פורומים

- שטח 4x4

טיול של החיים, לא לבעלי לב חלש

07 בדצמבר 2000 ב 00:17 8 תגובות 535 צפיות אורח/ת
היום שישי האחרון הטלפונים התחילו לעבוד והסיבה....חיפוש האתגר השבועי!!!! הוחלט על אזור רוחמה ע"י ג'וי, טל, אריה, ואנוכי, מאיר. נוסעים מטיילים ומשתוללים עד ג'וי מחליט לחתוך לכיוון שביל צדדי שבחיים לא הייתי חושב אפילו לעבור אותו ברגל.... מה שכבר קרה שם....התמונות ידברו בעד עצמם. ושוב אני מזכיר, ל א ל ב ע ל י ל ב ח ל ש! !

https://www.4x4.co.il/gallery/Myjeep.asp?editid=513

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 06 בדצמבר 2000 ב 23:02

מאיר יופי של תמונות אני מבין מ

מאיר יופי של תמונות אני מבין מנסיון כי בתמונות לא רואים בדיוק את זויות השיפוע . תומר לי בבקשה מה היה קורה אם גם כבשבת היה יורד גשם. והאם גם הויטורות שהיו איתי היו עוברות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 07 בדצמבר 2000 ב 02:04

לא נראה לי שהתמונות האלו יעמדו

לא נראה לי שהתמונות האלו יעמדו לטובתך(טל,בעל הטרופר) במשפט שבו תתבע את היבואן על מימוש האחריות לגבי משהו מסוים,ועורך הדין הממולח בקלות יטען שהשימוש באוטו הוא מעל ומעבר ללא סביר ,ושאין חובתו למילוי האחריות אתה יכול לטעון שלפי מה שמראים באיסוזו צ''אלנג'' אפשר לעשות עם הרכב עוד הרבה דברים שלא נעשו ושלפי הפרסומים האוטו מיועד לכבוש את עירק ובלה בלה בלה משעמם לי פשוט .. אבל תמונות מדהימות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 07 בדצמבר 2000 ב 07:05

מאיר, יופי של תמונות !!! קבל ח

מאיר, יופי של תמונות !!! קבל חח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 1שלום 07 בדצמבר 2000 ב 07:16

עמוס הלוא ברור כי בתמונות לא ר

עמוס הלוא ברור כי בתמונות לא רואים את השיפועים האמיתיים, אם לא הדרכתות המעולה של ידידי היקר ג''וי בירן לא הייתי מעיז בכלל לחשוןב להכנס הרכב פשוט שוכב ,נשען על הצד ללא תמיכת ערוץ הנחל הוא היה מתהפך, היה גדול מאיר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. יוסי דבש 07 בדצמבר 2000 ב 09:42

מאיר תמונות מדהימות, אני יושב

מאיר תמונות מדהימות, אני יושב מול המחשב ומתחשק לי לעוף לכל הרוחות, תהיה נחמד ובפעם הבאה כשאתם מחליטים להשתגע ותודיע גם לי. יוסי דבש 052-304086

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. 1שלום 07 בדצמבר 2000 ב 16:32

אני משתגע יוסי ידידי? בסך הכל

אני משתגע יוסי ידידי? בסך הכל מה היה לנו כאן??? עמידת ראש על גלגל ימני אחורי שכל שאר השלושה לא בדיוק במגע כלשהוא על הקרקע!!! עמידת צד כאשר הרכב שוכב על צידו הימני ושני גלגליו השמאליים באוויר וזהו חלש לא? אתה בטוח רוצה לבוא בפעם הבאה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 07 בדצמבר 2000 ב 17:24

איפה המקום המדהים הזה נמצא? א

איפה המקום המדהים הזה נמצא? אני מחפש כאלו במיוחד להגברת זרימת האדרנלין שלי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. 1שלום 10 בדצמבר 2000 ב 10:14

ליד קבוץ רוחמה

ליד קבוץ רוחמה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול