פורומים

- שטח 4x4

הרכבת נעילה ל - CJ סיום

05 בדצמבר 2000 ב 11:48 6 תגובות 551 צפיות מוני הגי''פאי
אומנם באיחור אבל בכל זאת הרכבתי לפני שבוע את הנעילה. בסיועו האדיב של אריק ( אני חיב לך אריק מהרבה בחינות) הרכבת הנעילה היתה פשוטה למדי והתסבוכת היחידה אליה נכנסתי היתה בהרכבת הברקסים) ובאשמתי המלאה פשוט כשפרקתי אותם מיהרתי וסמכתי על הזכרון ולא על דף ניר) אגב חנןנמרוד לא יצא לי לצלם את ההרכבה אבל אני אשלח לכם את תהליך ההרכבה המלא) עד עתה לא יצא לי לטיל אלא רק לצאת לכמה בדיקות. הרכב פשוט מתנהג אחרת לגמרי. עליתי עליה תלולה וטחוחה עם שתים על ארבע ללא קושי. בכביש הנעילה נפתחה בקלות וללא בעיות לווי (עם כמה תיקטוקים קלים להעיד שהנעילה עבדת. ללא שום ספק נעילה מקפיצה רכב שטח רמה אחת קדימה להתראות בשטח עם נעילה - מוני
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 05 בדצמבר 2000 ב 09:56

נו סוף סוף - ובאמת, למה חיכית

נו סוף סוף - ובאמת, למה חיכית שבוע כדי לבשר זאת ? שוב מזל טוב ! (ואתה לא חייב לי כלום, זה היה בכיף)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 05 בדצמבר 2000 ב 10:03

אריק ההשהיה נבעה מהעובדה שהיתי

אריק ההשהיה נבעה מהעובדה שהיתי בחול לשבוע מיד לאחר ההתקנה ולכן לא בשרתי זאת קודם ולגבי מה שאני חיב לך, מה דעתך על טיול לנג 186 ביום שישי הזה (יום שבת יש לי אירוע משפחתי)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 05 בדצמבר 2000 ב 10:18

שישי זה, כמו כל שישי מלפני חוד

שישי זה, כמו כל שישי מלפני חודש ולשלוש שנים הקרובות, אני לומד... איזה ארוע משפחתי יש לך ? פשוט כי במקרה אני תכננתי לקחת את חבר שלי לראות את איזור הנג. בשבת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 05 בדצמבר 2000 ב 10:24

שבת חתן אבל אם אתם מתכננים לע

שבת חתן אבל אם אתם מתכננים לעשות את זה בצוהורים אולי זה יעבוד אני אהיה איתך בקשר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. נמרוד 05 בדצמבר 2000 ב 16:40

אריק ומוני, גם אני חייב לחלץ ק

אריק ומוני, גם אני חייב לחלץ קצת את עצמות הג''יפ אחרי יותר מדי שבתות מבוזבזות. שבת בבוקר בהר-חורשן נשמע לי טוב ובעיקר לא רחוק מדי. או-קי?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 05 בדצמבר 2000 ב 20:59

מבחינתי - ראה זאת כסגור...ואני

מבחינתי - ראה זאת כסגור...ואני מאמין שמוני יצטרף בצהריים.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול