פורומים

- שטח 4x4

אני זקוק לעיצה.

08 בדצמבר 2000 ב 20:06 10 תגובות 468 צפיות אורח/ת
מה דעתכם על מתקן לגלגל רזרבי על המכסה מנוע ? כמו שיש בדפנדר ? האם זה הגיוני לשים כזה על הג'יפ שלי ? יש מקומות שגלגל רזרבי אחד לא מספיק ואין שום אפשרות לשים אותו מאחורה .. אין פשוט מקום שם. אז מה דעתכם ? תודה.
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 08 בדצמבר 2000 ב 19:15

לא חוקי ..

לא חוקי ..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אמיר הסמוראי 08 בדצמבר 2000 ב 19:30

שים גגון... אפשר גם על סמי פת

שים גגון... אפשר גם על סמי פתוח.. ואם תמצא ג''אנט, גם אני רוצה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. השמשוני 08 בדצמבר 2000 ב 19:33

יש פתרון אחר,,,,,,,,,,,,, במק

יש פתרון אחר,,,,,,,,,,,,, במקום להוסיף עוד גלגל = משקל=מקום, תיקח אבוב-פנימי בגודל הדרוש, ובמקרה הצורך תכניס אותו פנימה,,,,וקדימה אפשר להמשיך,

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. צחי 09 בדצמבר 2000 ב 03:01

מכסה המנוע בסמוראי אינו בנוי ל

מכסה המנוע בסמוראי אינו בנוי למשקל כמו גלגל, בטח לא בטלטולים. לדעתי המכסה יקרוס.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 09 בדצמבר 2000 ב 07:52

סט 4 גנטים למכירה תשאירו לי ה

סט 4 גנטים למכירה תשאירו לי הודעה. יש לחבר שלי 4 גנטים לסמוראי או ויטארה גנט 15.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. זאביק 10 בדצמבר 2000 ב 07:19

גיא, מה דעתך על הגבהה קלה של

גיא, מה דעתך על הגבהה קלה של הכסא האחורי (רצוי בכל מקרה בסמוראי, אם יושבים אחורה, ואם לא אז למי אכפת) ולייצר תושבת לגלגל מתחת לכסא (הגלגל לא כ''''כ עבה - 75\\% מ21 ס''''מ - 15 ס''''מ) ? ראיתי דבר כזה אמנם בסופה, אבל יכול להיות פתרון מצויין לסמוראי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. פרסום 10 בדצמבר 2000 ב 07:56

מסוכן מאוד, הרעיון האחרון. הגב

מסוכן מאוד, הרעיון האחרון. הגבהת הנוסעים האחוריים תציב את מרכז הראש שלהם בדיוק מול קשת ההתהפכות שגם ככה מצוידת בשתי סכינים בשני צידיה (התפרים של הקשת) שמיועדות לפלח את ראשו של הנוסע האחורי לשניים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. פרסום 10 בדצמבר 2000 ב 08:01

ואם אתה מודאג בקשר לריבוי תקרי

ואם אתה מודאג בקשר לריבוי תקרים בשטח אז קודם כל כדאי לך לנסוע עם קיט לתיקון תקרים בצמיגי טיובלס של טרקטורונים. הקיט זול מאוד, כמה עשרות שקלים, ועושה עבודה מצוינת כל עוד הצמיג לא ממש נקרע. דבר שני, כמו שמישהו כבר כתב לך סע עם אבוב ספייר וכפות פירוק ואם צריך, הכנס לתוך הצמיג את האבוב וסע לשלום. להקלת מלאכה כזו יש בארה''''ב ואולי גם רוני מביא את זה, מתקן שנקרא TIREPLIERS שמקל מאוד על פירוק של הצמיג, עולה בארה''''ב כ130$.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. נמרוד 10 בדצמבר 2000 ב 15:53

גיא, אם אתה מרגיש צורך בגלגל ר

גיא, אם אתה מרגיש צורך בגלגל רזרבי נוסף, לא תהיה ברירה ותצטרך לשלם במקום יקר. האפשרות של מכסה המנוע לדעתי בהחלט אפשרית בתנאי שנעשית מתוך מחשבה תחילה. המכסה עצמו לא יקרוס, ידידי יעידו שנהגתי להלך באופן קבוע על מכסה המנוע של סמי, וגם על הגג. מצד שני אומרים שמתקון על המנוע אינו חוקי, אני לא יודע, צריך לבדוק. באופן כללי, לדעתי וטעמי האישיים בלבד, במידה ואתה מתכנן את הרכב ל''''מסעות'''' בני ימים אחדים, עם ציוד רב, אזי הסמוראי הוא רכב לשני אנשים בלבד. זה תופס גם לגבי ג''יפ קצר, אבל שוב זו רק דעתי ואני יודע שיש רבים שחושבים אחרת. אם אתה מתיחס לעניין בצורה כזאת, אז יש לך הרבה יותר מקום ברכב לציוד נוסף כולל גלגלים רזרביים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. נשנש 10 בדצמבר 2000 ב 21:37

לא חוקי להשים את הגלגל על המכס

לא חוקי להשים את הגלגל על המכסה מנוע ולכן רוב הלנדרוברים לא שמים את הגלגל על המכסה למרות המתקון המקורי תחזיק ברכב ספריי לתיקון פנצרים זה מאוד יעיל יש לי פאגרו נכנס לי מסמר לגלגל..על פי ההוראות הוצאתי אותו ואיזה פלא אין פנצר

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול