהיה לי בסי ג''יי 7 שלי היה כזה נדמה לי מדגם BBD

הוספת תגובה צטט והגב
  • 19. אפי 19 02 בדצמבר 2000 ב 08:00

חבל על כל ההמלצות הטובות,יש מע

חבל על כל ההמלצות הטובות,יש מערכת הזרקה לג''יפ שחוסכת את כל עוגמות הנפש.זה עובד מעולה ליתר פרטים מוסך ג''יפבריש בירושלים 02-6535548 אצל מנהל המוסך דן יש את כל הפרטים

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול