פורומים

- שטח 4x4

מסלולי טיול לגיפונים

02 בינואר 2008 ב 09:22 6 תגובות 2553 צפיות omorrone
שלום, בשעה טובה רכשתי גראנד ויטרה חדש :-) איפה אפשר למצוא מסלולי טיול שמתאימים לגיפונים ולא מרסקי סלעים? תודה
הוספת תגובה
  • 1. dodka 02 בינואר 2008 ב 14:27

omorrone כתב/ה:
    "שלום, בשעה טובה רכשתי גראנד ויטרה חדש :-) איפה אפשר למצוא מסלולי טיול שמתאימים לגיפונים ולא מרסקי סלעים? תודה"
    תלוי מה זה ג'יפון. יש לו הילוך כוח? אם כן, רוב המסלולים שמוגדרים קל וקל-בינוני מתאימים. יש כאלה גם באתר הזה תחת הלשונית של מסלולי טיול. עוד באתר הזה תמצא טיולים של ג'יפונים אבל היזהר - רוב הג'יפונים שם הם סוזוקי ג'ימני שעוברים בכל מקום כמעט גם בתצורה הסטנדרטית שלהם. גראנד ויטארה חדש לעומת זאת הוא רכב עטוף פלסטיקים לרוב, נמוך יחסית וארוך ללא פרופורציה (אל תתבאס אחי) ולכן בהחלט ייתכן שגם במסלולים קלים תחטוף סלעים למטה, יישרט לך הרכב ועוד כל מיני מפגעים שלא ידגדגו לג'ימני. רצוי למגן ולהגביה במינימום. אם אתה לא בכיוון הזה, סע איתו בשבילים כבושים של קקל ולא יותר מזה. קנה ספרים של אבירם ברקאי ו/או של יואב קווה. גם שם יש מסלולים טובים מחולקים על פי רמות קושי. תוכל גם לברר במכשירי תנועה אם יש מועדון טיולים לבעלי גראנד ויטארה ולהצטרף אליהם. אם קיים כזה מועדון, כמו אצל יונדאי, טויוטה ומיצובישי, הם בטוח יעשו הכל כדי שלא תצטער שקנית את הרכב ולכן יתאימו מסלולים שבהם לא תרגיש את מגבלות הרכב. אל תצפה להגיע להיכן ששום אדם לא הגיע לפניך. זה לא הרכב בשביל זה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image Ogash Ofer 02 בינואר 2008 ב 14:53

מסלולי טיול והדרכת נהיגה

ראשית הייתי ממליץ להצטרף להדרכת נהיגה בסיסית בשטח טרשי - זה הקישור שנית - מסלולי טיול יש בשפע באתר - וזה הקישור למסלולי הטיול ושלישית - הייתי מצטרף בהתחלה לטיולים מודרכים, לומד מהמדריכים וממשיך לבד בארץ ולטיולי חול מודרכים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. omorrone 02 בינואר 2008 ב 19:02

ממש לא מתבאס :-)

לרכב יש הילוך כוח והוא עם מיגונים.
    המטרה היא בהחלט מסלולים שהוא מסוגל לעבור מבלי להרוס. אברר עם מכשירי תנועה.

כתבתי כאן בפורום כי חשבתי שרוב הגיפונים באותו מצב. (נכון, פרט לגימיני) אני טועה? האם יש כאן הצעות לטיול לרכבים מהסוג שלי?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. gjoj 20 בינואר 2008 ב 15:10

שלום אתה יכול לצאת כמעט לכל טיול גם לי יש את אותו הרכב, קח בחשבון שהרכב נמוך  

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. omorrone 21 בינואר 2008 ב 21:38

זה לא ממש מגביל בחלק מהטיולים?

זו הבעיה, שהרכב יחסית נמוך. זה לא ממש מגביל בחלק מהטיולים?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. gjoj 24 בינואר 2008 ב 08:35

ממש לא, אני מטייל הרבה ובדרך כלל אין בעיה (הרוב תלוי בנהג...)  

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול