פורומים

- שטח 4x4

הודעת הרשב''''ג/פ למעריציו וחס

29 בנובמבר 2000 ב 22:53 4 תגובות 489 צפיות אורח/ת
חסידים ואנשים יראי שמיים במהלך ערבו של יום ד' נתקבלה שוב קובלנה על מסלול הטיול החלופי המתוכנן... ביררתי את הנושא עם והתייעצתי באורים ותומים וגם בחסידים שכבר עשו המסלול והעבירו לי אותו כולל הנחיות מדויקות היכן לעצור כדי לאכול. על סמך דבריהם, אוכל להבטיח כי מזומנת חויה וטיול מהנה במיוחד, ובאה על כולנו השלווה. אני מפציר בכם לא לשגע אותי כי גם לרשב"ג יש סבלנות מוגבלת, ועוד מעט ואני שולח את כולכם לעמוד בשלשות... רות, סוף
הוספת תגובה
  • 1. אמיר הסמוראי 29 בנובמבר 2000 ב 21:42

בס''''ד מרוני,איזק הסמוראי

בס''''ד מרוני,איזק הסמוראי ואמיר - רות הישר התייצבות מתי והיכן? אנא ציין מקום חבירה לכוחות ביום שישי, או ביום שבת שתזכה למצוות ולמעשים טובים בסידשמ''''א במהרה בימינו. אמן כי יהי רצון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. עופר 30 בנובמבר 2000 ב 10:23

אדוני מורי ורבי מלך מלכי השביל

אדוני מורי ורבי מלך מלכי השבילים, יהה לבך רחום וחנון על המאחרים בנשף ולפיכך שלח נא במטוטא ממך את הנ''''צ המעודכנות או אישור על שימוש בקיים וכן נקודת חבירה לבוקר - ושעת תחילת תנועה אמיתית ולא השעה בה חסידיך השוטים מתחילים לשפשף את עיניהם הטרוטות שינה עקב קולותיה הרמים של המנסרה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 30 בנובמבר 2000 ב 15:49

האם המנסרה - שווה ערך לנחירות

האם המנסרה - שווה ערך לנחירות רמות ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 30 בנובמבר 2000 ב 22:55

הודעת הרשב''''ג/פ לגבי נקודת ח

הודעת הרשב''''ג/פ לגבי נקודת חבירה לעצלנים, לפחדני הקור, ל''''אנשי השטח'''', להלן הנ.צ לחבירה ביום שבת לטיולנו: 169692 מזרחית 1062391 צפונית כ -150 מטר צפונית לנ.ג 186 בצומת דרכים. נא לא לאחר כי אנחנו יוצאים ב 8:00 לדרך... תודה ותביאו אוכל (דיאטטי אם אפשר...)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול