פורומים

- שטח 4x4

עידכון מפות סימון שבילים לתוכנות

09 באוקטובר 2007 ב 22:19 3 תגובות 6562 צפיות זאב_גרוס
שלום רב, מזה כ 7 שנים אני משתמש ב טורבו CD 4 ולאחרונה גם עם מגלן 210. יש לי כמה שאלות: מפריע לי מאוד שהמפות בטורבו CD ישנות. בשטח קיימים שבילים אחרים ולפעמים הסימון ממש שונה. האם יש תוכנה אחרת שמשתמשת במפות מעודכנות (2006)? NaviGuide3? האם יש פעילות של העברת הסימון שבילים למסלולים עבור GPS? ואם כן מאיפה אפשר להוריד?   תודה   זאב
הוספת תגובה
  • 1. profile image Ogash Ofer 11 באוקטובר 2007 ב 06:49

נביגייד ומכשיר GPS

בנבגייד 3 יש מפות סימון שבילים מעודכנות (2006) הכוללות את כל סימוני השבילים המעודכנים עד לשנת 2006 ופיתוח סביבתי (כבישים ישובים ובראשם כביש 6) עד לתאריך. המפות בנביגייד 3 הן סריקה של מפות סימון השבילים מהדורת 2006. אני לא מכיר תוכנה או קובץ נקודות של שבילים מסומנים שאפשר להעבירם כנקודות ציון למכשיר GPS. אבל יש באינטרנט מסלולי טיול כמו באתר השטח הישראלי שרובם על שבילים מסומנים ומשם יש קבצי הורדה למכשיר GPS.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. tsvika-f 14 באוקטובר 2007 ב 13:45

תוכנה חדשה לניווט שטח

זאב_גרוס כתב/ה:
    "שלום רב, מזה כ 7 שנים אני משתמש ב טורבו CD 4 ולאחרונה גם עם מגלן 210. יש לי כמה שאלות: מפריע לי מאוד שהמפות בטורבו CD ישנות. בשטח קיימים שבילים אחרים ולפעמים הסימון ממש שונה. האם יש תוכנה אחרת שמשתמשת במפות מעודכנות (2006)? NaviGuide3? האם יש פעילות של העברת הסימון שבילים למסלולים עבור GPS? ואם כן מאיפה אפשר להוריד?   תודה   זאב"
    זאב שלום שמי צביקה פרידמן, אני מנהל את חברת קולומבוס גיאוגרפיק סיסטמס בעמ ראיתי את שאלתך לגבי מפות סימון השבילים. בקרות תצא התוכנה החדשה שלנו בשם Ranger. התוכנה כוללת מפות סימון שבילים חדשות, זאת לצד מגוון יכולות נוספות כמו צילומי אויר, התמקדות לכ - 5,000 נקודות עניין בארץ מחולקים על פני קטגוריות שונות כגון שמורות טבע, אתרי מורשת, הרים, גבעות, נחלים, ואדיות, חניונים, נקודות תצפית ועוד. לכל נקודה כזו ניתן להתמקד ולקבוע אותה כנקודת יעד לניווט. מי שמעוניין להגיב ולשאול - אני פה צביקה פרידמן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. rkoren 14 באוקטובר 2007 ב 20:28

תוכנה חדשה לניווט שטח

יש הרבה שאלות:
    1. האם תוכנה זו מיועדת גם ל PC וגם ל PDA?
    2. מאיזו גירסת OS ניתן יהיה להשתמש בה?
    3. מה מחירה המשוער/מדויק?
    4. האם התוכנה תיכלול תצ"אות?
    ואולי כדי לפרסם מעט יותר פרטים לפני שקונים משהו אחר...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול