פורומים

- שטח 4x4

אייל יש לי שאלה אליך

06 בנובמבר 2007 ב 06:30 9 תגובות 1520 צפיות profile imageחן מאירוביץ
באחת מהתמונות ראיתי שכיוונת את הטמפרטורה של המזגן לחום, מה קרה התחמם לך הג'ימיני העליות?
הוספת תגובה
  • 1. רני פלג 06 בנובמבר 2007 ב 06:40

אין מצב

הג'ימני של אייל לא מתחמם, לא מתקרר, לא צורך מים, שמן, או דלק. למעשה, הג'ימני של אייל הוא חידה כה גדולה עד שטובי המומחים של נאסא שבדקו אותו פעם הגיעו למסקנה המתבקשת כי מדובר במתנה מחייזרים שרצו להפוך את העולם שלנו לטוב יותר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image eyali0001 06 בנובמבר 2007 ב 20:40

למען האמת התחמם קצת

אז למדתי מהכתבה של רני ה- ת ו ת ח ! ! ! שאם מתחמם פשוט לסבול קצת ולהפעיל את החימום וראה איזה פלא החום ירד מיידית לקו השפיות :-) בכל אופן אני הולך לבדוק את העניין במוסך ביום שישי לכתבה של רני: http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=&catId=269&articleId=6079 נ.ב. רני אתה מתוק אמיתי :-) וחן סחטיין על החדות וההבחנה המהירה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image Ogash Ofer 07 בנובמבר 2007 ב 03:41

כל הכבוד על חדות העין

חן - עיני נץ, ואיל - קורא ומיישם. איל: יש להתחיל את הבדיקה מהדבר הפשוט ביותר - הפקק של הרדיאטור. לפקק זה יש מנגנון קפיצי יחד עם טבעת גומי לאטימה שעם הזמן מתבלים ומאבדים מכשירותם לשמור על הלחץ ברדיאטור.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image חן מאירוביץ 07 בנובמבר 2007 ב 04:30

גם לי זה קרה

פשוט שמתי לב כי גם לי זה קרה באחת העליות הממושכות שם, ואני אחרי שיפוץ ראש מנוע והחלפת פקק של הרדיאטור והחלפת בית טרמוסטט וטרמוסטט וכל זה במוסך מורשה. אל תשכח שזה מנוע קטן עם שתי אנשים ולא לשכוח את הכלב והג'יפ הזה הוא לא הכי קליל בעולם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image חן מאירוביץ 07 בנובמבר 2007 ב 04:31

ועשיתי אותו דבר

וגם אני הפעלתי את החימום בג'יפ והחום צנח אחלה שיטה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. ytzur 07 בנובמבר 2007 ב 07:47

הפעלת חימום

חן ואייל ידידי אני משתמש ותיק בתרגיל של הפעלת החימום. בטיול האחרון שעשיתי לכרמל האוטו התחמם והפעלתי את התרגיל של הפעלת החימום. זה בדרך כלל מצליח להוריד את הטמפ' של המים באוטו, אבל זה מכניס את הנהג ללחץ כי הוא כל הזמן עסוק בלראות מה קורה והאם הטמפרטורה עולה ( מעבר לאי נוחות של החום). בדרך כלל הבעייה הינה הפעלת המאוורר כיוון שקורה בנסיעה איטית והזרימה החופשית של האוויר אינה מספיקה. בדקתי את הבעייה באוטו שלי ואכן היה צורך להחליף את יחידת הנעת המאוור. בטיול שלנו לנחל יששכר אכן האוטו לא התחממם כלל.  להערכתי גםם לא היו תנאים כאלו קשים שמצדיקים התחממות. ממליץ שתבדקו אצל בעל מקצוע. להתראות ירון        

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image חן מאירוביץ 07 בנובמבר 2007 ב 08:58

אהלן ירון

אצלנו בג'ימיני המאוורר יש לו קלאצ' מה שזה אומר שרק בהתחממות שמעל לחצי של השעון ומעלה הוא מקבל פקודה ונכנס לעבודה בטיול לנחל יששכר החום הגיע לי לחצי של השעון והוא לא נכנס לעבודה כי הוא לא הגיע לחום מירבי שמצריך קירור עזר, החום הרגיל של המנוע הוא כמעט בחצי הג'יפ לא התחמם ממש אבל יכול להיות בדיוק כמו שאמרת עם זרימת האויר והנסיעה האיטית. תודה רבה. חן נ.ב. אל תשכח שאצלך יש מנוע 1,600 שהוא בטוח פחות התאמץ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image eyali0001 07 בנובמבר 2007 ב 09:18

תודה עופר :-)

אני באמת אבדוק את הפקק של הרדיאטור.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. profile image eyali0001 09 בנובמבר 2007 ב 17:41

לחן ועופר-התחממות

הייתי היום במוסך (לבדיקה כללית) ועל הדרך בדקתי שם את פקק הרדיאטור וראו איזה פלא באמת הגומי היה קרוע, מיד החלפתי את כל הפקק לחדש וכנראה שג'ים ג'ים לא יתחמם יותר, חן תבדוק אם זה קרוע גם אצלך, עופר תודה רבה על ההערה לגבי הפקק חסכת לי ראש מנוע :-)

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול