ליוסי בוקר טוב - אתחיל מהפשוט
ליוסי בוקר טוב - אתחיל מהפשוט אז לגבי המחיר אתה יכול לברר אצל כל מתקין את מחיר הקיט ואחר כך להחליט כמה זה שווה לכך . לגבי השיפור ברכב אז אין ספק כי המערכת הנ''''ל טובה מאוד לא קיצונית מידי ולכן לא גורמת לנזקים מיתרים , ההבדל בהתנהגות הרכב בשטח משמעותי וכן גם בכביש, אין צורך לפחד משינוי מרכז הכבד של הרכב ,ואם מדובר בקפיצים פוגרסיביים אז יכול אף שיפור גדול גם בכביש. דבר אחרון תקינות המערכת אז לרב המרעכות האלו אמינות מאד אבל בכל זאת כדאי לקפוץ למוסך שמשפר ג''פים כדי שיתנו מבט בבולמים ובקפיצים.
אהלן יוסי שמע, לגיטימי לשאו
אהלן יוסי שמע, לגיטימי לשאול שאלות כאלו, ואני אנסה לענות לך בצורה ממצה: ראשית, אתה שואל אם כדאי לקנות, אז אני אענה לך שלא, כיוון שדי ברור שאתה עדיין לא יודע מה המשמעות של הקיט וממילא לא הרגשת בחסרון של משהו. פשוט יש לך אולי מציאה ביד אז השאלה שלך היא במהותה יותר כלכלית ולא נובעת מצורך מסויים. וספציפית לקיט: בולמי ראנצ''ו הם בולמים פופולרים ברמה שהיא לא מי יודע מה והשאלה הגדולה היא לצורך מה אתה צריך את זה: אם לצורך נסיעה ספורטיבית מהירה אז יש פתרונות טובים ומקצועיים בהרבה כמו OME שמתואם במיוחד לאוטו שלך אם לצורך עבירות אז ,לדעתי, חבל על הכסף, כי אין צורך במערכת בולמים יקרה כל כך... לגבי סלילים, לא רשמת מאיזה סוג: הייבך, מקורי,אולד מן וכ''ו... לגבי מערכת הניפוח - מדובר על מערכת שנשלטת מתוך האוטו ומקשיחה / מרככת את הבולמים בלחיצת כפתור. צעצוע יפה שמתקלקל לפעמים, השאלה , שוב , בשביל מה אתה צריך את זה? לגבי מי ירכיב את זה במידה והחלטת אז אני ממליץ על אילן מסופר פאואר. אבל, שוב , אני לפני כן מייעץ לך לחשוב מה אתה מרגיש שאתה צריך לאוטו ולא מה המציאה התורנית.... בהצלחה
יוסי שלום, אני מסכים עם שני ה
יוסי שלום, אני מסכים עם שני המלומדים שכתבו כאן לפני, אבל יש לי תוספת קטנה: כבעליו הגאה של פאג''רו קצר עם ערכה דומה לזו שאתה רוצה לרכוש יש לי מספר הבהרות: 1. הקיט משפר פלאים את התנהגות הכביש והשטח של הרכב. 2. הקיט הנ''''ל הוא מהטובים ביותר שניתן להרכיב על פאג''רו כנוסחא של ביצועים/כסף. 3. רן, נסע על הרכב שלי במתכונתו הנוכחית והתלהב מאוד מהביצועים של הרכב. 4. קיט הניפוח מיותר ביחס לכסף ולכמות השימוש בו והוא רק מתכון לבעיות מיותרות. 5. המחירים בשוק של הקיט דומים אצל רוב המתקינים. 6. יש כתבה נחמדה של דרור כספי על הערכה שהרכיב על פאג''רו ארוך - שווה קריאה. יובל.
ואני הצנוע מציע לך להקשיב לשני
ואני הצנוע מציע לך להקשיב לשני המכובדים שכתבו לפני מאיר
יוסי שלום, כמו שיובל הזכיר
יוסי שלום, כמו שיובל הזכיר למעלה גם אני החלפתי קפיצים ובולמים בפג''רו ארוך כמתואר בקישור המצורף. אכן חשוב מאד להגדיר מה אתה רוצה להשיג - וללמוד ככל הניתן כדי לקבל החלטה מושכלת. לדעתי אין שום בעיה בהתנהגות הכביש והשטח הטובה מאד של פג''רו ארוך כמו שהוא מגיע מהיצרן. אני רציתי לשפר במיקצת את העבירות על ידי הגבהת הרכב. אישית קשה לי לקבל שהגבהת מרכז הכובד לא פוגעת (אפילו מעט) ביציבות ולכן גם הרחבתי את בסיס הגלגלים. אצלי מותקנים בולמי Edelbrock והם מתפקדים טוב מאד. מרנצ''ו קצת חששתי בגלל סיפורים ששמעתי על בעיות - אבל יש מבינים גדולים ממני. שמתי לב שכתבת שמציעים לך סט משומש - אז כדאי שתברר למה בעליו הקודם פירק אותו מהרכב! מקווה שעזרתי