פורומים

- שטח 4x4

שיפור צורה לCRV

03 באוקטובר 2007 ב 10:14 9 תגובות 3347 צפיות bebers
בבעלותי הונדה CRV שנת 2005 שמידי פעם אני מנסה אותו בשטח. כמה בעיות בהן נתקלתי ואשמח לקבל פתרונות או חוות דעת עליו. 1) בעיית המרווח גחון, עם כל הכבוד 29 סמ זה ממש לא גבוהה, האם יש אפשרות להגביה את הרכב? אם כן מי המומלצים? שיהיו מקצועיים... 2) יש אפשרות להחליף את הצמיגים לצמיגי שטח? זה יגביהה עוד את הרכב? 3) מיגון להונדה איפה אפשר לעשות? אספיר גתוס? 4) לגעת בדיפרנציאל ובמתלים אני מאמין שאין אפשרות, אני טועה? 5) ואחרון, יש למישהו גם CRV והוא ממליץ על מסלולים בשטח שיתאימו לה, אתמול עשיתי מסלול במכתש הגדול, זה שצמוד לעצים המאובנים, אבל בסופו הייתה מדרגה שרק מנוף היה מעביר אותי לצד השני שלה, וא ירידות שנאלצתי לוותר ולעקוף בגלל שהרכב נמוך מידי.   תודה רבה וחג שמח

הוספת תגובה
  • 1. profile image eyali0001 03 באוקטובר 2007 ב 09:18

CRV משופר

1. יש אפשרות להגבהה עי החלפת הבולמים/קפיצים. 2. יש אפשרות להחליף את הצמיגים לצמיגי שטח אבל זה לא יתן לך גובה, רק אם תחליף את מידת הצמיגים זה יתן לך עוד 2/3 סנטימטר (בערך) אך זה לא חוקי, בנוסף אם תחליף לצמיג שטח מלא או 50/50 לרוב זה ישפר את אחיזת הרכב בקרקע (לא בכביש). 3. מיגון ניתן לעשות בטל והדס, אספיר וגתוס (לא נזכר בעוד חברות). 4. אם אתה נכנס לענייני דפרנציאל וכו' לא עדיף שפשוט תחליף את הרכב לג'יפ קצת יותר רציני (הכוונה למחירים ולכך שגם אם זה אפשרי זה לא משתלם כלכלית). 5. יש באתר מגוון מסלולים שמתאימים ל- CRV חיפוש קצר יניב תוצאות מעניינות. http://www.4x4.co.il/articles/articleMain.aspx?pCat=TRAILS בהצלחה!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. bebers 05 באוקטובר 2007 ב 08:43

נתחיל לאט לאט ובזהירות

אז הדבר הראשון שהחלטתי לשנות הוא סוג הצמיג מכביש לשטח. אפשר לקבל מידע מה ההשלכות של החלפת צמיגים מכביש לשטח, מה הייתרונות והחסרונות של צמיגי שטח, והאם ארגיש שיפורים בשטח?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image eyali0001 05 באוקטובר 2007 ב 09:39
    הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. bebers 07 באוקטובר 2007 ב 22:46

החלפת הצמיגים

קראתי את הכתבות הנל פניתי לפנצ'רמכר המליץ לי בחום על 50-50 במידה שלי ללא שינויים על צמיגים של יוקוהאמה במחיר של 550 כל צמיג לאחר הנחה (המחיר שהוא טוען הוא 650) האם הצמיגים שלהם מומלצים? אם לא איזה צמיג מומלץ לי לשים והאם לקנות 5(1 ספר) ומה העלויות של צמיגי 50-50 שאתם מלמליצים לי עליהם תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image eyali0001 09 באוקטובר 2007 ב 10:09

תלוי בתקציב שלך

לא חובה להחליף 5 אתה יכול להחליף רק 4 אך אני לא הייתי ממליץ (אם עושים אז עד הסוף), חוץ מזה לא היה לי נסיון עם חברת יוקוהאמה אבל לפי שמועות מהח'ברה זו חברה די טובה, לגבי מחיר תעשה סקר שוק לגבי צמיג אותו סימנת כאידיאלי.
    (כדאי לברר גם על בריגסטון).
    ותעדכן :-) ... בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. bebers 09 באוקטובר 2007 ב 21:53

הסקר שוק מעט ביעס אותי כי בטייר פור יו אמרו לי שאני לא צריך להחליף צמיג, לא מבין את האינטרס של המוכר כי אני בוודאות נמצא עם צמיג כביש טהור והמוכר טוען שאין לי אפשרות לקבל צמיג שהוא בעל פרופיל יותר לשטח מהקיים אצלי וששלי תואם ל-50/50 שאני מחפש מוזר אבל אמשיך לחפש

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image taylorh 11 באוקטובר 2007 ב 16:06

שיפור צורה לCRV"

חבל לי להשבית את השמחה אולם כבעליו של CRV  לשעבר אני יכול להעיד שהוא הגרוע ברכבי השטח . הוא פשוט לא מתוכנן לכך . הרכב 4X4 קבוע , וחסר נעילת דיפרצניאל מרכזי . מה שהופך אותו להיות רק חצי 4X4 . סידור הגחון הגרוע , מהלכי המתלה אפסיים והעדר בקרת משיכה מאפשרים לא יותר מנהיגת שבילים אך לא שטח . אם רוצים לטייל רצוי להחליף רכב .  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. bebers 14 באוקטובר 2007 ב 17:56

אני מודע ליכולות ולמגבלותיו של ההונדה שלי ובכל זאת בגר הלא להשתגע אני רוצה לשפר אותו מצאתי צמיגי יוקוהאמה ראיתי אותם הצמגים חזקים ובהרבה יותר מתאימים לשטח... 550 כא כולל הרכבה ואיזון. זה אחרי הנחה של 100 שח לצמיג. יש איתם בעיה? עם יוקוהאמה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. gilad-m 15 באוקטובר 2007 ב 08:41

אל תכעס ,אבל האוטו הזה הוא כלל לא ג'יפ

הוא לא מתאים לשטח , רק לקצת שבילים , מקסימום לרדת לים
    לדעתי זאת הוצאה מיותרת.
    במקומך הייתי מחליף את הרכב לסמוראי או ג'ימיני או ויטארה.
    והיה ואתה מתעקש , לדעתי צמיגי kumho חצי כביש וחצי שטח
    הם צמיגים מצויינים.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול