אהרון יקירי, האם אתה יודע ומבין כמה תעשיית הרכב התקדמה מאז נולד הבלייזר שלך אי שם בסוף שנות ה-60. טוב, בתור רכב אספנות, ניחא. אבל אנחנו מדברים כאן על רכב השטח לשנת 2007. 2007. ואולי עוד פעם, 2007.
באהבה, רני
אהרון יקירי, האם אתה יודע ומבין כמה תעשיית הרכב התקדמה מאז נולד הבלייזר שלך אי שם בסוף שנות ה-60. טוב, בתור רכב אספנות, ניחא. אבל אנחנו מדברים כאן על רכב השטח לשנת 2007. 2007. ואולי עוד פעם, 2007.
באהבה, רני
רגע לא הבנתי
2007 ?
:-)))))))))))))))))))))))))))
אהרון ..
יש לך רכב יפיוף אמיתי!
תעבור כבר לדבר האמיתי...
נשמה
הזמן עובר הטכנולוגיה משתפרת
אך הקשיבו ידידיי "אין תחליף ל נ ש מ ה".
הבנת הנקרא
לא הבנתם מה אהרון כותב. נכון שזה לא נכנס לקטגוריה של 2007 ונכון שזה לא הדבר האמיתי (לנדרובר) אבל יש שם נשמה ואת זה הטכנולוגיה לא יכולה להחליף
נשמה !
רק מי שמחזיק אצלו כלי רכב עם נשמה יכול להבין במה מדובר .... !
(הדוקאטיסט)
אהרון
אהרון שלום, אני מציע לך לקנות את הפורד טי לעשות לו כמה שיפורים כולל מנוע סילון שממריא אנכית כיסא מפלט וערכה לשוקו והמבורגר ואתה מסודר
כל השאר הם מכונית?
בלייזר? אתה התקדמת עם השנים? הבלייזר אינו יותר מבסדר ואף פחות ..
אין אין
רק מי שמחזיק בלייזר יכול להבין, השאר פשוט לא יודעים על מה אתה מדבר.
ההרגשה הזו היא משהו מיוחד. ואיש לא יבין אותה.
עמית
תשמור עליו
תשמור עליו ותמשיך להנות ממנו כי באמת אין כמו האמריקיות זה בדוק, עם כול הכבוד לכול רכבי השטח 2007 ויש כבוד.
אין כמו אמרקאי
כבעל רכב אמרקאי אני יכול להגיד שהוא כל הזמן מפתיע
ואהרון מי כמוני יודע כמה השקעת ברכב
ועדיין ממשיכים(:
נוסטלגיה
אהרון שלום.
הרכב שלך מדהים ונהדר , מי כמוני יודע, לאחר שהיה כ 10 שנים בבעלותי ,גידלתי בו 3 ילדים וטיילתי איתו אינספור טיולים נהדרים.
ילדי עדיין נזכרים באהבה בבליזר האגדתי שלנו, חבל רק ששינו לו את צבעו המקורי
מעניין כמה זמן יש לך אותו
שלום אורח,
אני מניח שאתה איתי ריגר? אני רכשתי אותו מבחור מבוגר מהר אדר שהזניח אותו בצורה מאד נפשעת!!! כולל חלודה שפשטה בו...פרקתי אותו לגורמיו עד לרמת שילדה בלבד ו - כן, אני אוהב שחור אז - הוא שחור... אני יכול להצהיר שאני היד האחרונה!