פורומים

- שטח 4x4

תכנון לטיול לדרום.

06 בדצמבר 2000 ב 10:45 12 תגובות 525 צפיות אורח/ת
היה לנו תכנון לרדת למכתש רמון אבל יש תחזיות לשטפונות. האם זה מסוכן נורא ? אתם חושבים שצריך לבטל את הטיול ??
הוספת תגובה
  • 1. זאביק 06 בדצמבר 2000 ב 09:29

גיא, גם לי יש תכנון לרדת למכתש

גיא, גם לי יש תכנון לרדת למכתש, אבל גם אני לא יודע מה ההשפעה של השטפונות על המכתש. בינתיים, יש לך הצעה למסלול מעניין באשור המכתש ? אני לא מכיר אותו (רק רגלית) והמחשבה הייתה להיכנס לנחל רמון (אם אני זוכר נכון את שם הנחל) על הכביש שחוצה את המכתש, למשוך בנחל לכיוון צפון מערב עד הקצה ואז לעוד נחל (אולי זה נחל רמון) לכיוון צפון מזרח ולקינוח לטפס את מעלה רמון (אם יהיה זמן והוא במצב סביר). (פשוט כרגע אין לי את המפה מול העיניים, הכל מהזכרון). רעיונות נוספים ? טיפים ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 06 בדצמבר 2000 ב 09:38

יש לי את המסלול בתכנה טורבו 4

יש לי את המסלול בתכנה טורבו 4 אם אתה רוצה המסלול מתוכנן ליומיים אני יכול לשלוח לך אותו במייל אם יש לך את התכנה מותקנת במחשב שלך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 06 בדצמבר 2000 ב 09:47

יש לי את המסלול בתכנה טורבו 4 אם אתה רוצה המסלול מתוכנן ליומיים אני יכול לשלוח לך אותו במייל אם יש לך את התכנה מותקנת במחשב שלך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 06 בדצמבר 2000 ב 09:51

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. זאביק 06 בדצמבר 2000 ב 10:17

אין לי טורבו-CD,אבל את תשלח לי

אין לי טורבו-CD,אבל את תשלח לי נ.צ., אני יכול בערב להסתכל על המפה. התכנון הוא לצאת שישי ערב, לישון בשטח, ולטייל בשבת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. זאביק 06 בדצמבר 2000 ב 10:18

אין לי טורבו-CD,אבל את תשלח לי

אין לי טורבו-CD,אבל את תשלח לי נ.צ., אני יכול בערב להסתכל על המפה. התכנון הוא לצאת שישי ערב, לישון בשטח, ולטייל בשבת.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. השמשוני 06 בדצמבר 2000 ב 10:19

גיא,,,,,,,,,,,,,,,, אל תבטל,,

גיא,,,,,,,,,,,,,,,, אל תבטל,,,,,רק סע בזהירות.. אין בעיה לנסוע בזמן גשמים,,רק זכור!!!! באזורים האלו,השטפון מגיע כאשר הגשם יורד במקום אחר..לכן: אל תתמקמו במקומות נמוכים. תמיד תתכננו דרך מילוט למקום גבוה יותר. אל תנסה לעבור מים זורמים..בלי שבדקתם את גובה המים לפני כן. מרכז מבקרים רמון 07-6588691 מעודכן בדרך כלל על המתרחש באזור. ותתפלל שתזכו לראות חווית חיים. נ.ב. לא לשכוח מצלמות סעו בזהירות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. השמשוני 06 בדצמבר 2000 ב 10:21

גיא,,,,,,,,,,,,,,,, אל תבטל,,

גיא,,,,,,,,,,,,,,,, אל תבטל,,,,,רק סע בזהירות.. אין בעיה לנסוע בזמן גשמים,,רק זכור!!!! באזורים האלו,השטפון מגיע כאשר הגשם יורד במקום אחר..לכן: אל תתמקמו במקומות נמוכים. תמיד תתכננו דרך מילוט למקום גבוה יותר. אל תנסה לעבור מים זורמים..בלי שבדקתם את גובה המים לפני כן. מרכז מבקרים רמון 07-6588691 מעודכן בדרך כלל על המתרחש באזור. ותתפלל שתזכו לראות חווית חיים. נ.ב. לא לשכוח מצלמות סעו בזהירות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. אורח/ת 06 בדצמבר 2000 ב 13:35

בסדר אני אעלה אותם לפה בערב יש

בסדר אני אעלה אותם לפה בערב יש לי אותם במחשב בבית

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 06 בדצמבר 2000 ב 15:50

אני לא יודע איך מדפיסים רק את

אני לא יודע איך מדפיסים רק את הנונצדיקים. אז הנה כל המסלול. יום ראשון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. אורח/ת 06 בדצמבר 2000 ב 15:52

והנה המסלול ליום השני

והנה המסלול ליום השני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. זאביק 07 בדצמבר 2000 ב 08:17

גיא, זה בפורמט של טורבו-CD ?

גיא, זה בפורמט של טורבו-CD ? אם לא, אז איך פותחים את זה ? (ואם כן, אז אין לי ואני לא יכול לראות :-( )

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול