פורומים

- שטח 4x4

התייעצות בנוגע לכניסה לעולם הג'יפים..

10 בדצמבר 2007 ב 09:37 7 תגובות 2359 צפיות idan_c

שלום רב חברים,

אני מתעניין לאחרונה לגבי כניסה לעולם השטח... אשמח לקבל כמה פרטים.

ההיסטוריה שלי עם כלי רכב היא בעיקר עם רכבי ספורט האחרון בינהם הוא GOLF GTI..

בחודש וחצי האחרונים אני נוהג על מאזדה 6 פרימיום מודל 2004 (היא למכירה, לצערי לא מתאים לי הרכב הזה, אם יש מתעניינים בפרטי או בפלאפון :) 054-3131310).

אני מעוניין למכור את הרכב ולקנות רכב קטן בשבילי ובנוסף להצמיד אליו גם איזה ויטארה נחמדה או סמוראי. נוסף על כך אני גם בבדיקה עם העבודה אולי אוכל לקבל ג'ימיני בליסינג.

השאלה שלי היא האם ג'ימיני יוכל להוציא אופנוע ים מהים, בכנרת אני בטוח שכן כי עם ברלינגו 72 כס הצלחתי :) הים כמו שידוע לכולנו קצת יותר בעייתי..

אשמח לדעת אם יש כאן מישהו עם נסיון בנושא, האופנוע ים שוקל כחצי טון אפילו 600 קג, תהיה בעיה לאשר יכולת גרירה של כ-600 קג?

האופציה השניה היא לרכוש רכב קטן עם וו גרירה שיגרור את האופנוע בכביש ועם ויטארה או סמוראי להוריד ולהוציא מהמיים ולהינות גם בשטח.

אשמח גם לשמוע קצת חוות דעת לגבי הג'יפונים הללו.

תודה מראש

עידן כהן.

הוספת תגובה
  • 1. profile image eyali0001 10 בדצמבר 2007 ב 08:14

כניסה לעולם השטח

קודם כל ברוך הבא לעולם השטח. שנית, כבר נאמר בעבר אבל נחזור על זה שוב, ג'ימני = דיפנדר, מה שזה אומר שהג'ימני לא רק יוציא את האופנוע מהמים הוא גם יפתיע אותך מאוד בשטח. יש לציין שלי אין אופנוע ים אז אני לא גורר עם הג'ימני שלי אבל לח'ברה אחרים שיש הוא גורר ומוציא בלי בעיה (רק כך בחשבון שזה לא רכב ספורט אז אל תצפה למהירויות וכו'...) בהצלחה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. idan_c 10 בדצמבר 2007 ב 08:35

ראשית תודה,
    כבר הגעתי למסקנה שנמאס לי להוציא ברכבי ספורט דלק כל 5-5.5 ק"מ.. לפחות לא בתקופה הזו, בעתיד שיהיה כסף להחזיק כרכב נוסף אז יהיה יותר נחמד :) עם המהירות אני אנסה להסתדר.
    לגבי הג'ימיני גם הבנתי שהוא נע סביב ה8.5 - 9 ק"מ ככה שזה די משכנע אותי. רק העניין של קצת שטח לטיולים לפעמים ולגרור את האופנוע זה מה שמדאיג אבל אם אתה אומר מנסיון אני מודה לך על התשובה :)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image eyali0001 10 בדצמבר 2007 ב 11:10

שוב, לא מניסיון שלי אלא...

מניסיון של אחרים...
    נ.ב. לגבי נתוני צריכת הדלק הם נכונים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פו 10 בדצמבר 2007 ב 12:39

יכול ועוד איך.........

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image חן מאירוביץ 11 בדצמבר 2007 ב 18:57

קצת יהיה קשה אבל הוא יתגבר

אני יש לי ג'ימיני ועד לא מזמן היה לי גם טרקטורון מיול ששקל בסביבות ה300 קג. ביצעתי כמה גרירות עם הג'ימיני ועגלה ששקלה 250 קג פלוס המיול עברתי את החצי טון גרירה אני לא יגיד לך שיש לו כושר גרירה עצום אבל הוא כן הצליח לגרור את המיול הבעיה הייתה בשבלו רק בתחילת נסיעה עד שהוא צבר מהירות וזהו. כך עוד דבר בחשבון שאתה גורר אל תתפלא שהמחוג של הדלק צונח. שיהיה לך הבצלחה וברוכים הבאים לעולם הכי טוב שיכול להיות עולם השטח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. micpic 12 בדצמבר 2007 ב 06:52

חן מאירוביץ כתב/ה:
    "אני יש לי ג'ימיני ועד לא מזמן היה לי גם טרקטורון מיול ששקל בסביבות ה300 קג. ביצעתי כמה גרירות עם הג'ימיני ועגלה ששקלה 250 קג פלוס המיול עברתי את החצי טון גרירה אני לא יגיד לך שיש לו כושר גרירה עצום אבל הוא כן הצליח לגרור את המיול הבעיה הייתה בשבלו רק בתחילת נסיעה עד שהוא צבר מהירות וזהו. כך עוד דבר בחשבון שאתה גורר אל תתפלא שהמחוג של הדלק צונח. שיהיה לך הבצלחה וברוכים הבאים לעולם הכי טוב שיכול להיות עולם השטח."
    לא גררתי אך הרכב מעולה מנפצת מיתוסים נוח בעיר מאוד סוחב קצת קשה בעליות בכביש אך טורף את השטח בקלות מדידית דלק אחרונה שלי 9.5 לליטר   ברוכים הבאים לעולם הגימיני תראה ביו טיוב סרטונים על גימיני לא תאמין למראה עיניך מיכל גימנאית  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אלעד הרוש 13 בדצמבר 2007 ב 18:06

שלום

יש לי גימיני ואני גורר אופנוע ים בכיף בחוף אין לרכב בעיה להכניס ולהוציא את האופנוע אבל לך יהייה בעיה כי אתה רגיל למהירות והגימיני זה לא בדיוק הרכב המהיר בכביש בקיצור אם אתה באמת חושב לרדת מרכב גדול (כמוני) ולרדת לגימיני הדבר היחיד שאתה צריך לעשות זה להתרגל לא ללחוץ על הגז כי זה לא יעזור הרכב נוסע איך שבא לו וזה הגימיני רכב מושלם הוא איתי כבר שנתיים בקיצור רק גימיני (חפרתי)  

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול