פורומים

- שטח 4x4

גנבות רכב

27 בנובמבר 2000 ב 17:06 8 תגובות 721 צפיות יוסי שנהב
למשהו יש אולי הצעה, מה לעשות נגד גנבות cj (אם אתם לא רוצים להעביר ע"ג הרשת אז אתם מוזמנים להתקשר 052-229774). אורי.
הוספת תגובה
  • 1. eial 27 בנובמבר 2000 ב 16:26

אורי אין לי מושג מה עושים נגד

אורי אין לי מושג מה עושים נגד גבני סי ג''י אבל בשוונג אתה יכול לחפש גם את האיפון שלנו בהצלחה אייל

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. השמשוני 27 בנובמבר 2000 ב 16:41

אורי..... אל תרחץ אותו.....

אורי..... אל תרחץ אותו..... תשאיר תמיד פתוח... והכי חשוב..מפסק טרקטור ''''''''סודי'''',!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. 4x4intermail 27 בנובמבר 2000 ב 18:11

שוהדא מפסק טרקטור ?

שוהדא מפסק טרקטור ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 1שלום 28 בנובמבר 2000 ב 08:30

ברמה העקרונית ולדעתי הצנועה הא

ברמה העקרונית ולדעתי הצנועה האמת היא כי אם מישהוא באמת ירצה את הרכב גם אם תישן בו יגנבו אותו!! אבל בכל זאת מניסיוני הדל בנושא מזה 20 שנה יש אימובליזרים לא השראתיים כי אלו ניתנים לסריקה!! יש מסוג בלאק בג שהם טובים התקנת מערכת אזעקה טובה וזהו ויש לי לקוח שהתקין מערכת פירוטכנית ברכב שמתפוצצת על הגג אחר מיואש חישמל את הרכב השלישי מדוכא לחלוטין מרוב גניבות שם על המושב מתחת למגבת קרש ענק עם מסמרי 10 ע''''מ לשפד את מי שיש ברכב שלו!!! ויש לי לקוח חשמלאי שסידר ניתוק דלק לאחר 50 מטר לדעתי לא שווה דבר מאיר וחוץ מזה דבר נוסף תתפלל חזק מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פרסום 28 בנובמבר 2000 ב 11:08

אורי, מה שאתה עושה, תעשה את זה

אורי, מה שאתה עושה, תעשה את זה פרימיטיבי כדי שלא יעשה בעיות וכדי שתוכל לעקוף את זה במקרה הצורך. לא אזעקות, לא אימובילייזרים ולא בטיח, אל תשים שום דבר שיתקע אותך בסוף מעלה זיק ויגרום לך לך להבין שבלי תואר בהנדסה וסקופ משוכלל אתה לא יוצא משם...מניסיון!!! גנבים עובדים לפי שטנצים אז אם אתה תיזום משהו מקורי אתה מבלבל ומייאש אותם אז תחשוב בעצמך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. שי ש 28 בנובמבר 2000 ב 12:39

אבא שלי סיפר לי שפעם היה נהוג

אבא שלי סיפר לי שפעם היה נהוג באורוגואי להעביר כבל מהכויל לכיסא, ואז אם אתה מניע בלי לנתק את זה, זה עושה כל כך נעים שבדרך כלל הגנב מעדיף לברוח... בלתי מזיק, עד שפעם היה מקרה על גנב עם קוצב לב... הסיפור נגמר לא טוב, לא לגנב, וגם לא לבעל הרכב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 29 בנובמבר 2000 ב 18:16

מאיר הייתי מבטיח אצלך אבל אתה

מאיר הייתי מבטיח אצלך אבל אתה לא יכול לאורי תרים טלפון אולי יש משהוא איציק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 29 בנובמבר 2000 ב 21:57

מס . הטל. שלי 052628642

מס . הטל. שלי 052628642

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול