פורומים

- שטח 4x4

החלפת בולמים וקפיצים

27 באוקטובר 2007 ב 08:06 8 תגובות 2265 צפיות gipsy10
אתמול רכשנו ג'ימני אז שיהיה לנו בהצלחה... אני מתכוון להחליף את הבולמים והקפיצים ולמגן את מערכת ההיגוי ואחכ אהייה חייב להחליף גם את הצמיגים ל- 50/50 והכל ביחד זו חתיכת הוצאה...  יש לכם מושג היכן אפשר לקבל מחירים נוחים לצורך זה?
הוספת תגובה
  • 1. xman 27 באוקטובר 2007 ב 09:00

הוצאה, אך מומלצת, אף כי מאד תלוי מה סגנון הנהיגה שלך. אם אתה רק בתחילת הדרך, לא הייתי משנה דבר מלבד החלפת הצמיגים שהיא הכרחית בכל תנאי (וגם השיפור הזול ביותר). אם אתה מנוסה בתחום השטח ומחפש להקפיץ את הרכב קדימה כי ברור לך בשביל מה זה טוב, אוכל לדווח על צעדים שאני נקטתי בג'ימני שלי: צמיגים, חצי/חצי אמרנו (למעשה אני מתכוון כבר לעבור לצמיגי שטח מלא במידה מוגדלת). מיגון סרן קדמי, טרנספר, מיכל דלק, מדרגות צד - אספיר, סביב 4-5 K.  החלפת בולמים קפיצים. הלכתי על קוני כי הם איכותיים מאד, 6K. אפשר להסתפק באחרים (טאף דוג, OME) שגם טובים, 1K פחות. המחירים אחידים בדכ ולא משנה מאד איפה תתקין אותם. בימים הקרובים תותקן נעילה אחורית אוטומטית, שבאמת רלוונטית לטייל המתמיד. בקיצור, יש מה לשפר ולדעתי כדאי, אך עשה זאת בקצב הנכון ובהתאם לצרכייך האמיתיים. מומלץ לשוטט בפורום של ג'יפולוג לאיסוף נוסף של מידע. אגב, ברכות על הג'ימני, בחירה מצוינת!  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. רני פלג 27 באוקטובר 2007 ב 18:52

נשמח לשמוע על התהליך

שניכם מוזמנים ליצור קשר ונשמח לעשות כתבה על תהליך שיפור שכזה

רני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image eyali0001 27 באוקטובר 2007 ב 22:21

רעיון מבורך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image חרוזון 03 בנובמבר 2007 ב 22:03

תתחדשו

מאיפוא אתם? גם לי יש גמני ואני מחפש חברה לטייל איתם!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. gipsy10 04 בנובמבר 2007 ב 09:50

אנחנו מת"א

אנחנו מת"א ונשמח שתווצר קבוצת טיולים ו'או להצטרף לקבוצה קיימת...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image eyali0001 04 בנובמבר 2007 ב 11:11

אתם יכולים להצטרף אלינו כשנצא...

אתמול עשינו טיול והיה ממש ממש כיף... יש קישור לתמונות http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=&catID=&articleId=6214  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. gipsy10 04 בנובמבר 2007 ב 11:24

תודה איילי

נשמח לשמוע מכם כאשר תצאו שוב ואנחנו מקווים שזה יהיה מהר...

איך יוצרים אתכם קשר?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image eyali0001 04 בנובמבר 2007 ב 12:05

לא בעיה

ברגע שמחליטים על מסלול אני או נועם כותבים הודעה בפורום ג'יפונים ומי שרוצה מצטרף, אני מניח שבשבועיים שלוש הקרובים נצא לעוד טיול

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול