פורומים

- שטח 4x4

חנן והחבר החדש שלו...

05 בדצמבר 2000 ב 18:37 7 תגובות 415 צפיות אורח/ת
הרבה זמן לא יצא לי להכניס הודעות אז תצתרכו לסבול עכשיו ... בתמונה חנן והחבר המדהים החדש שלו

הוספת תגובה
  • 1. פרסום 05 בדצמבר 2000 ב 16:43

ארז, תודה על העזרה במציאת שנטי

ארז, תודה על העזרה במציאת שנטי (פו? מייטי? כל האפשרויות פתוחות...) מאי עדיין קצת מבוהלת מהמפלצת שהכנסנו לה הביתה וכפרס תנחומים היא לוקחת לעצמה את הזכות להיכנס לנו למיטה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 05 בדצמבר 2000 ב 19:15

חנן אין בעיה בכייף...הוא מדהים

חנן אין בעיה בכייף...הוא מדהים ואני בטוח שאתם תהיו בית מצוין... מה שנראה לי לפי הפינוק שלו שבקרוב מאוד הוא מתנחל לכם במיטה בעצמו...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. זאביק 06 בדצמבר 2000 ב 09:34

חנן, אם אתה וטלי רוצים, יש לי

חנן, אם אתה וטלי רוצים, יש לי אוהל מצויין עם מזרון נוח, כי נראה לי שלמיטה בבית כבר לא יתנו לכם להיכנס :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. זאביק 06 בדצמבר 2000 ב 09:35

חנן, אם אתה וטלי רוצים, יש לי אוהל מצויין עם מזרון נוח, כי נראה לי שלמיטה בבית כבר לא יתנו לכם להיכנס :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. זאביק 06 בדצמבר 2000 ב 09:38

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. פרסום 06 בדצמבר 2000 ב 09:38

ארז לא מכיר אותנו...אנחנו בעצם

ארז לא מכיר אותנו...אנחנו בעצם מתעללים סדרתיים בכלבים...מאי קיבלה את הצ''ופר הזה ללילה אחד בלבד ונאלצה כבר הלילה לחזור לישון על הכורסא שלה... ואולי (OLI)...אותו לא מענינת המיטה, הוא ישן על המשמרת ליד הארון שבו יש את האוכל שמאי לא תגנוב לו אותו בלילה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. זאביק 06 בדצמבר 2000 ב 10:00

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול