פורומים

- שטח 4x4

צמיגים ומשרד הרישוי ...

26 בנובמבר 2000 ב 20:06 1 תגובות 467 צפיות Apolo
אני כמה וכמה מודעות בנושא צמיגים לא סטנדרטיים והבעיות שהם יוצרים בטסט. אני חושב שהגיע הזמן שאנו הנהגים נקים צעקה בענין ופסיק למצוא כל אחד את דרכו להסתדר עם המצב. יש לנו כח והגיע הזמן שמשרד הרישוי יצא מבורותו וממדיניות הראש הקטן שלו. מה גם שהטעויות שהם עושים פשוט מצחיקות(אולי מעציבות?). לדוגמא - ברישיון של פיאט אונו הם כתבו צמיגים 155R13 במקום 155/70R13 והאוטו עבר ככה טסטים אין ספור. אני חושב שלחץ שלנו הנהגים יכול להביא לשינוי המצב אם הלחץ יהיה מאורגן. אולי מנהלי האתר יוכלו להוביל מהלך כזה? מה אתם אומרים חברה?
הוספת תגובה
  • 1. צחי 28 בנובמבר 2000 ב 18:30

כאשר אתה נכנס למשרד הרישוי להע

כאשר אתה נכנס למשרד הרישוי להעביר צמיג רחב, הפקיד מסתכל עליך כאילו נכנסת בדיוק כאשר הוא הפיל את העפרון, ואתה הדבר היחיד שעומד בינו ובין היציאה. אין לו סבלנות לג''יפאים, אנחנו עבורו מטרד, ואם לא תבוא, מה טוב. הצעקה היחידה שנראה לי שניתן להקים היא הפגנה. אך מי יתייחס אלינו כשהמצב הבטחוני בראש הכותרות ואפילו את הכבאים ששובתים כבר כמה שבועות לא רואים?? אין לנו לצערי שום כלי ביד כדי שישימו לב אלינו ומשהו יקרה. אולי צריך שר תחבורה שאוהב ג''יפים... רעיון, להזמין את השר לטיול של 30 - 20 ג''יפים להראות לו למה צריך צמיג כזה או אחר ואולי אז, הוא יגיד נו טוב נראה, בקדנציה הבאה...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול