מה עוד אפשר להוסיף? זה היה הטי
מה עוד אפשר להוסיף? זה היה הטיול הראשון שלי עם חברי הפורום והראשון שלי בבוץ ואחרי הטיול נשאר לי חיוך מטופש של ג''ריקן למשך כל היום - פשוט חבר''ה ברמה. תודה לכם על יום שבת כיף - עכשיו אני אתחיל להעלם לחבר''ה שלי מוקדם ביציאות של שישי בערב כדי להכנס ל-5 הירוק בשבת בבוקר ולחוות את חווית השטח המדהימה אתכם). מקווה שנפגש בקרוב. אורי.
טוב, גם אני מצטרף ושמח שכולם נ
טוב, גם אני מצטרף ושמח שכולם נהנו (רק חבל שהגשם ירד על הגחלים...) בכל אופן - היה מאד מאד נחמד...(80 אחוז מההנאה היה מן הנוכחים) אגב נמרוד - הערב כבר אתחיל בפרסום לינקים לתמונות. ושוב אני אומר, אם שץ יאפשר לי זאת פה אז זה יהיה פה, אם לא אז לא.
תגידו, חברה. אני ראיתי את ה5
תגידו, חברה. אני ראיתי את ה5 הירוק מלמעלה ואני מניח את שאר המשתתפים שלא זיהיתי. היינו על ההר ועסקנו בחילוץ הלאדה במעלה הימיני. של מי היה ההמר ? אוטו מדהים. חבל שלא יצא לי לפגיש אותכם אישית כי באמת רציתי אבל לא היה נעים לנטוש את הרוסיה באמצע העליה.
גיא, חוששתני שאתה טועה. לא ה
גיא, חוששתני שאתה טועה. לא היה איתנו האמר - 2 * דיפנדר (קצר + ארוך), 1 * CJ6, 1 * CJ5 (ירוק לבן) 3 * סופה, 2 * סמוראי. על איזה מעלה אתה מדבר ?
רבותי נראה כאילו היה מאוד כיף
רבותי נראה כאילו היה מאוד כיף אני לצערי לא יכולתי להגיע בגלל מחיובויות משפחתיות לא נורא בפעם הבאה הקפה על חשבוני. להתרות בשטח - מוני
אני לא מבין מה הבעיה שלך לנטוש
אני לא מבין מה הבעיה שלך לנטוש רוסיה האמצע העליה :-)
את האמת ראיתי את ה''''רוסיה'''
את האמת ראיתי את ה''''רוסיה'''' במעלה שמשמאל לנ.ג, מה נגמר שם לבסוף כי לדעתי הייתם תקועים שם הרבה זמן...
אריק , במקום לבלבל לנו את הראש
אריק , במקום לבלבל לנו את הראש תתחיל לשלוח תמונות, לפני שאני יממש את ההבטחה שלי .חוץ הזה היה טיול נחמד מלבד הקילומטראז ה''''עצום'''' שעשינו.
מה שהיה שם זה שהוא עלה ממש כמע
מה שהיה שם זה שהוא עלה ממש כמעט עד למעלה ואז הוא הגיע לקטע של אבן גיר רטובה ושם הוא נעצר לקח לנו הרבה זמן להוציא אותו כי קרתה תקלה לכננת באמצע החילוץ ואז לבסוף עם כמה כבלים מחוברים אחד לשני גררנו אותו החוצה עם קינג. אני הייתי קצת עסוק אז לא יצא לי לראות את כל המכוניות אבל ראיתי 2 סמוראים ודיפנדר אז הבנתי הגיעו שוטרים לפנות את ההפגנה מהשדה ואחרי זה ראיתי את ההמר הצהוב. כניראה לא היה קשור אליכם.
או אסף...עכשיו רואים אותך, אז
או אסף...עכשיו רואים אותך, אז ככה: 1. הנה התמונה שלך מלפני כחודש וחצי... 2. השבוע אני אפרסם לינק לאתר המכסה את הטיול האחרון.
http://4x4.co.il/faq/images/images/0411north2.jpg
http://4x4.co.il/faq/deatail.asp?id=3526&word=\\%E5\\%E9\\%EC\\%E4&cat=101
כמה מביישת יכולה להיות משטרת י
כמה מביישת יכולה להיות משטרת ישראל שעצרה ליד חבורה של ערסים עברינים שהשחיטו אדמה מעוברד של בן אדם מסכן שרוצה להתפרנס מחקלאות ופשוט לא עשתה כלום. הייתי בשוק טוטאלי כשראית את השוטרים ממשיכים בדרכם בלי לגשת אפילו לאחד מעברינים כדי להכניס לו דוח כואב. נ.ב. אם היינו נשארים עוד כמה דקות אולי אפילו היינו רואים את העשיר עם ההמר :-)
אריק מעכשיו ניתן להכניס 50 תמ
אריק מעכשיו ניתן להכניס 50 תמונות לגלרייה, אם אתה רוצה עוד מקום, תאמר לי ונסדיר זאת ביי שץ
שץ - תודה, יש לי הצעת יעול, אנ
שץ - תודה, יש לי הצעת יעול, אני מתקשר... אורי, חוץ ממקצת ארסים שהסתובבו, היו שם המון (אבל המון) מבני דודינו עם טרקטורונים גנובים, והמשטרה באה, הסתכלה - והלכה...בזבוז של כספי משלם המיסים !!! וחוסר עניין בשינוי דפוסי ההתנהגות...לכן מה שנותר לאנשים ''''נורמאליים'''' הבאים למקום מסוים (נ.ג. 186 במקרה זה) לעזוב למקום אחר, ורועש פחות.
אני מסכים. ד''א מה זה נ.ג.186?
אני מסכים. ד''א מה זה נ.ג.186?
נ.ג זה נקודת גובה אני חושב אב
נ.ג זה נקודת גובה אני חושב אבל הכוונה היא להר שהרוסיה הייתה תקועה עליו.
נ.ג. 186 היא הגבעה שניסינו לטפ
נ.ג. 186 היא הגבעה שניסינו לטפס עליה, היכן שהיו כל האופנועים והטרקטורונים. היא נקראת כך משום שפסגתה מתנוססת לגובה 186 מטר טהיא משמשת כנקודת גובה (או טריאנגולציה מהמילה משולש) שאומרת שמכל גבעה כזו ניתן לראות לפחות שתי גבעות (או הרים ) נוספים כאלו ולעשות חיתוך של אזימוטים ע''''מ למצוא את מקומך המדוייק. לגבי המשטרה, אלו לא היו שוטרים, כי אם אזרחים מתנדבים של מג''''ב, שמה שמעניין אותה זה שמירה על הסדר, ומניעה של חדירות או פעולות בטחוניות. לא מעניין אותם (והם לא מוכשרים לזה) לטפל ברכבים גנובים או ג''יפים שעולים על שדות :-(
זאביק בלי השמצות אצלינו ביחיד
זאביק בלי השמצות אצלינו ביחידת המתנדבים ברכבי שטח באזור כ''''ס עוצרים ועוד איך גם בכוח אם צריך כמובן כל גנב באשר הוא וחוץ מזה חיפשתי מכשירי קשר עבורינו כי המשטרה עניה מאיר
מאיר, חו''''ח להשמיץ. אני חוש
מאיר, חו''''ח להשמיץ. אני חושב שאתם עושים עבודה חשובה (גם אבא שלי מתנדב) ואם היה לי קצת יותר זמן (אחח . . אוניברסיטה) גם הייתי מצטרף.
זאביק אתה משמיץ סדרתי. חוץ מה
זאביק אתה משמיץ סדרתי. חוץ מהאכזבה האישית על כך שאתה עדיין לא מסוגל להבחין בין CJ 6 ל8, מהתגובה שלך נובע שאו אני או עדי לא קיימים. עכשיו רק תבהיר את מי משנינו התכוונת להעליב....
טוב גן ציפורה יורדים לפסים איש
טוב גן ציפורה יורדים לפסים אישיים?? צוחקקקק נו תארגנו לי מכשירי קשר ליחידה , תעשו משהוא ,קשרים מאפיות כסף, משהוא, בתמורה אשחד אתכם מאיר