לצערך ולצערנו, לא, המשנק הוא א
לצערך ולצערנו, לא, המשנק הוא אוטומטי, יחידת החישה שלו נמצאת מעל סעפת הפליטה ומקבלת ממנה אוויר חם או קר. זה עצוב כי מעבר מהיר בשלוליות והשפרצות מים לכל עברי המנוע מבלבל את יחידת החישה הזו וגורם לה להפעיל את המשנק ולחנוק את המנוע. אני ונמרוד עשינו מזמן המרה לצ''וק ידני (35 ש''''ח ומעט עבודה יצירתית). בעיקרון עבודה עם משנק אוטומטי נעשית על ידי לחיצה על דוושת הגז עד לרצפה ועזיבה שלה. התנעת המנוע ואחרי התחממות שלו לחיצה עד הסוף של המצערת תשחרר את הצ''וק האוטומטי.
חנן תודה הפתרון למשנק שלכם הו
חנן תודה הפתרון למשנק שלכם הוא רישמי או קומבינציה שלכם ? איך אפשר למצא שרטוט או מפרט על איך להחליף ? תודה אייל
הלוואי שזה היה רשמי ומתועד, אכ
הלוואי שזה היה רשמי ומתועד, אכלתי הרבה קש מהשטויות האלה עד שהבנתי שמקור הגמגומים במעברי מים מהירים הוא מהמאייד ולא מההצתה... יש בחנויות לחלקי חילוף לרכב כבל צ''וק אוניברסלי שאפשר בקלות לחבר לדש-בורד ולגבי החיבור למאייד דרוש אילתור פשוט למדי. אם בכל זאת תרצה לראות תמונה אני אשתדל לצלם את הסידור בשבילך.
חנן שתי שאלות: 1. אצלי המשנק
חנן שתי שאלות: 1. אצלי המשנק אוטומטי גם אבל פועל בלי הלחיצה עד לריצפה. אני לא מפעיל אותו טוב ? או שזה סוג אחר ? אני פשוט מניע גם בבוקר כשקר מאד. הוא מניע אחרי שתי שניות. 2. לגבי התמונה שלך, מה הפתרון האידיאלי לבוץ שמסתיר לך את הדרך אחרי שאתה נכנס לשלולית ? מםחיד אותי להיכנס במישהו או במשהו. תודה.
גיא, הצ''וק שלך עובד שונה, על
גיא, הצ''וק שלך עובד שונה, על חישה של מי הקירור ולא של האוויר, לגבי צורת ההפעלה, אני לא יודע, אתה יכול לשאול בעלי סמוראי ואתה יכול להוריד את צינור האוויר מעל המאייד בבוקר ולראות אם פחית המשנק סגורה או שיש צורך ללחוץ על דוושת הדלק כדי שהיא תסגר. לגבי מעבר בבוץ, אתה חייב להפעיל את המגבים לפני, אני חוזר, לפני שאתה נכנס לשלולית ולגבי העובדה שבתוך השלולית לא רואים כלום, לזה יש רק פיתרון אחד: הרבה אומץ/טיפשות :-)
חנן יתכן ומנגנון החישה שלי ושל
חנן יתכן ומנגנון החישה שלי ושלך שונים אבל בכל אופן אחרי מחקר מעמיק בקרבורטור ובספר של צילטון מנגנון החישה הוא אצלי הוא לא כמו שתארת (אגב לי יש CJ8 שנת 90) המנגנון הוא חשמלי לחלוטין. ישנו סליל אשר מחומם על ידי מעבר של זרם חשמלי דרכו ברגע שהמנוע עובד. כאשר המנוע לא עבד זמן מההסליל מתקרר ואז סוגר את המשנק כעבור זמן מה הסליל מתחמם ופותח את המשנק. לגבי הלחיצה על המצערת להכנסה לפעולה ןשחרור אתה צודק אם י אנני חושב שצריך ללחוץ עד הסוף. אגב אני חושב על פיתרון שונה שישמור ע להצוק האוטומטי. פשוט לעטוף את הצוק בקופסה שתמנע התזת מים עליו.
מוני, זה מענין מה שאתה אומר, ו
מוני, זה מענין מה שאתה אומר, ויתכן מאוד שטעיתי והמנגנון אצלי זהה לשלך. יתכן שהפתרון שלך יעבוד, נסה וספר לי. אני מניח שגם אם זה יעבוד אצלך אני אעדיף את הפיתרון הידני, אבל זה תמיד טוב ללמוד.
חנן אני לא יכול לנסות שם פתרון
חנן אני לא יכול לנסות שם פתרון כאשר יש לך תנוקת חדשה אתה בקושי יכול למצוא זמן לטיולים!!! כדי לשכנע את אישתי שתתן לי את הזמן להתקין את הנעילה נאלצתי להפך לעבד בזמני החופשי. הדבר היחיד שנשאר לי זה לקרוא על הקרבורטור בצילטון ולהסתכל עליו (כאשר התנוקת יושנת כמובן) אבל ילדים זה שימחה !!!
תשקיע בתינוקת, מוני, יום יבוא
תשקיע בתינוקת, מוני, יום יבוא ותצטרך את האצבעות הדקות שלה כדי להחזיק לך את האומים בתוך השילדה דרך חורי הגישה הזעירים כאשר אתה מחזק את הברגים של תיבת ההגה, מניסיון...
מוני תשקיע בתאילנדית גם לה יש
מוני תשקיע בתאילנדית גם לה יש אצבעות דקות לא צריך לחכות הרבה זמן וגם יותר זול עדי
מוני , הצ''וק אצלך הוא זהה באו
מוני , הצ''וק אצלך הוא זהה באופן עקרוני , הוא אמנם חשמלי כביכול אך מה שקורה הוא שחוט חשמל שמוצאו בד''כ מיוניט השמן סוגר מעגל מעל טמפ'' מסויימת וגורם להתחממות הצ''וק שהוא למעשה קפיץ שבלולי שבמצב המוצא סוגר את הצ''וק ובעת ההתחממות מתפשט ופותח אותו , בנוסף ישנו וואקום שבעת לחיצה על המצערת מושך את התריס וגורם לפתיחתו בלי קשר לטמפ'' , אם מאלתרים צוק ידני צריך לשים לב לא לנטרל את הואקום ואת החופש של התריס להיפתח אחרת כאשר הצ''וק סגור המנוע יחנק בעת לחיצה על הגז . הזרם החשמלי יוצר את אותו אפקט שהסביר חנן ובגלל מיקום הצ''וק הוא מתחמם גם ללא הזרם , אצלי הוא עובד יופי למרות שהוא מנותק . כיוון שברגע שהמנוע מדומם הצ''וק במצב פתוח , לפני התנעת מנוע קר יש ללחוץ על הדוושה , מה שגורם לשחרור נדנדה שמאפשרת לקפיץ המכווץ לסגור את הצ''וק .