כל הכבוד על היוזמה ולמארגנים - מטרה נעלה.
אמן ויחזרו בשלום ומהר.
עמיר, כתבה מדהימה, כל הכבוד.
כל הכבוד על היוזמה ולמארגנים - מטרה נעלה.
אמן ויחזרו בשלום ומהר.
עמיר, כתבה מדהימה, כל הכבוד.
צריך לזכור את החיילים כל יום, כל שעה
כל הכבוד לכל הגורמים המעורבים, נראה מסע לעניין. כתבה נהדרת
יופי של מסע
באמת מקווה שכול החטופים ישובו וישתתפו במסע הבה
המסע הבא, יהיה קשה יותר - בהבטחה :-)
אני ודני כבר מתכננים לכם את המסע הבא.
הולכת להיות הפתעה...
זאביק
שרק יחזרו הביתה בשלום ובמהרה!!!
עדיין חולם שאני נוסע במדבר
באמת מסע נהדר דני הצפוני "המפקד" מעכשיו הבטיח שכאשר גלעד ישוב נעשה את המסע יחד איתו ואני מקווה שזה יהיה עוד השבוע בעיקר בגלל גלעד
המפקד תיאר את החוויה בדרך הטובה ביותר היה במסע הכל נוף,אבק, ברבורים, תקלות, אבל החלק הטוב ביותר במסעהיו האנשים מחכה בקוצר רוח למסע הבא
יורם חבר של ברוך
כל הכבוד לכם....
רוכב
שלום שלום , אני רוכב טרקטורון כבר הרבה שנים . הייתי מעוניין לקבל את הציר אם זה אפשרי, במטרה לבצע אוו עוד בחנוכה 2007 . בתודה . יאיר . אם יש אפשרות כזאת אנא הגיבו כאן ואני אגיב במתן המייל שלי.
ציר המסע
כנס לwww.jeeptrip.com לפורום טרקטורונים
בשרשור מסע חוצה ישראל מפורסם ציר המסע
זאביק
לגבי ציר המסע-זאביק
זאביק היקר. תודה שהפנת אותי לאתר שלא ידעתי על קיומו ,אומנם נרשמתי ומצאתי את הקובץ של מסלול הטיול , אך יש בעיה בהורדת הקובץ. יש מצב שאתה מצליח לשלוח לי את זה , זה חשוב לי עד מאד. וחוץ מזה, מי הם ברי המזל שיוצאים כל שנה למסע?...
ציר המסע
אנחנו פותחים הרשמה והיא בד"כ נסגרת אחרי 5 דקות
צריך להתמיד ולהתעדכן בשרשורים
בכל מקרה, אני אעלה את הצירים של 4 ימי המסע שוב.
זאביק
ציר מסע
זאביק היקר שוב שלום. הקבצים נמצאים באתר בפורמט שלפי מיטב הבנתי יכולים לרדת ולהיראות רק על צג ה GPS , תקן אותי אם אני טועה. בכל מקרה רציתי לדעת אם יש אפשרות שתשלח לי את המסלול (במידה ויש לך) בפורמט של וורד או מסמך קריא עם נ.צ (בדרך הישנה ) , בכל מקרה לשאלתי הקודמת -רציתי להשלים ולשאול -מתי? בדרך כלל יוצא מסע כזה , האם זה רק בסוכות?
קבצי המסע
לא צריך GPS, צריך תוכנת ניווט שטח ל PC
אם לא תסתדר בלהמיר אותם לקבצי טקסט, תגיד
ואני אשלח לך במייל
יופי של כתבה
עמיר, למרות שאתה אופנוען נראה שלכתוב אתה יודע...
אחלה
אחלה כתבה, אהבתי את הכתיבה.
אמן ב"ה יחזרו בשלוםם
מסע המשאלה...
הלוואי ותתגשם המשאלה והלוואי ותממש התקווה ויחזרו הבנים לבית שלמים ובריאים , ברכות שלוחות למארגנים ולמשתתפים שהביאו שוב לתודעת הציבור את הנושא החשוב הזה. שאו ברכה והיזהרו בכבישים!
הטיול הבא
אשמח מאד להצטרף לטיול בשנה הבאה
גלעד שליטט...: )
טוווווב: P
מממססעעע יפפהה מאאוודד : )
עעםםם עייקקררווןןן טוובבב : - )