גיא, גם לי יש תכנון לרדת למכתש
גיא, גם לי יש תכנון לרדת למכתש, אבל גם אני לא יודע מה ההשפעה של השטפונות על המכתש. בינתיים, יש לך הצעה למסלול מעניין באשור המכתש ? אני לא מכיר אותו (רק רגלית) והמחשבה הייתה להיכנס לנחל רמון (אם אני זוכר נכון את שם הנחל) על הכביש שחוצה את המכתש, למשוך בנחל לכיוון צפון מערב עד הקצה ואז לעוד נחל (אולי זה נחל רמון) לכיוון צפון מזרח ולקינוח לטפס את מעלה רמון (אם יהיה זמן והוא במצב סביר). (פשוט כרגע אין לי את המפה מול העיניים, הכל מהזכרון). רעיונות נוספים ? טיפים ?
יש לי את המסלול בתכנה טורבו 4
יש לי את המסלול בתכנה טורבו 4 אם אתה רוצה המסלול מתוכנן ליומיים אני יכול לשלוח לך אותו במייל אם יש לך את התכנה מותקנת במחשב שלך
יש לי את המסלול בתכנה טורבו 4 אם אתה רוצה המסלול מתוכנן ליומיים אני יכול לשלוח לך אותו במייל אם יש לך את התכנה מותקנת במחשב שלך
אין לי טורבו-CD,אבל את תשלח לי
אין לי טורבו-CD,אבל את תשלח לי נ.צ., אני יכול בערב להסתכל על המפה. התכנון הוא לצאת שישי ערב, לישון בשטח, ולטייל בשבת.
אין לי טורבו-CD,אבל את תשלח לי
אין לי טורבו-CD,אבל את תשלח לי נ.צ., אני יכול בערב להסתכל על המפה. התכנון הוא לצאת שישי ערב, לישון בשטח, ולטייל בשבת.
גיא,,,,,,,,,,,,,,,, אל תבטל,,
גיא,,,,,,,,,,,,,,,, אל תבטל,,,,,רק סע בזהירות.. אין בעיה לנסוע בזמן גשמים,,רק זכור!!!! באזורים האלו,השטפון מגיע כאשר הגשם יורד במקום אחר..לכן: אל תתמקמו במקומות נמוכים. תמיד תתכננו דרך מילוט למקום גבוה יותר. אל תנסה לעבור מים זורמים..בלי שבדקתם את גובה המים לפני כן. מרכז מבקרים רמון 07-6588691 מעודכן בדרך כלל על המתרחש באזור. ותתפלל שתזכו לראות חווית חיים. נ.ב. לא לשכוח מצלמות סעו בזהירות
גיא,,,,,,,,,,,,,,,, אל תבטל,,
גיא,,,,,,,,,,,,,,,, אל תבטל,,,,,רק סע בזהירות.. אין בעיה לנסוע בזמן גשמים,,רק זכור!!!! באזורים האלו,השטפון מגיע כאשר הגשם יורד במקום אחר..לכן: אל תתמקמו במקומות נמוכים. תמיד תתכננו דרך מילוט למקום גבוה יותר. אל תנסה לעבור מים זורמים..בלי שבדקתם את גובה המים לפני כן. מרכז מבקרים רמון 07-6588691 מעודכן בדרך כלל על המתרחש באזור. ותתפלל שתזכו לראות חווית חיים. נ.ב. לא לשכוח מצלמות סעו בזהירות
בסדר אני אעלה אותם לפה בערב יש
בסדר אני אעלה אותם לפה בערב יש לי אותם במחשב בבית
גיא, זה בפורמט של טורבו-CD ?
גיא, זה בפורמט של טורבו-CD ? אם לא, אז איך פותחים את זה ? (ואם כן, אז אין לי ואני לא יכול לראות :-( )