רוצה אבל לא יכול
אייל אני ממש רוצה לבוא אבל אני עובד באותו יום לילה ואין סיכוי שאני יחזור עד 4 למגדל העמק. פעם הבעה מבטיח אין מצב שאני לא מגיע.
טיול בשבת 1/12
אייל אנחנו מגיעים רונית ובוצי
סבבה
מה קורה עם כולם??
אין מתעניינים...
מגיע ב 90%
אני מאמין שאנחנו נגיע. אני אודיע ביום שישי בוודאות לימור
טיול בשבת
אייל הי, לא נוותר על מפגש מחודש. היכן נפגשים ומתי ? ירון ושלי.
טיול ב 1.12
שלום נועם ואייל אנתנו מגיעים לטיול רק עדכנו מתי ואיפה המפגש. לימור
נפגש בנק' ההתחלה (צומת נחם)
בערך בשעה 10:00 (שעה מדוייקת תתפרסם בהמשך)...
מעונין להיצתרף לטיול
שמי ליאור ומעונין להיצתרף לטיול בטלפון 0524765880 תודה
המסלול קל מאוד ופשוט אבל יפה
עברתי את המסלול הזה ליפני חודשיים בערך. הוא מסלול פשוט והרכב נוסע רגיל כמו על כביש שם אבל המסלול יפה נוף מצויין והמעיין בסוף משהו משהו (ממש כיף לקפוץ מגובה של 4 מטר לתוך מעיין טבעי) לצערי אני לא הצטרף למסלול הזה מכווין שעברתי אותו, אם יוכלת לשנות את המסלול אז אני מחכה לטלפון 0526449200
נפגשים בנק' ההתחלה צומת נחם
כאמור נפגשים בנק' ההתחלה צומת נחם בשעה 11:00 בדיוק!!! (לא לאחר)...
תמונות מהטיול
חברה היה אחלה טיול, נהנינו מאוד
(אלו התמונות היחידות שיש לי כי הסוללות לא היו טעונות) אז תעלו הרבה תמונות...
טיול ב 1.12
טיול ב 1.12
לנועם ואייל היה טיול ממש מהנה . התארגנה קבוצה של 8 גיפים והיתה דינמיקה מאד מוצלחת. היה כיף!!!!!!!!!!!!!! מצפים לטיולים נוספים העברתי לכם תמונות למיל כי לא הצלחתי להעלות לאתר . לימור
טיול ב - 1.12 - מקנאים בכם
לנועם אייל וכל החבר'ה.
מקנא בכם.
ירון
מחכה לפעם הבאה
ירון אין מצב שאנחנו מפספסים את הטיול הבא, הם נפלו על אחלה של שבת ואחלה מזג האויר. דרך אגב אייל תגיד מה עם השעון חום שלך עמד במקום אחרי שהחלפת מכסה?
שלום לכולם
אני שמח שנהניתם מהטיול גם אני מאוד נהניתי גם מהטיול וגם מהמפגש וההיכרות עם האנשים .אני צילמתי כמה תמונות אבל המצלמה לא אצלי כרגע .בשבת אני אעלה את התמונות לפורום
שעון החום במקום
כמו שעופר אמר הבעיה באמת הייתה הגומיה של פקק הרדיאטור (הייתה קרועה), אז החלפתי את הפקק ועכשיו הכל תקין.