זכות גדולה היתה לעזור לרשב''''
זכות גדולה היתה לעזור לרשב''''ג אולי עכשיו יסיע לי לעבור ל''''דבר האמיתי''''? ויתחיל בשכנוע הרבנית..
אמיר....זה נכון ??? אם כן אז
אמיר....זה נכון ??? אם כן אז גם אני מוכן לעזור... בכל אופן, הערב יהיו כבר תמונות
אריק, האמת היא שמי שייתן את הד
אריק, האמת היא שמי שייתן את הדין על הבגידה הנפשעת בבית הדין הסמוראי של מעלה זה אתה!!! אתה האחראי הישיר למעשה הנבלה אותו אני עומד לבצע... למה היית צריך לטפס את המדרגה ההיא??? (כשעלית לחלץ את צחי) אאהה??? יש לך סיבה טובה??? לי, בכל אופן, ואני מתוודה כאן שחור ע''''ג ב''ז , זה הראה את ההבדל בין הגברים לילדים בג''יפים.... וכנראה שגם בנהגים.... אז מאחר ונהג אני לא יכול להחליף...נותר רק לטפל בעניין הג''יפ... ועכשיו, אחרי כל הבירבורים, צריך לגשת לרבנית ישתבח שמה שתזכה למצוות, ולשכנע אותה שהיא חייבת סופה קצרה פתוחה....
נהג עצור, אחורה מהר! אמיר, פי
נהג עצור, אחורה מהר! אמיר, פיתחת חוש הומור חולני, או שלא קראתי נכון? היתכן?
נמרוד - קראת נכון...ולפני שנאמ
נמרוד - קראת נכון...ולפני שנאמר עוד אחד הבין, נשאר לשכנע את הרבנית רוני שהסופה !!! היא הוצאה מוכרת...חה חה חה.
נהג, עלה לעמדת תצפית. נהג ע
נהג, עלה לעמדת תצפית. נהג עצור. נהג מזהה רשב''''ג? :(( ועכשיו ברצינות, האמת היא שבשביל אמיר וגם צחי שהיה הנהג שלי(אני לא יכול להיות קו-דרייבר) רק פלטפורמה אחת מתאימה וזאת הסופה. אוטו זול, קשוח, לא מתפרק מכנית, אפשר לתת איתו בגז כמו שהשניים אוהבים בלי שיתפרק, אין ספור שיפורים לעתיד ואולי הכי חשוב - בטיחותי יותר מקופסאות הגפרורים שעליהם הם עושים עכשיו ניסויי נהיגה...
אם יותר לי להוסיף, למה דוקא סו
אם יותר לי להוסיף, למה דוקא סופה פתוחה ? לדעתי חפש כבר פיבר (אם תתעקש, הוא מתפרק)...אפשר להשאיר בו דברים - לנעול אותו וכו''...אפילו גגון ניתן לשים.