פורומים

- שטח 4x4

שאלה לחנן-נעילה

01 בדצמבר 2000 ב 07:17 7 תגובות 1754 צפיות גיל ק
חנן, ראיתי שאתה ממליץ בחום על נעילה מסוג לוקרייט והצלחת לשכנע אותי שזה מה שאני רוצה לקנות. גם אני נוסע בקרוב לארה"ב ואני מעוניין להביא אחת משם. יש לי סופה שנת 95, דנה 60 (אקס אחורי כמובן). השאלה(ות) שלי הן: איפה משיגים את הנעילה בארה"ב, מה אני צריך להגיד למוכר (האם אני צריך לדעת יחסי העברה, מס, שניים וכו,) והאם אני יכול להתקין אותה לבד. תודה רבה. נ.ב. הגלגלים שלי הם 31 אינ'ץ, לא יודע יחסי העברה (מאמין שסטנדרטי, כמו שיוצא מהמפעל) ואני לא עושה שימוש אגרסיבי מדי עם הרכב (מה עוד שעם נעילה זה צריך להעשות בקלות מבלי לשבור את הרכב). ושוב תודה!
הוספת תגובה
  • 1. אבי.ש 01 בדצמבר 2000 ב 09:19

לגיל שלום. הנעילה של לוקרייט ל

לגיל שלום. הנעילה של לוקרייט לא שווה כלום. על תיתן למחיר להטעות אותך.זאת נעילה שלא מחזיקה מעמד על סמוראיי . אז בטח ובטח לא על סופה. הנעילה הכי טובה לסופה היא הדטרוייט לוקר. . נעילה שהוכיחה את עצמה ומוכיחה את עצמה. תישאל בעליי סופות והם יגידו לך. אני לא מכיר בעל סופה שמותקנת אצלו נעילת לוק רייט. ותאמין לי שאני מכיר הרבה גיפאים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. פרסום 01 בדצמבר 2000 ב 09:20

גיל שלום! לפני שאני ממשיך אני

גיל שלום! לפני שאני ממשיך אני רוצה לכסת''''ח את עצמי מפני תביעות עתידיות שלך...סתם, אני צוחק... אבל ברצינות, תקרא את כל הדעות של בעד ונגד לעומק, יש שם דעות בהחלט שונות משלי. אתה הולך להיות הישראלי הראשון שידוע לאנשי הפורום שהולך לעשות את זה. יפתח, ידידי ושותפי לטיולים היה בדילמה דומה והוא החליט בסופו של דבר ללכת על דטרויט לוקר אחורי ולוקרייט קדמי. הסיבה שהוא החליט ללכת על דטרויט אחורי זה כי הוא לא צריך להביא את המפלצת הזו בתיק יד אלא במכולה אז אין בעיית משקל. סה''''כ הלוקרייט לדנה60 הוא לא זול, משהו כמו 330$ והדטרויט משהו כמו 470$ אם אני לא טועה אז בשביל הפרש כזה גם אני חושב שכדאי לחשוב שוב על הדטרויט. לעומת זאת אתה מן הסתם תביא את זה במזוודה אז השיקולים שלך יהיו שונים. הלוקרייט, לפי דיווחים שונים מעייף את קפיציו לאחר כמה שנות שימוש ואז יש צורך להחליף אותם שזה אומר עבודה של כמה שעות להחלפה, עלות אפסית. לשאלותיך... יש לך 35 שיניים בציריות. זה הדבר היחיד שאתה צריך לדעת על הדנה60 כשאתה קונה לוקרייט. אם היית קונה דטרויט אז גם יחס ההעברה היה צריך להבדק. אני קניתי את הלוקרייט ב www.desertrat.com יש גם את www.lockright.com ויש עוד... הרכבה תעשה בקלות בבית, ענין של כמה שעות עבודה וללא כלים מיוחדים, תוכל למצוא במדור כתבות באתר זה תיאור של התקנה שעשיתי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 01 בדצמבר 2000 ב 09:31

לגבי מה שאבי כתב, בוודאי שהוא

לגבי מה שאבי כתב, בוודאי שהוא לא מכיר אף בעל סופה עם לוקרייט, כי זה מה שיש בישראל ובישראל מסיבה כלשהי הושרשה האמונה שהלוקרייט חלש. לעומת זאת אם אבי היה עושה חיפוש קצר במנוע חיפוש אינטרנטי כמו שאני עשיתי על לוקרייט+דנה60 או שהיה מחובר לאחד מהפורומים האמריקאיים, היה מגלה אינספור קומבינציות כאלה עם צמיגי ענק ומנועים מפלצתיים. בכל מקרה הלוקרייט אצל יפתח בסמוראי שהיה לו לפני הסופה החזיק יופי אחרי החלפת קפיצים (הוא נקנה משומש) ואצל נמרוד על הסיקס הם מחזיקים יופי מקדימה ומאחורה ואצלי הלוקרייט הקדמי מחזיק יופי ואצל רוני בטויוטה מקדימה הוא מחזיק יופי ויש עוד מלא דוגמאות.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פרסום 01 בדצמבר 2000 ב 09:36

ואבי, שאלה אליך...אתה מציע לאנ

ואבי, שאלה אליך...אתה מציע לאנשים בפורום לקנות ממך נעילות גיר-לס שהן נעילות שעובדות עם הקייס המקורי ולכן כמו הלוקרייט לא נהנות מקייס מחוזק, שלא לדבר על מוניטין האמינות המפוקפק שהן צוברות בארה''''ב, אז לא הבנתי את טענותיך לגבי הלוקרייט.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פסטר 01 בדצמבר 2000 ב 09:39

יש לי חבר עם נעילה של לוקרייט

יש לי חבר עם נעילה של לוקרייט שנוסע יותר חזק וטוב מרבים פה בפורום ומכיר את הסמוראי שלו לפני ןלפנים ונוסע ונסע עם צמיגים 235 ומפיו רק שבחים ומילים טובות בלי צרות ובלי טענות אז בבקשה לא להתלונן יותר מדי , איך שהוא נוסע מזמן הנעילה היתה צריכה ללכת. שמוליק ממגדל העמק למי שמכיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. 4x4hotmail 01 בדצמבר 2000 ב 15:10

חנן, פרט קטן ולא ממש חשוב - א

חנן, פרט קטן ולא ממש חשוב - אין לי לוקרייט אלא EZ אם כי העיקרון זהה. רוני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. פרסום 01 בדצמבר 2000 ב 15:25

רוני, אני יודע, גם לנמרוד בסיק

רוני, אני יודע, גם לנמרוד בסיקס יש אי זים ולא לוקרייטים אבל עקב הזהות אני לא טורח להזכיר את זה, איתך ועם טרק-טק מעתיקי הלוקרייט, הסליחה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול