פורומים

- שטח 4x4

תוכנת naviguide

25 בספטמבר 2007 ב 22:46 8 תגובות 2570 צפיות profile imagetal_c
שלום רב. רציתי לדעת האם תוכנת השטח naviguide מכילה גם ניווט קולי כמו התוכנת הIgo ? ואם לא אז כיצד היא מנחה את הניווט בשטח. המון תודה וחג שמח. טל. 
הוספת תגובה
  • 1. nec 25 בספטמבר 2007 ב 21:09

הנחיה ב-NAVIGUIDE

אין הנחיות קוליות בתוכנות ניווט שטח זה נובע מהאופי השונה של המפות בניגוד לניווט עירוני. ניתן להכין קובץ מסלול לפני הטיול ולראותו על גבי המפה, כולל את מיקומך הנוכחי לפי קריאת ה-GPS .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. ayma 07 בנובמבר 2007 ב 20:38

תוכנת naviguide

רכשתי תוכנת נוויגייד איך אני מוצא את מס' הזיהוי של התוכנה לצורך התקנה?:) תודה מתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image micha_kr 07 בנובמבר 2007 ב 22:12

רשום לך על הדף שמצורף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אמנון 08 בנובמבר 2007 ב 10:12

תוכנת naviguide השילוב עם מפה ביד

התוכנה ללא הוראות קוליות ומאפשרת בקירוב טוב מאד להתמצא בשטח . היא תעזור לך לשים אותך על המפה ואני ממליץ להחזיק ביד מפה ולנווט בשילוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. ayma 10 בנובמבר 2007 ב 02:20

מיקומי במפה

micha-kr כתב/ה:
    "רשום לך על הדף שמצורף"
    אני לא רואה את מיקומי במפה (נווויגייד) מה לעשות? תודה מתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image micha_kr 10 בנובמבר 2007 ב 12:51

האם הגדרת את ה-GPS ?
    אם לא - תגדיר , צא מהבית (!!!!!) , תפעיל ותבדוק (אם הרבועים החלק הימני עליון של התוכנה הופכים לירוקים).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. ayma 10 בנובמבר 2007 ב 19:56

חגדרת gps

micha-kr כתב/ה:
    "האם הגדרת את ה-GPS ?
    אם לא - תגדיר , צא מהבית (!!!!!) , תפעיל ותבדוק (אם הרבועים החלק הימני עליון של התוכנה הופכים לירוקים)."
    מיכה אכן הריבועים לא הפכו לירוקים, כיצד צריך להגדיר את הgps ? כרגיל תודה  מתי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image Ogash Ofer 11 בנובמבר 2007 ב 03:57

הגדרות

ראשית לא לשכוח להגדיר את ה-GPS למצב שיוכל לשדר נתונים למחשב (בדרכ NMEA בקצב של 4800) ושנית בניווט מקוון בתוכנת הנביגייד הפעל GPS לניווט והגדר שם את ממשק/פורמט הנתונים הנכון.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול