פורומים

- שטח 4x4

דוח נזקים - צינורות מים

05 בדצמבר 2000 ב 11:30 5 תגובות 689 צפיות אורח/ת
אז ככה מסתבר שאם לא מחילים צינורות מים ממתכת 50 שנה ושמים מים רגילים וגם אוטמים עם סיליקון וכל מיני דבקים אז בסוף כשרוצים להחליף .. צריך לעבוד קשה מאד !!!!! שתים פרוק משאבת מים (שהיתה בסדר בסוף) דורש פירוק של מותחן רצועת טיימינג !!!! ממש ממש לא לעניין..... שלב הבא ... נשאר לי בסוף בורג אחד שאין לי מושג מאיפה הוא ואיפה הוא אמור להיות. בקשר לספר הטיפולים - הזמנתי מאמזון באינטרנט אבל הוא עדיין לא הגיע. ובקשר לחומר לסתימת נזילות ברדיאטור .. זה לצערי סותם את *כל* הרדיאטור. טוב, רבותי .. אני הולך לנסות להניע את האוטו .. אף על פי שאין לי אומץ לעשות את זה.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 05 בדצמבר 2000 ב 09:35

נ.ב. גם שברתי איזה צינור קטן

נ.ב. גם שברתי איזה צינור קטן מפלסטיק על המשאבת תאוצה ....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 05 בדצמבר 2000 ב 12:22

חנן - !!! יש לי איזה מין מפצל

חנן - !!! יש לי איזה מין מפצל של ואקום שמחובר אליו חוט חשמל ושני צינורות אויר. אחד לסעפת אחרי הקרבורטור ואחד למין כאילו סולונוייד שיושב על הקרבורטור. שם נשבר לי צינור אויר אחד. הדבקתי אותו ועכשיו האוטו עובד טוב חוצמי עשן שחור מפחיד מאגזוז. זה משהו רציני או שאני יכול לנסוע ככה עד לחנות לקנות אחד כזה ? מה זה יכול להיות בכלל ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 05 בדצמבר 2000 ב 12:29

לא יודע, אבל אולי זה משהו שקשו

לא יודע, אבל אולי זה משהו שקשור לצ''וק האוטומטי? אם אכן מדובר בצ''וק אז אם חנות החלפים נמצאת במרחק שעה נסיעה אז הייתי מבטל קודם את פעולת הצ''וק ואז נוסע. אם היא קרובה, לא יגרם נזק. אתה יכול לבדוק אם אכן מדובר בצ''וק אם תוריד את הצינור שהולך למסנן האוויר מעל המאייד ותסתכל אם הפרפר של הצ''וק סגור.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. זאביק 05 בדצמבר 2000 ב 13:52

גיא, צינור אויר או מיים ? א

גיא, צינור אויר או מיים ? אני זוכר שני צינורות מיים לקרבורטור (ואם כן כבר יש לי תשובה מוכנה :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 05 בדצמבר 2000 ב 21:32

זה צינורות אויר כניראה של משא

זה צינורות אויר כניראה של משאבת תאוצה או משאבת ואקום של הטורים סרק.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול