פורומים

- שטח 4x4

איתורן/סקיילוק/פויינטר

17 באוקטובר 2007 ב 18:22 5 תגובות 3495 צפיות colmot
קניתי לאנד קרוזר חדשה,לאיזה חברה לדעתכם עדיף להתחבר והאם יש הבדלים בינהם? סקיילוק,פויינטר או איתורן חברת הביטוח דורשת גם עלוקה ומיגון פעיל ומיגון רדום מה ההבדל  ועל מה לשים לב בזמן ההתקנה? 
הוספת תגובה
  • 1. profile image micha_kr 17 באוקטובר 2007 ב 18:18

את סקיילוק לא הייתי מכניס למשוואה (היבואן היחידי שהם מתקינם אצלו "בחצר" זה קרסו= ניסן/רנו. אצל שאר היבואנים מאושרים רק פוינטר ואיתורן)

עלוקה = שולל תנועה (ניתוק)
    מיגון פעיל = מערכת איתור פעילה.
    מיגון רדום = מערכת איתור שנכנסת לפעולה רק אם הפעילה מנותקת.

הלאה (גילוי נאות - יש לי קשר לפוינטר):שתי החברות מבטיחות את אותו שירות .אפשר להפליג בסופרלטיביים (חיוביים ושליליים) אבל במקום, אציין לך 3 יתרונות ביומיום של פוינטר:1. אתה מקבל לחצן מצוקה אינטגרלי ברכב. לחיצה עליו, והמוקד אתך בטלפון .2. צריכת זרם נמוכה. לא תמצא את עצמך זקוק לכבליהתנעה אם נסעת לחו"ל לשבוע..3. פוינטר היא מזה שנתיים חלק מקבוצת שגריר ונהנית מה"גיבוי" של ניידות שגריר (מעבר ל-50 תחנות רשת הפזורות) במקרה של תקלות מעבר לשעות הפעילות הרגילות.לשיקולך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. The-Doctorr 06 במאי 2008 ב 16:48

אני קורא את התגובה שלך , ואתה אומר דברים ממש לא נכונים ,
    דבר ראשון גם בסקיילוק מקבלים לחצן מצוקה ללא תוספת מחיר , וגם שם יש צריכת מתח נמוכה ביותר , כמו כן אם מדברים על תחנות שירות יש לסקיילוק למעלה מ 100 תחנות שירות , בנוסף לזה סקיילוק מתקינים גם בקרסו ואצל עוד כמה וכמה יבואנים !!!
    כמו כן שכחת להזכיר שסקיילוק היא מערכת האיתור היחידה המבוססת GPS
    ושכחת שהם מתקשרים על חשד לגניבה ולא שולחים SMS

לקוח סקיילוק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image micha_kr 06 במאי 2008 ב 21:33

The-Doctorr כתב/ה:
    " אני קורא את התגובה שלך , ואתה אומר דברים ממש לא נכונים ,
    דבר ראשון גם בסקיילוק מקבלים לחצן מצוקה ללא תוספת מחיר , וגם שם יש צריכת מתח נמוכה ביותר , כמו כן אם מדברים על תחנות שירות יש לסקיילוק למעלה מ 100 תחנות שירות , בנוסף לזה סקיילוק מתקינים גם בקרסו ואצל עוד כמה וכמה יבואנים !!!
    כמו כן שכחת להזכיר שסקיילוק היא מערכת האיתור היחידה המבוססת GPS
    ושכחת שהם מתקשרים על חשד לגניבה ולא שולחים SMS

לקוח סקיילוק
    "
    חשבת על התשובה שלך 7 חודשים ??    

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. The-Doctorr 06 במאי 2008 ב 23:15

את האמת , אני די חדש באתר :) ובכלל לא שמתי לב לתאריך :) לא נורא לא קרה כלום , בכל אופן רק שתדע שהסקיילוק הזה זאת מערכת איתור ליגה על מנסיון   חוץ מזה מבטיח לעתיד לשים לב לתאריך :) ושלום לכולם , אתר ליגת על האתר הזה , אני שמח שהתחברתי אליו !!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image micha_kr 08 במאי 2008 ב 16:12

:
    ( ).
    SMS .
    ( ) . ( - ).

, .

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול