אני מכיר אחד בחיפה. עשה לי עב
אני מכיר אחד בחיפה. עשה לי עבודה טובה על המיכל של ה DR אם אתה רוצה פרטים צור איתי קשר.
אורי שלום! תעשה לעצמך טובה ות
אורי שלום! תעשה לעצמך טובה ותבדיל בין שני מקרים: אחד, אם החור במיכל הוא תוצאה של מכה מסלע או משהו אחר אז לך, תקן את החור וסע לשלום. שניים, אם החור הוא תוצאה של ריקבון של המיכל אז תמצא לעצמך מיכל אחר עם כל הצער שבדבר. תיקון של החור במקרה כזה הוא לא יעיל כי אחרי שבועיים יווצר חור אחר ליד התיקון הקודם וחוזר חלילה, הרבה בעסה, טירחה ועוגמת נפש.
בראשון לציון איזור התעשיה הישן
בראשון לציון איזור התעשיה הישן רחוב שמוטקין יש מקום שנקרא מכון בני לרידיאטורים. החברה שם אלופים בתיקונים מהסוג הזה. תגיד שאבי שלח אותךותקבל שרות כמו שצריך.
באיזור חיפה יש מוסך בשם דרעי
באיזור חיפה יש מוסך בשם דרעי על כביש ה- איי פי סי
עוד דבר אם תבצע חיפוש בפורום
עוד דבר אם תבצע חיפוש בפורום לפי ''מיכל דלק'' תמצא תשובות שאני קיבלתי מחכמי ומלומדי הפורום בנושא הצעתי לך היא רוץ תתקין מגן מיכל דלק יותר זול לטווח ארוך לאחר שהתקנתי מגן כזה אצל גיא מפרו-גיפ אני שקט אם אני לא טועה תקון חור כזה עולה כ- 200 שח מקוה שעזרתי חגי
קודם כל, תודה לכולם אבל מסתבר
קודם כל, תודה לכולם אבל מסתבר שהבעיה היא בצינור של המילוי - וזה מסתבר, צינור בעייתי. הצינור עשוי כמובן מגומי (משהו כמו ''''2 צול) אבל הוא מתפצל לשני צינורות (אחד עבה ואחד דק) שנכנסים למיכל. הצינור הזה נדיר מאוד וגם אצל ינוביץ הוא לא בנמצא. או. קיי אז אולי כשיש לכם קצת מושג על הצינור תוכלו ליעץ או לעזור לי למצוא אחד חדש. אודה לכם מאד. אורי.