יופי של חבורה, היה ממש נחמד, (רני אתך נסגור חשבון בהמשך) כתבה מצויינת, רק לא כתבת שהלנדרוברים הם היחידים שעלו את מעלה נורי, תפרגן מה יש תפרגן.
היה אחלה
יופי של חבורה, היה ממש נחמד, (רני אתך נסגור חשבון בהמשך) כתבה מצויינת, רק לא כתבת שהלנדרוברים הם היחידים שעלו את מעלה נורי, תפרגן מה יש תפרגן.
היה אחלה
היכן גימני בתחרות
שלא לדבר על גימני עם נעילה שיכול להתחרות עם כולם
היכן בדיוק "מעלה נורי" תנו נקודות ציון
ואולי גם סריקת מפה ואעלה עם גימני
חג שמח - מעלה נורי משלט 21 אפשרי לכולם!!
עשינו עם נועם את מעלה נורי ומשלט 21 עשיתי זאת בקלות יחסית עם האנטר נעול מאחור אבל לפרגן זה לאודי שעלה כרגיל כמו איילה עם מזדה ישנה ללא טורבו או נעילות רק עם נ ה ג עם חיוך של מליון דולר --רוצים לראות יש תמונות באתר
או תשאלו את אלדד איך עולה -מעלים נברה למעלה
חג שמח לכולכם נפגש בשטח הקרלינסקים
מומחים, עאלק
עליתי לא מזמן את מעלה נורי. אני עם פאג'רו סטנדרטי, ואתי גם םראדו, וטרופר קצר בלי נעילה ועם צמיגי כביש.
רק שניים עלו ? אחרי שראינו טנדרים, דיפנדרים ודיסקו ? נשמע תמוה.
אפי
טוב שלא נדרסת , יא אהבל.
ככה מכוונים ?
טוב שלא עשית תנועות עם האצבע!
תזמון מתוחכם
כל הכבוד לך רני (מעבר לכתבה היפה) ידעת לבחור תאריך לפרסום הכתבה.
חול המועד סוכות שכל המדריכים בשטח (בארץ, בירדן ובמרוקו) אפשר לפרסם כתבה הראויה לתגובות המשתתפים ולקוות שהיא תרד עמוק לתוך האתר בטרם נראה אותה - מזל שיש את הבוקסה של שטחTV.
ונא לא לשכוח מיהם הרכבים שבכל זאת טיפסו
גיל מנטלי 7 או יותר (או פחות) אבל שני לנד רוברים טיפסו בקלילות מעלה במעלה נורי.
וכמו שנועם אומר - צריך רק לשים את הגלגלים במקום הנכון.
עופר לקחת לי את השמן מהצילינדרים-כנסו
כל הכבוד ללנדרוברים ביצוג מכובד לכל הדעות -חיזקו ואימצו
דביר
עשינו את מישלת 21 עם סמוראי פשות ללא שיפורים ועם ניסן קצת מוגבעת פשות ליסוע בנקודות הנכונות . רוצה מאוד תגובות על לנדרובר דיסקברי אני מעונין ליקנות 1996 \ 1997 כיום יש לי וויליס 1979
כתבה יפיפיה אין מילים
מגנום אדום 2000
התומקר החזיר מלחמה, עלה את נורי 30.1.09
אמנם עליתי תודות לכיוון קרקעי טוב והרבה עידוד מהחבר'ה אבל עליתי עד למעלה (אני רק מתחיל להתרגל אל הכלי בטיפוס איטי, התנהגות שונה לחלוטין מנסיעה מהירה בו).
יש לנורי שם אחר שאני מכיר מהאופנועים "דיפנבייקר". רק כשהגעתי זיהיתי את המקום שעלינו אותו בקיץ עם אופנועים (שבשבילם זה די כביש שש).
רני הכבוד האבוד הושב.
יפה מאוד
תענוג לדעת שיש מי שמתאמן ולומד...