פורומים

- שטח 4x4

טיול ליום אחד לשטח...

02 בינואר 2008 ב 08:29 3 תגובות 1657 צפיות profile imagehagi.hagik
שלום ובוקר טוב. לפני מספר שבועות קניתי ג'יפ ואני רוצה המלצות לשבת הקרובה לטיול עם הרכב. אנחנו יוצאים שתי רכבים טיוטה פוררנר והרכב השני יונדאי סאנטאפה אני מחפש טיול ברמת קושי קלה עד בינונית הטיול הינו טיול משפחה. הודה למי שיוכל להמליץ לי על טיול באזור המרכז או הצפון הקרוב     תודה והמשך שבוע טוב חגי
הוספת תגובה
  • 1. dodka 02 בינואר 2008 ב 14:31

hagi.hagik כתב/ה:
    "שלום ובוקר טוב. לפני מספר שבועות קניתי ג'יפ ואני רוצה המלצות לשבת הקרובה לטיול עם הרכב. אנחנו יוצאים שתי רכבים טיוטה פוררנר והרכב השני יונדאי סאנטאפה אני מחפש טיול ברמת קושי קלה עד בינונית הטיול הינו טיול משפחה. הודה למי שיוכל להמליץ לי על טיול באזור המרכז או הצפון הקרוב     תודה והמשך שבוע טוב חגי"
    יש טיול שנקרא ממבצר קקון לנחל אלכסנדר. הוא הופיע בגיליון נובמבר של הגה בשטח. טיול נחמד, לא קשה, נופים יפים. אחרי גשם יש בו בוץ כיפי. הוא מסתיים בחולות שזה גם נחמד. הרבה מקומות עצירה למשפחה. אתה מחפש עבירות בינונית? לא נראה לי שהסנטה פה יעמוד בזה. לא נהגתי בו אבל הוא לא נראה לי רכב לעבירות בינונית. האמת שהשילוב של סנטה פה ופוראנר קצת יגביל את הפוראנר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 02 בינואר 2008 ב 14:50

מסלולי טיול באתר

הייתי מתחיל עם המסלולים בהרי ירושלים בכל מקרה כל מסלולי הטיול של האתר בקישור הזה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. GLL5 03 בינואר 2008 ב 16:16

חיול לשבת

dodka כתב/ה:
    "[b]hagi.hagik כתב/ה: [/b]שלום ובוקר טוב. לפני מספר שבועות קניתי ג'יפ ואני רוצה המלצות לשבת הקרובה לטיול עם הרכב. אנחנו יוצאים שתי רכבים טיוטה פוררנר והרכב השני יונדאי סאנטאפה אני מחפש טיול ברמת קושי קלה עד בינונית הטיול הינו טיול משפחה. הודה למי שיוכל להמליץ לי על טיול באזור המרכז או הצפון הקרוב     תודה והמשך שבוע טוב חגייש טיול שנקרא ממבצר קקון לנחל אלכסנדר. הוא הופיע בגיליון נובמבר של הגה בשטח. טיול נחמד, לא קשה, נופים יפים. אחרי גשם יש בו בוץ כיפי. הוא מסתיים בחולות שזה גם נחמד. הרבה מקומות עצירה למשפחה. אתה מחפש עבירות בינונית? לא נראה לי שהסנטה פה יעמוד בזה. לא נהגתי בו אבל הוא לא נראה לי רכב לעבירות בינונית. האמת שהשילוב של סנטה פה ופוראנר קצת יגביל את הפוראנר."
    אנחנו משפחה עם טריוס מעוננין להצטרף גיא נייד 0526729335

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול