אני בליווי שני ספרי, אגיע...
אני בליווי שני ספרי, אגיע...
נמרוד שלום, תן מס'' טלפון כדי
נמרוד שלום, תן מס'' טלפון כדי לודא איתך בשבת בבוקר אם הארוע אכן מתקיים. חוץ מהקראת קטעי ספרים מה עוד מתוכנן ועד איזו שעה. תודה מראש, עופר.
הטלפון שלי 053942779. רעיון טו
הטלפון שלי 053942779. רעיון טוב, ביום שבת בבוקר לפני שיוצאים תרימו אלי טלפון כדי לדעת מה המצב בצפון. אם יהיה גשם נוראי אז חבל, הספרים ירטבו. מה מתוכנן? טיול שמתחיל בהר חורשן בעליות המוכרות, וזורם למספר כיוונים אפשריים בהתאם למצב רוח. אני מנחש שאם אכן ירדו גשמים רציניים היום ומחר הבוץ לא יאפשר לנו להתקדם מהר מדי...
האם גם ג''יפאים טירונים יכולים
האם גם ג''יפאים טירונים יכולים להצטרף?
נמרוד אני מבין שאת מקום הפגישה
נמרוד אני מבין שאת מקום הפגישה קרי נג 186 בחרת במיוחד בשבילי !!! אני מוכן להתחיב שאם אוכל להגיע מלבד הקראת פרקים נבחרים מתנך הגיפים וצילטון יתרחש גם אירוע היסטורי נוסף מוני ישלים עם הנג ויעלה אותו סוף סוף!!! (בלי נדר כמובן) אני אתקשר אליך להודיע על בואי. להתראות ב נג 186 - מוני
אורי CJ5? לכבוד רב יהיה אם הג
אורי CJ5? לכבוד רב יהיה אם הג''יפ הותיק יכבד אותנו בנוכחותו. (אה כן, וגם אתה יכול לבוא איתו...)
מוני, מה זתומרת אם אוכל להגיע
מוני, מה זתומרת אם אוכל להגיע ? בצורה חריגה אושר לך להגיע באיחור סביר עקב שבת החתן...
אם אתה רוצה לראות כמה שהוא יפה
אם אתה רוצה לראות כמה שהוא יפה אז בבקשה (ואם תסתכל טוב בפנים תראה גם כמה שאני יפה).
אורי, אנחנו בהחלט רוצים לראות
אורי, אנחנו בהחלט רוצים לראות את הג''יפ שלך ואותך בשבת... עדי, אריק, מוני, אורי, עפר - תרשמו בבקשה את הטלפון שלי על מנת להתעדכן בהתאם למזג האויר. כמו כן יכול להיות שכבר מחר יהיה ברור מה קורה אז תהיה הודעה בפורום. אם עוד מישהו מהחברים מעוניין להצטרף שיודיע בהקדם.
אההה שמתי כמה תמונות בפורום וכ
אההה שמתי כמה תמונות בפורום וכבר לא מזמינים אותי??? הם מ פ ח ד י ם!!! צוחק אשתדל לבוא עם קומיקס מאיר
מאיר, נוכחותך הבריטית האצילה ר
מאיר, נוכחותך הבריטית האצילה רק תוסיף לנו כבוד! להתראות בשטח.
קיבלתי אישור חריג מהספרנית אז
קיבלתי אישור חריג מהספרנית אז אוכל להגיע, אם עוד נשאר מקום על הנ.ג. ליאור נמרוד איזה תדר בCB?
רק קריאה? ומה עם פנטומימה? 05
רק קריאה? ומה עם פנטומימה? 053678508 עדי
האם ג''פים קצת פחות מפלצתיים י
האם ג''פים קצת פחות מפלצתיים יכולים להגיעה כמו פיג''רויים לא קינגים חס וחלילה אם כן אז בבקשה תחזירו תגובה ותזכירו אם זה ליד צומת גולני