באמת שאתם לא רציניים...תחליטו
באמת שאתם לא רציניים...תחליטו כבר ! כמו שאמרתי, לי אין בעיה בין שתי האפשרויות.
מאחר והרשב''''ג/פ ונהג האוטובו
מאחר והרשב''''ג/פ ונהג האוטובוס הטילו ווטו על הכרכום, ועופר הודיע שהוא מגיע רק בשבת, אולי נטיל על הרשב''''ג/פ להחליט לאן??
כרכום זה יפה, אבל רחוק וכרוך ב
כרכום זה יפה, אבל רחוק וכרוך בהמון הליכה רגלית ולא בטוח שמוצאים את ציורי הקיר. ארז ושי בטוח לא באים אז כרכום ידחה שוב אני בכל מקרה יכול רק בשבת
בוקר טוב ילדודס, האם מתארגנת
בוקר טוב ילדודס, האם מתארגנת קבוצה לטיול נחמד באזור החוף? או איפהשהו באזור קרוב למרכז? let us know, thanks.
טוב, כמו בוויכוחון בפורום, האו
טוב, כמו בוויכוחון בפורום, האופציה השניה נבחרה...נ.צ מתאימים בדרך.
איזה אופציה שנייה? שישבת או ר
איזה אופציה שנייה? שישבת או רק שבת?
כמובן ששישי שבת...עופר יצטרף ב
כמובן ששישי שבת...עופר יצטרף בשבת. והכוונה היתה לנחל דימונה
כאן הרשב''''ג/פ , עבור. צדי
כאן הרשב''''ג/פ , עבור. צדיקים יקרים. הרי ההודעה הרשמית: עקב בקשות ולאחר שיקול ממושך, ולאחר שניתן אישור הרבנית הצדקת רקה, הריני להודיע כדלקמן: יעד הטיול: נחל דימונה ויובליו זמן יציאה: שישי בצהריים מי שרוצה יכול להצטרף ביום שבת אבל עד השעה 08:00 וללא המתנה נוספת, כי אנחנו רוצים לטייל... טל טרופר אם אתה רוצה להגיע תתקשר כדי לתאם מאיר - אותך אני רואה מחר אז כבר נתאם. שי. ש. - בך אני אטפל תיכף בטלפון עופר - נרשמה הגעתך בשבת קודש המתאבדים היפנים (אמיר ויצחק) - נרשמה הגעתכם ביום ו'' אני אכהן בתפקיד קו דרייבר ונווט ראשי ובעזרת השם אוביל אתכם לאבדון או לפחות קרוב לשם... רות, סוף.
נחל דימונה משעמם בטירוף (הייתי
נחל דימונה משעמם בטירוף (הייתי שם לפני חמישה חודשים) משהוא אחר
נחל דימונה משעמם בטירוף (הייתי
נחל דימונה משעמם בטירוף (הייתי שם לפני חמישה חודשים) משהוא אחר
ואולי ירד גשם אז ניסע לצפון סו
ואולי ירד גשם אז ניסע לצפון סוף סוף!!! בוץץץץץץץץץץ מיםםםםםםםםםם חלןציציצים כננונונת וכייף מאיר
רן, אריק תשלחו לי בבקשה את הנ'
רן, אריק תשלחו לי בבקשה את הנ''''צ שנמרוד שלח אליכם לגבי השעה 8:00 לי אין בעייה - אתם תמיד מוכנים כשעה לאחר שאני מגיע