שלום אייל לעורכי דין יש תחומי
שלום אייל לעורכי דין יש תחומי עיסוק/התמחות אם תוסיף קצת נתונים אולי אוכל לעזור יקי
היי יקי תודה על התגובה הבעיה
היי יקי תודה על התגובה הבעיה שלי היא מול איתורן שעשו פשלה באיתור הרכב שלנו ובכך איבדנו איסוזו איפון חדש. תודה אייל
להערכתי האישית זה דיי בזבוז זמ
להערכתי האישית זה דיי בזבוז זמן אם ראית את החוזה הדרקוני של חברות האיתור ולא משנה איזו מהן היית רואה כי יעוץ מסופקני אם יעזור ובטוח בדיעבד בכל מקרה צלצל אלי וננסה לעזור יש לנו אי אלו מהלכים שם מאיר וצוות שטח בטוח 09-7747425
אהלן אייל אמנם אני לא עוסק
אהלן אייל אמנם אני לא עוסק בעריכת דין אבל יש לי השכלה משפטית צנועה. המקרה שאתה מתאר (מאד בקצרה..) שייך לדיני נזיקין. עליך להתייעץ עם עו''''ד שמתמחה בתחום. רצוי שתהא לו יכולת ניהול מו''''מ טובה כיוון שדי בוודאות העניין יגיע לידי פשרה מול חברת הביטוח של איתוראן ואף אחד גם לא רוצה פירסומת שלילית... מצידם אתה יכול לצפות לטענות הגנה בכמה רמות עיקריות: 1. רשלנות תורמת מצידך שגרמה לנזק כאן המקום לבדוק נושא של הפעולה שלך כמקבל שירותים, האם מילאת את כל התנאים בהסכם ההתקשרות ביניכם וכן האם ביצעת האת הפעולות הנדרשות על פי כל דין. 2. חוסר התחייבות מצידם, קו הגנה פופולרי שטוען למעשה לכך שאיתוראן לא היתה חייבת לבצע ו/או לעשות את מה שציפית ממנה לעשות 3. נסיבתיות או כשל בשרשרת הסיבות שהביאה לאיבוד הנכס, היינו, ה''''פשלה'''' שהם ביצעו, לא תרמה למעשה לנזק וגם אם היו מבצעים את הכל כדין, עדיין היה נגרם אותו הנזק יש עוד קווים, כיד הדימיון , הרעיון הוא להגיע לפשרה כספית מאשר להיגרר לדיון ארוך ומייגע בביהמ''''ש. בהצלחה...
רגע ...איתורן זה לא רק כדי לרצ
רגע ...איתורן זה לא רק כדי לרצות את חברות הביטוח שיסכימו לבטח את המכוניות שלנו??? תכלס הכל חרטא וכולנו עושים את זה באמת רק בשביל הביטוח מניסיון כבר ניסיתי להילחם איתם חסר סיכוי לחלוטין פשוט קח את הכסף של האוטו כואב אבל זה המצב במדינתנו