השאלה שלך מעורפלת בשביל מה הט
השאלה שלך מעורפלת בשביל מה הטנדר? טיולי שטח ? האיפון היה ארבע על ארבע ? לפי מה שכתבת ידוע לך שהפראראנר הוא 2 על ארבע ..המגנום והאיפון האוטומתיים הם 4 על 4 כן הפראראנר קופצני מאוד כמו אחיו רב היכולות וכפול ההנעה ...
שניר. אני זוכר שבעבר תשאלת את
שניר. אני זוכר שבעבר תשאלת את כולם לגבי טנדרים ולכן אשמח להעזר בידע שלך. הסיפור מתחיל לפני כשנה שהחלטתי למכור את הסופה הפתוחה שלי ולהתמסד בקניה של טנדר כפול הנעה. החלטנו על חדש כי אנחנו חקלאים וקנינו איסוזו איפון 4 על 4. לאחר חצי שנה ראיתי כי זה לא בשבילי העברתי אותו להורי וקניתי סופה אחרת. אחרי תקופת הסתגלות קצרה ההורים שלי ממש אהבו את האוטו ולפני כשלושה שבועות הוא גויס, כאמור למשטרה הפלסטינאית. עכשיו באה ההטלבטות על סמך הקריטריונים הבאים : אוטומטי טנדר מוכר ההורים שלי רוצים אוטו גבוה ואז... יש מגנום, פרהראנר,איפון המגנום יפה חביב וסחיר מאוד בשוק האיפון יפה היה לנו ניסיון טוב איתו הפרה ראנר מרשים טויוטה זול יותר והטיפולים יותר זולים ויותר רחוקים. אגב כצפוי אף אחד מהיבואנים לא מוכן לשמוע על החלפת מתלים למשהו אנושי ועכשיו ? תודה רבה אייל
אז קודם כל ... גם אני נורא התל
אז קודם כל ... גם אני נורא התלהבתי מהפרה ראנר ... טויוטה ... אוטומאט ... אבל לא ... ואני חוזר ! לא 4על4 ! אלא 2על4 מוגבה מאוד ...:) אז אם בהנעת 4 גלגלים חשקה נפשך ... ואוטומאט ... אז יש לך האופציה של מאגנום או איפון ... האיפון ls החדש הוא רכב לא רע בכלל ... אני חושב שיש גם את האופציה של מאזדה ... וגם ניסאן ... אם אני לא טועה ... אני אישית מעדיף את האיפון ... מוסיפים לו נעילה ... וזהו ... הרכב תותח