הוצאה, אך מומלצת, אף כי מאד תלוי מה סגנון הנהיגה שלך. אם אתה רק בתחילת הדרך, לא הייתי משנה דבר מלבד החלפת הצמיגים שהיא הכרחית בכל תנאי (וגם השיפור הזול ביותר). אם אתה מנוסה בתחום השטח ומחפש להקפיץ את הרכב קדימה כי ברור לך בשביל מה זה טוב, אוכל לדווח על צעדים שאני נקטתי בג'ימני שלי: צמיגים, חצי/חצי אמרנו (למעשה אני מתכוון כבר לעבור לצמיגי שטח מלא במידה מוגדלת). מיגון סרן קדמי, טרנספר, מיכל דלק, מדרגות צד - אספיר, סביב 4-5 K. החלפת בולמים קפיצים. הלכתי על קוני כי הם איכותיים מאד, 6K. אפשר להסתפק באחרים (טאף דוג, OME) שגם טובים, 1K פחות. המחירים אחידים בדכ ולא משנה מאד איפה תתקין אותם. בימים הקרובים תותקן נעילה אחורית אוטומטית, שבאמת רלוונטית לטייל המתמיד. בקיצור, יש מה לשפר ולדעתי כדאי, אך עשה זאת בקצב הנכון ובהתאם לצרכייך האמיתיים. מומלץ לשוטט בפורום של ג'יפולוג לאיסוף נוסף של מידע. אגב, ברכות על הג'ימני, בחירה מצוינת!
נשמח לשמוע על התהליך
שניכם מוזמנים ליצור קשר ונשמח לעשות כתבה על תהליך שיפור שכזה
רני
רעיון מבורך
תתחדשו
מאיפוא אתם? גם לי יש גמני ואני מחפש חברה לטייל איתם!!!
אנחנו מת"א
אנחנו מת"א ונשמח שתווצר קבוצת טיולים ו'או להצטרף לקבוצה קיימת...
אתם יכולים להצטרף אלינו כשנצא...
אתמול עשינו טיול והיה ממש ממש כיף... יש קישור לתמונות http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=&catID=&articleId=6214
תודה איילי
נשמח לשמוע מכם כאשר תצאו שוב ואנחנו מקווים שזה יהיה מהר...
איך יוצרים אתכם קשר?
לא בעיה
ברגע שמחליטים על מסלול אני או נועם כותבים הודעה בפורום ג'יפונים ומי שרוצה מצטרף, אני מניח שבשבועיים שלוש הקרובים נצא לעוד טיול