פורומים

- שטח 4x4

הרשב''''ג חזר מטיול נוסף...

02 בדצמבר 2000 ב 23:42 10 תגובות 453 צפיות אורח/ת
מעריצים, חסידים, אנשים יראי שמיים... כותב אני לכם גיליון מזמור זה לאחר טיול מענג במיוחד באיזור נחל דימונה. נכחו באותה שיירה, אמיר הסמוראי, עופר הטרופראי, צחי הסמוראי ואריק2 הסופתי. אני, כרשב"ג לכל דבר, מיניתי לי נהג, את רייב צחי הסמוראי. הרי לא יעלה על הדעת שאני אנהג, הרי אני הרשב"ג (וחוץ מזה, אין לי על מה לנהוג, חוץ מעל אופניי הרים...) היה זה, עבורי, אחד המסלולים הקשים יותר שעברתי בנסיעה רצופה. לא היה אתגר אחד שהיה קשה מאד אבל היתה דרך ארוכה של כ 60+ ק"מ שכולה רצופה אתגרים, מכובדים ביותר שהזכירו לי ולנוכחים מהו רכב שטח ובמה הוא שונה מפרייבט שאותו אנו כה מרבים לראות בטיולים השונים שאנו עורכים עם מפלצות השטח שלנו... תודה מיוחדת לרונן, בן הדוד של אריק, שרקח תבלין מיוחד לתיבול כנפי עוף. לאריק, שדאג להצחיק אותנו בלילות הקרים (אני רוצה אינטרנט מהיר - ד"א הדיסק דפוק!!!!), לצחי, שהוביל אותי בביטחה, לאמיר ולאוהד שהובילו את הטיול ללא בירבורים... אחרון, אחרון ברשימה אך בהחלט לא בחשיבות, תודה מיוחדת לנמרוד וחנן שהעבירו לי את הנ.צ לטיול הנפלא...תמונות בהמשך...
הוספת תגובה
  • 1. אמיר הסמוראי 03 בדצמבר 2000 ב 09:27

הרשב''''ג/פ??? אחד בלב ואחד ב

הרשב''''ג/פ??? אחד בלב ואחד בפה??? הרשה לי לצטט את דברי הרשב''''ג/פ אמש: זה המסלול הכי קשה שעשיתי עד היום...... זיק פראייר לידו...ועוד ועוד.. או שמא הרשבג''''/פ מתחיל לגלות סימני סיניליות מתקדמת... אולי ישקול בנוסף לאופניים, לעשות קצת עמידת ידיים פה ושם??? תודה לכל הצדיקים שתמכו בי מוראלית בטיול, לנמרוד על המסלול האקסטרים, לאהוד על הניווט ולהורי שהביאוני עד הלום למצוות ומעשים טובים. נ.ב. אריק2, אולי כאקט של גמ''''ח, תעלה קצת תמונות???

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 03 בדצמבר 2000 ב 10:24

חוץ מזה שמצאתי את עצמי מטונף מ

חוץ מזה שמצאתי את עצמי מטונף מארוחת ערב כבדה...מתהלך לי אחרי איש העסקים ההונגרי, בלובי המלון בליל שישי...מחפש מקום לשבת לשתות משהו... מאחר ומבטן העצבני משהו של עובדות הקבלה לא עזבני, שמתי פעמי חזרה לרכבי, נוסע כברת דרך אחרי ההוא בעל אימונית האדידס...שלא הצליח להפתיעני בהביאו אותי למרגלות מעלה יאיר, אותו עלינו וירדנו בשעת לילה מאוחרת, ומשם חזרנו לשנת הלילה הערבה...(למרות שהיו אי אלו רעשי רקע מן האוהל הסמוך...עד כמה שניתן לקרוא לזה רעש רקע) בקיצור, היה נחמד מאד, כן ירבו טיולים כאלו (פעם בחודש לא מספיק) נ.ב תמונות יגיעו בקרוב...ואם הבנתי נכון אדוני הרשב''''ג יש לך בעיה במחשב...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. עופר 03 בדצמבר 2000 ב 10:56

רבנים, חסידים, ושוטים אחרים -

רבנים, חסידים, ושוטים אחרים - איני יודע על מה ולמה מתעקשים הנכם להמשיך ולספר 40 יום ו40 לילה בקושיו של מסלול יפה זה! הקושי הגדול ביותר בטיול קצר זה (רן - מאיפה המצאת 60 ק''''מ) היה לסבול את קול נחירתם של ''''עכברי הכספים'''' שהתלוו אלי בנסיעה כיפית זו, במהלך העלייה האחרונה. כמו שנמרוד הבטיח לי מעל דפי הצאט היה זה מסלול מהנה מאוד אני מצטרף לתודות ההדדיות שפורטו לעיל על החברה, הניווט, התיבול והתמונות שאוטוטו נראה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 03 בדצמבר 2000 ב 11:27

שוטים!! הקשיבו לי: עופר, נק

שוטים!! הקשיבו לי: עופר, נקודתית, היה זה מסלול ברמת קושי קשה. אם היינו נעולים מכל הכיוונים, אפשר היה לעשות אותו לאקסטרים אמיתי, אבל לא זה המצב. 60 ק''''מ נלקח מGPS של צחי ואינני אחראי לנתון... נכון שלא היו מכשולי אקסטרים אמיתיים, אבל כמו שזכור לי, גם באלו שעשינו היו לחלקנו בעיות...לא צריך לשבור את האוטו. בשבילי היה כיף גדול בגלל הפראות המדהימה של השטח, בגלל שלא ראינו גיפ אחד אחר לרפואה, בגלל החברה נכון, יש אתגרים ספציפיים קשים יותר, ואם תרצה, בשמחה אקח אותך ליד הבית לראשל''''צ עם הבטחה כתובה מראש, שמחלצים אותך משם עם הליקופטר...זה לא הכל בחיים לעלות מדרגה וגם לא לנסוע מהר, לפעמים גם מסלול כזה, קשה לכל אורך הדרך, דורש ריכוז לכל אורך הדרך, מדהים בנופיו ומאתגר ברמה גבוהה הוא טוב ואני חזרתי מרוצה בטירוף... מצד שני, זה שאתה לא הרגשת מאותגר, נוטע בי את ההרגשה שאולי מיצית את הטרופר, כפי שכבר זרקתי אתמול... אחרי הכל, אם אתה מחפש עבירות אקסטרים, אז אין מנוס משיפור מסיבי לזווית הגישה והנטישה שלך, כדי שהאוטו פיזית יוכל לעשות מדרגות גדולות.... נקודה למחשבה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. עופר 03 בדצמבר 2000 ב 12:01

רן, אתה לא בכיוון הנכון - אני

רן, אתה לא בכיוון הנכון - אני לא התקפתי אלה הבעתי את דעתי הייתי מאותגר (גם לי לא הכל הלך חלק ומה שכן אז כהרגלי המגונה זה היה עם רגל כבדה על הגז) והיה כייף מכל הסיבות שהזכרת אולם צריך להשאר בפרופורציה אז בשמחה אני מוכן ללכת עמך ליד הבית או במקום אחר במטרה לחזור עם רכב שלם אבל עם יותר ידע וניסיון וכיף

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 03 בדצמבר 2000 ב 12:26

לרגע, לא חשבתי שהתקפת... ומ

לרגע, לא חשבתי שהתקפת... ומה שאמרתי לגבי הטרופר לא נאמר בציניות כלל.... אולי הרגשת הקושי היא סובייקטיבית כתוצאה התנאים השונים שבהם נסענו, כי אני אישית וגם צחי פשוט היינו קרועים מעייפות בדרך הביתה... אגב נחירות ומנסרה, אנחנו נוסעים ומדברים, פתאום, בלי לשים לב, ניקרתי והתחלתי לנחור, שניה אחרי זה, אני מתעורר מהצחוק של צחי... מסתבר שכשהתחלתי לנחור, צחי חשב שיש איזה בעיה עם האוטו והתחיל לחפש מאיפה בא הרעש המציק הזה...חיפש וחיפש והגיע לאף שלי:((((

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. עופר 03 בדצמבר 2000 ב 13:47

רן מבלי רצון לפגוע בצחי או בבע

רן מבלי רצון לפגוע בצחי או בבעלי רכבים אחרים, אני מרשה לעצמי לספקלץ שבאם היית מעביר את הטיול בכורסה שלידי עם המיזוג והסטריאו היו מסקנותיך כשלי - ובאם מישהו (בלתי שפוי) היה נותן לך להעביר את הנסיעה בכורסת ה''''לוחץ בגז'''' אזיי בכלל הסופרלטיבים שהיו נשפכים בתיאור לא היו קשורים לקושי המסלול

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אמיר הסמוראי 03 בדצמבר 2000 ב 15:03

אוף...עוד פעם הויכוח למי יש יו

אוף...עוד פעם הויכוח למי יש יותר גדול??... לפחות חסכתי מכם את הויכוח למי יש את הכי קטן... (רמז...מוביל השירה...) חלאס דיבורים...בוא נראה כבר תמונות... יאללה אריק, תזיז את הישבנון הדואב מערב שישי, ותרים לאוויר תמונות...במיוחד של הג''יפ המוביל...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אריק2 03 בדצמבר 2000 ב 17:51

אמיר, לאט לך...תמונות יהיו - מ

אמיר, לאט לך...תמונות יהיו - מבטיח !!! ובקשר לישבן הדואב - בבוקר שבת, התעוררו להם שניים (לא מהאוהל שלי !!!) ופלטו מטבעות של חמישה ש''''ח...והמבין יבין...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. Samorai.com 04 בדצמבר 2000 ב 11:23

סוף סוף יש לי קצת זמן לשבת אז

סוף סוף יש לי קצת זמן לשבת אז ככה, 1.נמרוד חנן (או להיפך) תודה רבה על המסלול המשובח2.הסיבה היחידה שרן הגיע ל60 קמ היא שאני נעל, 35-40מקס יהיה נכון יותר 3.לפי דעתי המסלול הזה כמסלול לאורך זמן היה המסלול הקשה ביותר שעשיתי, מבחינת אתגרים ספציפים יש כמובן קשים יותר לדוגמא מחמל שמעולם לא ניסיתי אבל השמועות מספרות על קושי מסוים, כול הענין הוא שאפשר לעשות את דרך הבשמים בכיף במהירות של 90-100 (אין אתגרי עבירות יוצאי דופן) להגיע למחמל ב3 בערב ולהיתקע שם עד 8 בערב בעבודות בניה, לפי דעתי המסלול שעשינו אתגרי יותר אבל זה ענין מאוד סוביקטיוי. 4.ועכשיו לדבר האחרון והחשוב ביותר: נורטל נטוורק, אני רוצה לציין פה ולסגור את הויכוח שבטיפשותי נכנסתי אליו יותר מפעם אחת, אין רכב יותר עביר מסופה נעולה נהוגה ע''''י עובד של נורטל נטוורק, הדבר היחיד שבאמת היווה אתגר עבירות לעובד הנטוורק היה החילוצים של ברנשים שכמותי. נ.ב היתי רוצה להודות לאל הטוב שסיפק לנו את המיגונים לסוגיהם בפרט מגן הגחון, ותודה פעם נוספת לעופר שניסה לפטור אותנו מעונשו של הרשב''''ג, בתרגום מילולי מאנגלית ''''אימונים משיגים שלמות'''' בסוף נצליח

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול