מכשיר ''''מצוין'''' שמיועד ל
מכשיר ''''מצוין'''' שמיועד לאפשר לך לצלם תמונות יפות של פתיחות מתלים וליוצר המתקן לעשות קופה על חשבון הפראיירים...
חנן. יש לי מיספר שאלות אלייך.1
חנן. יש לי מיספר שאלות אלייך.1 האם אתה ראיתה את הריבולברים המקוריים .2 האם אתה נהגתה ברכב שמותקנים אצלו ריבולברים מקוריים ןלא החיקויי העלוב של אדון נתן פליישר המהנדס.איזה ניסיון יש לך באופן אישי עם הריבולברים. לדעתי איין לך שום ניסיון ואתה ניזון רק מהשמועות ומהניסיון המר של רן שאכל אותה כמו עוד כמה פריארים מנתן פליישר. הריבולברים המקוריים הם מוצר מעולה .לדעתי כל בעל גיפ שנוסע בשטח היה רוצה שיהיו מותקנים אצלו ריבולברים.. רמת נוחות הנסיעה עולה.מהלכיי מיתלה..איין צורך להחליף קפיצים לפרוקומפ או למשהו אחר. חנן אני עד היום קראתי תגובות שלך בפורום ולא היתייחסתי .כי ראיתי שיש לך קצת ניסיון עם סיקסים .אבל לא הכל אתה יודע ויש גם לי וגם לך מה לילמוד מהאמריקאים. נ.ב אתה מוזמן אליי לצפיה בקלטת וידיאו שיצרן הריבולברים שלח לי. אני בטוח שלאחר שתראה את הסרט אתה תדבר אחרת. וגם אם זה לא יספק אותך אתה מוזמן לקחת גיפ סופה או סיקס שמותקנים אצלו ריבולברים מקוריים לנסיעת שטח בתנאים הכי קשים שאתה מסוגל אליהם.וגם לנהיגת כביש מהירה .
אהלן אבי. לפני הכול, מראש אני
אהלן אבי. לפני הכול, מראש אני אומר, שהדיעה שהבעתי היא דיעה פרטית שלי, וכמו עם כל התגובות שלי, יתכן שאני טועה ואשמח ללמוד, ממך, מהאמריקאיים או מכל אחד אחר כל דבר ואשמח גם לכתוב בפורום הזה במידה ואשתכנע שטעיתי. המשך יבוא...
מה שמאפשר גלגל למשוך רכב קדימה
מה שמאפשר גלגל למשוך רכב קדימה זה כח החיכוך שלו עם הקרקע, וכח החיכוך הוא כפולה של מקדם החיכוך, שעל זה קשה לנו להשפיע, בכח שהגלגל מפעיל על הקרקע. את הכח של הצמיג על הקרקע מפעיל משקל הצמיג והסרן ומפעיל הקפיץ. המצב האידאלי הוא על קרקע ישרה ואז מופעל על כל גלגל רבע ממשקל הרכב, נגיד 500 ק''''ג. עכשיו בהצלבה הקפיץ מגיע לסוף מהלכו ואז הריבולבר נפתח ואז בעצם המשקל שהגלגל מפעיל על הקרקע הוא רק משקל הגלגל והסרן שזה יותר קרוב ל100 ק''''ג. הקפיץ לא מפעיל עומס על הגלגל. עכשיו, נכון ש100 ק''''ג זה יותר טוב מאפס ק''''ג ללא ריבולבר אבל זה עדיין עשירית ממה שיהיה על הגלגל השני על אותו סרן. בקיצור, לעינים העסק נראה יפה והגלגל אכן נשאר על הקרקע אבל בפועל הוא לא לוחץ על הקרקע וזה מה שנקרא ''''אחיזת עיניים''''. ועכשיו מתיאוריה למציאות. אמנם ראיתי את הריבולברים של ''''המהנדס'''' ולא המקוריים, אך למיטב ידיעתי הם בנויים בצורה זהה מבחינה מכנית כך שהם אמורים לעבוד אותו דבר. ההבדל ביניהם אם הוא קיים אז הוא באיכות החומרים והבנייה והריבולבר של המהנדס מפגין אמינות מחפירה. בשטח זה נראה בדיוק כמו התיאוריה, הגלגל אמנם על הקרקע אבל הוא מפרפר חופשי וגונב את הכח מהגלגל שעל הקרקע בדיוק כמו גלגל באוויר. המשך יבוא...
עכשיו, אם אנחנו מדברים על אדם
עכשיו, אם אנחנו מדברים על אדם עם JEEP ללא נעילות שחושב לקנות ריבולברים, אני מקווה שגם אתה תסכים איתי שלפני שהוא מעיף 2750- ש''''ח על ריבולברים שישקיע קודם 500 דולר על נעילות דיפ'' קדימה ואחורה. זה יבטיח לו שגם עם גלגלים באוויר הרכב ימשיך לנסוע. לגבי רכב שכבר עם שתי נעילות, מענין לראות השוואה בין רכב עם מתלים זהים עם ריבולברים ובלעדיהם. נעולים כפול שניים, אם יש לך וידאו שמראה השוואה בין שני רכבים זהים עם אותו נהג עם ריבולברים ובלעדיהם מנסים את אותו מכשול אשמח לראות את הוידאו להתראות בשטח, חנן.
בעיות נוספות ששמעתי מבעלים אמר
בעיות נוספות ששמעתי מבעלים אמריקאיים של ריבולברים מקוריים הן: בטיפוס חזק של עליה כל הסרן הקדמי נופל על הריבולברים למטה ובעצם לא מפעיל את המשקל שלו על האף של הג''יפ כדי להוריד אותו למטה, הפיתרון הוא קשירה באמצעות רצועה של מרכז הסרן אל השילדה וכך למנוע את המצב המסוכן הזה. כנ''''ל בירידה חזקה כשהסרן האחורי יורד על הריבולברים. בשיפוע צד חזק הריבולברים שבצד הגבוה נפתחים ומאפשרים למרכב לנטות עוד יותר לכיוון המורד, לא ידוע לי על פיתרון לבעיה הזו.
עוד משהו אבי... ההגינות מחייבת
עוד משהו אבי... ההגינות מחייבת אותך להזכיר שאתה מוכר בארץ את הריבולברים המקוריים, קח דוגמא מרוני שלא שוכח אף פעם להזכיר שהוא בעל אינטרס.
בלי שום קשר לאינטרס. אם אני מי
בלי שום קשר לאינטרס. אם אני מייבא את הריבולברים לארץ או לא.מישהו שמדבר על סמך שמועות . ושאיין לא שום ניסיון עם המוצר עדיף שלא יגיב. ולא משנה ביכלל אם זה ריבולבר או צמיג מסויים או נעילה וכו. הריי כולנו חכמים וכולנו יודעים וכולנו מבינים. הפיתגם אומר תישאל בעל ניסיון . אז ליפעמים עדיף לא לענות..אני יכול לענות לכל אחד שכותב בפורום על סמך הידע שיש לי ותאמין לי שיש לי אבל אני לא עונה לכל אחד היות ואיין לי ניסיון עם כל הדברים. אני יכול להמליץ על דברים בדוקים שאני בדקתי ושיש לי ניסיון איתם. לכן חנן אני עונה לך בתיקוה שתבין למה שאני מיתכוון. להיתראות בשטח.