פורומים

- שטח 4x4

חוות דעת מומחה...צ'ירוקי

26 בספטמבר 2007 ב 08:06 3 תגובות 2797 צפיות profile imageshasi007
אני מחפש חוות דעת על JEEP צ'ירוקי.. איך הג'יפ מבחינת נסיעה,מבחינת נוחות,מבחינת כוח,צריכת דלק..בקיצור הדברים שנחוצים לנסיעה בכביש... הג'יפ ישמש יותר לאמא שלי וזה לנסיעה מהבית לעבודה ולסידורים אז אני צריך לדעת איך הוא מבחינת נסיעה בכביש...ומידי פעם לרדת איתו לים מידי פעם איזה טיול קל..לא משהו קשה..  
הוספת תגובה
  • 1. רני פלג 26 בספטמבר 2007 ב 07:22

אמא שלך לא צריכה צ'רוקי

היא צריכה פורד פוקוס. צ'רוקי יהיה גדול, כבד, מזהם, מסוכן ויקר לאחזקה בהשוואה. ולגופו של אינדיאני, צריך להפריד בין צ'רוקי של פעם לבין הדור הנוכחי. אני משער שאתה מדבר על הישן, אז מדובר ברכב שטח חמוד למדי, עם שני סרנים בריאים, אך ללא שלדה נפרדת. במצבו הסטנדרטי הוא מעט נמוך, אבל אפשר לשפר אותו ובגדול. נוחות סבירה, כוח לא חסר, דלק? טוב תודה הוא אוהב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image גלעד4X4 26 בספטמבר 2007 ב 08:11

רני אתה לא הבנת

רני אתה לא הבנת, אמא שלו רוצה רכב, אז הוא קונה לה רכב שיוכל להשאילו בשבתות ולצאת לטיולי שטח (זה לגיטימי לגמרי) אבל אז פקוס לא מתאים.
    ולגופו של רכב, צ'ירוקי זה אחלה רכב אבל יש לו בעיות שתייה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image shasi007 26 בספטמבר 2007 ב 08:32

חוות דעת מומחה...צ'ירוקי

אני קונה את הרכב לאמא כדי שלא יפלו לי על הרכב לטיולים..(טראנו קצר) והיא מאוד אוהבת ג'יפים וזה מתאים גם לאבא שאוהב ללכת לפרדסים ולים.. היא רוצה ג'יפ קטן אבל 5 דלתות והרכב הזה ניראה הפיתרון הכי טוב.. הג'ימיני לא בא ב 5 דלתות והיא גם לא אוהבת אותו.. הטוסון סתם יקר..ולא מצדיק את המחיר שלו לא בשטח ולא בכביש(ניסיון קודם) הטריוס אמא אומרת שהיא לא אוהבת את הנסיעה שלו והיא לא רוצה להיכנס ללהחליף בולמים וקפיצים כדי לשפר איכות נסיעה..היא טוענת שההנסיעה שלו קשה.. והצ'ירוקי היא מאוד אוהבת את הצורה שלו ואת הנסיעה שלו..אז אלו השיקולים.. אם יש המלצות לעוד ג'יפונים טובים אני ישמח לשמוע...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול