פורומים

- שטח 4x4

התלבטות בין ספרי JEEP שונים

07 בדצמבר 2000 ב 09:31 3 תגובות 674 צפיות מוני הגי''פאי
כאשר חפסתי כמה ספרים על גיפים נתקלתי בשני ספרים מענינים מאוד באמאזון האחד THE JEEP BIBLE ספר שלפי מה שכתוב עליו הוא יותר טכני השני THE JEEP OWNERS BIBLE שנראה שהוא מכיל חומר יותר כללי היתי שמח לקנות את שניהם אבל אז לא היה לי לאן לחזור בלילה (אשתי שתחיה) אם משהו מכיר את שני הספרים או אחד מהם אשמח לשמוע חוות דעת טעמי בספרים אלו הוא באופן טבעי יותר טכני
הוספת תגובה
  • 1. נמרוד 07 בדצמבר 2000 ב 09:05

מוני בוקר טוב. יש לי את שני ה

מוני בוקר טוב. יש לי את שני הספרים, ואתה כמובן מוזמן לעיין, רצוי ביום שבת הקרוב בבוקר בהר חורשן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אריק2 07 בדצמבר 2000 ב 09:10

ואצלי, יש את שני הספרים הר''''

ואצלי, יש את שני הספרים הר''''מ...אם יש צורך, אין לי בעיה להביא אותם עימי. 1. Jeep 4X4 Performance Handbook (Performance Handbook) 2.Chilton''s Jeep Wrangler/Yj 1987-95 Repair Manual (Chilton''s Total Car Care.) אבל השני הוא כרשום לYJ.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. פרסום 07 בדצמבר 2000 ב 09:18

יש לי את שני הספרים, מוני, אם

יש לי את שני הספרים, מוני, אם אני לא טועה , בכל מקרה אני אבדוק את עצמי כשאגיע הביתה, THE JEEP BIBLE הוא של גרנוויל קינג והשני של ג''ים אלן. הספר הראשון נורא מצחיק אם אתה בסדר עם אנגלית וכתוב עם המון ניסיון מהחיים ומציע כשצריך פתרונות שונים מפתרונות בית-ספר של ספרי טיפולים סטנדרטיים. הספר של ג''ים אלן הוא הרבה יותר יבש, אבל לעומת זאת הוא גם מדבר על שיפורים שונים ופורש יריעה רחבה יותר מאשר הספר הראשון. בכל מקרה שני הספרים האלה לא באים כתחליף לספר טיפולים של היינס או צ''ילטון שבהם יש פירוט של כל טיפול צעד, צעד, עם מומנטים לברגים וכל מה שצריך. הספרים שהזכרת הם הרבה יותר כללים ומיועדים למי שכבר חווה טיפולים כאלה ויודע מה עושים.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול