במוטו-פאן לפני כמה שנים הופיע
במוטו-פאן לפני כמה שנים הופיע היצור הזה בכתבה והוא יצר רושם אדיר על כתב מוטו. מעט הפרטים שאני מנסה, אני מקוה בהצלחה, לדלות ממוחי המזדקן הם: מתלים אחוריים חצי נפרדים עם זרוע נגררת כמו מזלג של אופנוע נפרד לכל צד. על קצה המזלג הזה תלויה כמו מאזניים זרוע אורכית שבשני קצותיה מחוברים הגלגלים. הגלגלים מונעים על ידי שרשרת מאיזור ציר המזלג הנ''''ל. העסק נותן מהלך מתלה מטורף של כ80 ס''''מ, מרווח גחון אדיר, אני לא זוכר כמה, זוויות גישה ונטישה שלא מעולם ה4X4. יכולת גיהוץ שטח יוצאת דופן. נדמה לי שהמתלה הקדמי נפרד עם זרועות מתלה ארוכות שגם מאפשרות מהלך מתלה מכובד ומרווח גחון עוד יותר מכובד, בקיצור, חבל''''ז מזמ''''ז!!!
דובי שלום, את נתוני ובצועי הרכ
דובי שלום, את נתוני ובצועי הרכב תוכל למצוא כפי שנאמר במוטו. אני רק רציתי להוסיף שלמיטב ידיעתי הרכב לא נמכר לשוק האזרחי אלא רק לשוק הצבאי (זה מתוכנית טלויזיה שעשו על הרכב ושודרה לפני חדשיים בערך).
יש ברשותי את הכתבה על התומר אם
יש ברשותי את הכתבה על התומר אם תרצה אתה יכול לקבל אותה. כמוכן אם אתה רוצה לדעת על ביצועיו ממקור ראשון נסה לתפוס את שלמה קומבוליס (נהג המבחן שלו) הוא יגיד לך בדיוק שהרכב לא מוגבל אמיר (לרדו) ענבל