אבישי, זה אפשרי ואני חושב שאפי
אבישי, זה אפשרי ואני חושב שאפילו לא מסובך. צור קשר עם רוני (toy4X4) , הוא מיבא הין היתר את המוצרים של Advanced Adaptors. AA היא החברה הגדולה ביותר בתחום המתאמים, ויש להם חבילות שלמות של תושבות מנוע, מתאמי גיר וטרנספר וכו. אתה צריך לבדוק בקטלוג שלהם לגבי שילוב ג''יפ-מנוע-גיר-טרנספר ואלא אם כן זה משהו ממש מוזר שאף אחד לא שמע עליו, יהיה להם פתרון מוכן על המדף. מנועי small block של GM הם כנראה המנועים הפופולריים ביותר להרכבה על ג''יפים (בארה''''ב כמובן...) . המנוע הנפוץ ביותר הוא ה350 (5700 סמ''''ק) שנפוץ גם בארץ בכל מיני טנדרים, בלייזרים וג''ימי למיניהם, אבל כל סדרות המנועים של GM די דומות. אז חוץ מאשר לדבר עם רוני ולבדוק אצלו בקטלוגים, תעזוב אותנו ותתחיל לשוטט באתרים האמריקאיים, אני מבטיח לך שתמצא כתבות בלי סוף שיסגרו לך את הפרטים הקטנים ביותר על החלפה כזאת.
נמרוד כמובן צודק אבל הבעיה היא
נמרוד כמובן צודק אבל הבעיה היא לא במתאמים. אין צורך במתאמים. קנה לך רכבת כח - תרגום רע של Drive Train שלם של בלייזר או סונומה אם אתה מוכן להסתפק ב 6 צילינדר, שכולל מנוע, גיר אוטומטי - לך על 700 דגם חדש בגלל האוברדרייב והראשון הקצר יותר משאר בני מינו תואמי GM. בקיצור: עדו או אין סופר פאוור כבר עשו כמה כאלה בלי הרבה מתאמים. המתאמים היחידים שצריך זה תושבות מנוע חדשות וזה ממש לא בעיה. ושוב: לך על מערכת GM מלאה ולא תסתבך. שבי סמול בלוק 8 צילינדר שמחובר לגיר 700R4 או 4L60 (לא לנגוע ב אלקטרוניים של דגמי יוקון החדשים!) והכל מחובר לטרנספר NP של סיירה חברת חשמל או הכח הרב לאומי. אם אתה רוצה להיות ממש בסדר קנה גם ידית הילוכים נמוכה (כל מה שהזכרתי בא עם ידית הילוכים במוט ההגה....איחס!) של חברת B&M ואתה מסודר. אני מציע לך להישאר עם מערכת ההזרקה החדש נקודתית TBI המקורית כי זה אמין ולא בעייתי. גנוב בהזדמנות ששחטת את הסיירה בלייזר וכו'' גם צמת חשמל ומחשב מקורי. זה לא כל כך מסובך כמו שזה נשמע כי הכל מתאים להכל. רק צריך למצוא את הגרוטאה הנכונה. עכשיו אם אתה באמת רוצה מנוע קדילאק לגיר 3 הילוכים של סיקס ישן - צלצל אלי לקבלת מידע לע מתאמים. אגב, תצטרך גם רדיארטור אלומיניום חדש וגדול..... לכן בדוק שכאשר אתה קונה מנוע משומש הוא בא עם כל האביזרים הפריפריליים שלו כמו סטרטר אלטרנטור משאבות וכו''. וכן - אם אתה יכול להגדיל את מיכל הדלק - זאת לא אופציה פשוט אין לך ברירה.....8 צילינדר זה לא פשוט....והם עוד קוראים לזה בלוק קטן... רוני 054444970
מנסיוני הכי מקורי הכי אמין. נס
מנסיוני הכי מקורי הכי אמין. נסה למצוא מנוע V8 מקורי של גיפ (AMC( ותחסוך גיר ותושבות ועבודות מסובכות. יש כזה מנוע אצל ארנון מפרדס-חנה בהצלחה אמיר 054444916